Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Cholard
tag
Nyűglődöm egy ideje a naptár választással, és annak elenére, hogy a Pure Grid calendar jobban tetszik, a Jorte a használhatóságával meggyőzött. Csak azt nem tudom, hogy ha a Google calendar ki van választva, és a google (mailcímhez tartozó) naptár van kijlölve, ott miért nem tudom hozzáadni a névnapokat, hogy megjelenítse? Használja valaki a programot? Nekem a magyar változatvan fenn...
(A Pure calendarral kombinálva nagyon jó amúgy, mert a Pure widgete szépen skinelhető, és tud "meghívni" naptár alkalmazásokat, így a Jortét is, együtt oké, mivel a Pure hozzáadja a névnapokat. De minek fusson két naptár, ha egy tudhatná? Ezért kellene a Jorte beállítása. A naptár hozzáadásánál inaktív az OK gomb...)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest