Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elgondolkoztál már azon, hogy kik tolják eléd ezeket a statisztikákat? Én az élethelyzetről írok, ami a számok mögött van. Pont az a baj, hogy könnyebb a számokra hivatkozva szankciókat hozni, mint megkeresni a valódi ok-okozati összefüggéseket. Csakhogy én ezeket nem egy statisztikából olvasom, hanem nap, mint nap magam körül látom és a bőrömön érzem. Ha azt hiszed, hogy vmi mámorító érzés, amikor a f...ddal verik a csalánt, akkor közlöm, hogy nagyon nem az. Ezen pont azok tudnának változtatni, akik a szankciókat kitalálják. A bibi az, hogy őket viszont csak a bevétel érdekli és ezért egyáltalán nem érdekük a valódi problémák megoldása. Sokkal kifizetődőbb etetni a népet a statisztikai maszlaggal, tolni a marketinget a kaszához. A statuálás a lényeg, Pelikán elvtárs!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 GDDR7 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 3080 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- BOMBA ÁR CSAK MA!! - Dell Precision 5680 - i7-13700H, RTX A1000, 16", 32GB DDR5, 1TB SSD - 2 ÉV GARI
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest