- Steam Deck
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Három lett, maradhat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
Aktív témák
-
Szia!
Látom te is ugyan abba a hibába, ill. nem is te, hanem a barátnőd esett, hogy nem tájékozódott kellően az androiddal kapcsolatban.
Az Android rendszer alapból úgy van tervezve, hogy állandóan internet éhsége van, ugyan ezt egy kis hackelés meg lehet oldani, de akkor az Android OS adta lehetőségeket nem lehet kihasználni. Ahhoz tudom hasonlítani, mintha egy sportautóban elállítunk mindent, hogy nem menjen gyorsan.
Ugye így nem valami ésszerű. Első körben mobilinternet csomag a legegyszerűbb megoldás 990 Ft 100 MB adatforgalmat kapsz érte. Ez szerintem első körben bőven elég lesz facebookozni.
"Wifi (WLAN) hálózaton telefonkészüléktől és böngészőtől függetlenül a díjmentes Facebook Zero oldal nem elérhető." Idézet a T-Mobile honlapról [link]
A Wi-Fi-vel ezt az oldalt nem lehet elérni, nem is baj szerintem, mert nagyon puritán és ha egy linkre kattintasz, akkor onnantól újra ketyeg a Forint.
Ha a gyári Facebook app-ot megfrissíted, akkor az új verzióban már a chat funkció is elérhető.
Ez az alkalmazás jobban visszaadja a PC-és változat hangulatát.Ha nem sikerült meggyőznöm, akkor kattints a linkre itt megtalálod a problémádra megoldást. Ingyen Facebook Beállítása Androidon, és a Kezdő részleg. Minden, az Android alapjairól.
[link]"egyébként felajánlottam neki, hogy vegye meg az én telefonomat (C902) 50k.ért, de nem akarta elfogadni"

Nem egy lovagias viselkedés, ha így folytatod nem sokára már nem neked fogja elmondani a problémáit.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Android szakmai topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steam Deck
- Kuponkunyeráló
- Elden Ring
- iPhone topik
- Véget vethet a firmware-káosznak az openSFI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pitterix: Gyógytorna
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- AMD GAMER PC! Ryzen 5900X / RX 6900 XT / B450 / 32GB 3000MHz / EVGA 750W Gold! BeszámítOK
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3740
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest