- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
válasz
frensys
üzenetére
Én november óta használom a Juice Defender Ultimate-et (megvettem) Motorola Defy-n és semmilyen lassulást nem tapasztaltam a program miatt. Rászántam a kellő időt a beállításokra (nem nagy ördöngősség egyébként) és tökéletesen működik!
Amúgy nem teljesen értem (vagyis inkább hülyeségnek tartom), hogy miért billentyűzár után kellene frissítenie adatokat a telefonnak. Szerintem pont az a lényeg, hogy amikor hozzányúlsz a telefonhoz, "bekapcsolod" a képernyőt, akkor lássam a legfrissebb adatokat (legyen az időjárás, mail, stb....). Semmi értelme annak, hogy akkor legyen adatforgalom, amikor már nem használom a telefont.
Aktív témák
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest