Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
TazLeacher #32875 üzenetére
Szerinted okos dolog, szerintem meg nem, mivel a játék is csak szoftver/alkalmazás... és itt is tudott róla beszélni aki akart (mivel ez is kibeszélő topik)
Ne nyissunk külön topikot a Launchereknek is? Vagy az időjárás widgeteknek? Ezekből lassan annyi lesz mint a játékokból együttvéve.
De mivel van ilyen, játékosoknak adott a lehetőség... most legalább tudnak már róla.(Én se tudtam hogy létezik, mondjuk engem nem is érdekelt, ezért nem is kerestem)
Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- macOS PC-re
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest