Hirdetés
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- 3D nyomtatás
- reMarkable - paper tablet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Dark Archon #30718 üzenetére
Sok munkahelyen nem is adnának wifit... mondván adatvédelmi kockázat.
Ízlések és pofonok. Nekem se a FB miatt kell, de előfizetéses vagyok, mert havonta olcsóbban kijövök vele. Jah én használom isAmúgy meg, ezek a beállítások alap SW-vel is elérhetőek. Illetve akkor még nem próbáltál ki egy HTC Sense felületet
szerintem kenterbe veri a sony felületét. a defyét meg...
(#30719) frensys: Könyörgöm mielőtt ide beírsz egy kérdést, próbáld már megtalálni rá a választ! Lépj be szépen a Gmailbe PCről és a beállításoknál keresgélj. Ott a google is ami segít. Vagy írhatnál privátot is (semmi garancia nincs rá hogy észreveszem). De meg lettél kérve hogy ne offold szét a fórumot mindenféle kérdéssel ami tök alapvető és ufóként már körbejártad...
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vadiúj számlás SSD-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest