- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kerdesem, hogy tudnatok ajanlani az Android assistant programhoz hasonlot vagy annal jobbat, amivel pontosan lehet merni, hogy minden alkalmazas mennyi energiat fogyaszt?
Mert ezen nem tudok eligazodni, hogy mikortol meri azt az x% fogyasztast?Reggel furcsa dolog tortent, levettem 7-kor a toltorol a telot es 12 orakor mikor rapillantok 12% volt az aksi. Raadasul szinte nem is hasznaltam a telot. Ujrainditottam es nem merult tovabb. Tegnap egyedul a Dolphin bongeszot telepitettem csak.
Szerk: az assintanttal neztem, hogy mi mennyit fogyaszt de nem lattam semmi olyat ami annyira zabalna. Amugy eszrevettem, h az assistant nagyon zabalja az akkut. Legalabbis ha megnyitom a Battery Use-t es 30 masodpercenkent frissitem akkor 0.3%-ot is emelkedik a fogyasztasa. Nem tudom, h ez a kijelzo miatt van-e igy, de eleg durva.
Aktív témák
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest