Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Céges telefonomra kellene egy fizetős androidos appot megvenni. Hogyan lehetne azt belőni, hogy a cégem adataival kapjak a vásárlásról számlát?
-
efi99
őstag
válasz
Winnie The P #164492 üzenetére
Nálam mondjuk Domino. Na, mindegy, utána kell mennem.
-
crok
Topikgazda
válasz
volandy #164490 üzenetére
Ahogy látom pl. APKPure-ról letölthető az APK egyébként (leírás szerint még x86-on is mennie kellene egyébként.. bár ez még itt Android 7+-t ír mint minimum...) de mivel minSDK Android 8 azt fel nem rakod Android 7-re mert lehetetlen és értelme sincs: ha az SDK-ból olyan rendszerhívásokat használ amihez min. Android 8 kell akkor nincs megoldás, márpedig miért adott volna meg a fejlesztő minSDK Oreo-t ha nem így lenne? A másik hogy Play-ben ha a Play Integrity nem adott (márpedig az ilyen hekkelések során kb kizárt kategória hogy mókolás nélkül menjen) akkor pl. már a Play-ben keresésre se találja meg, még ha egyébként futnia kellene (ilyen pl. a Netflix is).
Annyit megér(het) hogy az APK-t kézzel megpróbálod feltuszkolni de készülj fel hogy nem fog menni.. meg hogy a frissítés is ugyanígy fog tudni menni (ha egyáltalán felmegy és működik). -
Somatom
veterán
válasz
volandy #164481 üzenetére
Ahhh... megvan. Ez egy ősrégi, X86 Intel Atom procis kütyü, gyárilag Win -nel, amire Linux alapról rákókányoltak egy X86 Androidot. Íme. Amikor ezt gyártották, akkor a kínai gyártók nyomták a dual bootos tabokat. Ez a vagy működik rajta a Play, meg az Androidos appok, vagy nem esete. Ez most a nem működik verzió és kétlem, hogy bármelyik fejlesztő hajlandó lenne foglalkozni egy ilyen sufnituning kütyü hibájával.
-
efi99
őstag
Telekom app legutóbbi frissítése óta másnak is megint - tévesen - jelzi minden előfizetésre, hogy adategyeztetés szükséges? Pár körrel ezelőtt egyszer már volt ilyen, és most megint.
-
volandy
senior tag
válasz
mobilizmo #164459 üzenetére
Huawei tableten most látom, hogy nincs android 8, csak android 7. Frissítést nem talált hozzá. Ha a Play áruházban keresem a Vendégem-vendéglátás szoftver, akkor nem találja csak a Vendégem szállást.
Lenovo akkor lehet, hogy nem Miix2? Én a modellszám alapján kerestem rá. Android 9 van. A Play áruházban megtalálja a Vendégem-vendéglátás szoftvert, de a letöltésnél az eszköz kiválasztásánál hiába nyomom meg a telepítést nem tölti le! [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] -
TODI1111
veterán
válasz
Laslow #164471 üzenetére
Biztosan valami beállítási probléma lesz. Bár samsungom van mégis inkább a PhoneProfilesPlust használom évek óta. Megbizhatóan teszi a dolgát. Ráadásul nálam még a Wi-Fi érzékelő is tökéletesen működik vele. Amikor érzékeli valamelyik Wi-Fi hálózatomat máris "halk" üzemmódba teszi a készüléket. Nem tudom a pixelnél hogy van de a samsungnál az alkalmazások beállításnál megkeresve a PhoneProfilesPlust ki lehet kapcsolni az akkumulátor optimalizálást.
-
Somatom
veterán
válasz
Laslow #164471 üzenetére
Az ingyenesség eddig nem szerepelt az igényeid között, de sztem Macrodroiddal menni fog. A kijelző fényerejének és a hangerők módosításához nem kell root.
A Pixelekben nincsenek üzemmódok, rutinok? Mondom, hogy az egyes gyártók már rég lelépték a Google-féle Androidot. Megnéztem Samun, ilyen automatizmust pár perc lenne beállítani gyári rendszeren, külön app telepítés nélkül.
-
-
Laslow
senior tag
válasz
Somatom #164465 üzenetére
Kipróbálom őket, remélem tudja valamelyik ezeket az alap automatizálásokat ingyen és root nélkül is!
PhoneProfilesPlust használok, de valamiért pár naponta elkezd nem működni, pedig semmit sem módosítok a beállításain. Hm, talán nem engedi az Android, hogy fusson, és csak be kellene állítani valahol, hogy mindig fusson a háttérben? (Amúgy Pixel telefon.)
-
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Létezik olyan ébresztős/figyelmeztetős alkalmazás ami hangjelzést ad ha a telefon egy előre meghatározott GPS koordinátához közeledík?
Jó lenne, ha az adott ponttól való figyelmeztetési távolságot tetszőleges lehetne beállítani.
Távolsági buszon/vonaton jó lenne, mert sokszor szundítok el zenét hallgatva. Mivel szokott késni a járat, nemigazán jó menetrendi érkezési időhöz igazítani egy figyelmeztetést mondjuk a telefon alap ébresztőjét használva.Köszönöm.
-
Aurig@
őstag
válasz
Laslow #164464 üzenetére
Szia!
Nekem OnePlus7 telefon van, alap, gyári Android 11-el. Root nincs.
Nálam minden nap, este 20:30-kor kapcsolbe a "Szemkímélő" mód, ami a színhőmérsékletet leveszi 50%-ra, majd reggel 6:00-kor vissza automata fényerőre.
Ugyan ebben az időben, este 20:30-kor kapcsol be a "Ne zavarjanak" mód, ami mindenféle értesítést, csengést, csipogást, prüttyögést némít! Ha már este van, aludjon az ember, ne a hülyeségeket hallgassa! Hétköznap reggel 6:00-kor, hétvégén pedig reggel 7:00-kor kapcsol ki az említett "Ne zavarjanak" mód.
Minden teljesen automatán, közel 5 és fél éve így működik, hibátlanul.
Szerintem Te is keress hasonló üzemmódokat. Ott valószínű be fogod tudni állítani ezeket.
Nincs semmilyen automatizáló és egyéb érdekesség, alapból benne van a rendszerben! Legalábbis OP esetén, biztosan! -
Laslow
senior tag
Sziasztok!
Miképp lehet a legegyszerűbben megoldani azt, hogy a telefon minden este 8-kor levegye a fényerőt mondjuk 5%-ra, és a mindenféle hangerőt nullára, majd minden reggel 7-kor meg fel a fényerőt és a hangerőt egy általam választott értékre, teljesen automatikusan?
(Nem rootolt készülékről van szó, stock Androiddal.) -
válasz
efi99 #164454 üzenetére
Na ma szembesültem én is ezzel az áprilisi Cube ACR frissítés problémával, ritkán van szükségem rá, de jó ha működik.
Az általad linkelt oldal segítségével sikerült újra működésre bírni, amit meg is köszönök! 😊
Egyébként pofon egyszerű, nem kell semmi bonyolult mókolást csinálni. Az előző alkalmazásra frissített, minden beállítás megmaradt.
Az oldalon nagyon szájba rágósan le is van írva.
Ha valaki hasonlóan járt, akkor működő megoldás. 😁 -
volandy
senior tag
válasz
Most válaszoltak az emailomra:
Az Ön által megadott információk nem elegendőek ahhoz, hogy pontosan megválaszolhassuk a megkeresésében feltett kérdést. Kérjük, hogy a hatékony segítségnyújtás érdekében válaszlevelében szíveskedjen pontosítani, hogy milyen hibát tapasztal?
Kérjük, hogy a jelenség sikeres és gyors kivizsgálásának érdekében a kapott hibaüzenetről/hibajelenségről készítsen képernyőképet, amelyet válaszleveléhez csatolva juttasson el részünkre.
Üdvözlettel: -
volandy
senior tag
válasz
Okkés! Köszi a segítséget! Lehetséges, hogy windows-os, nem nagyon használom, mert nagyon lassú. Most vettem elő, hogy erre csak elég lesz. Inkább a Huawei-t. Viszont most beszéltem az ügyfélszolgálattal azt mondja, hogy kizárt, mert működnie kellene. Azt mondja, hogy csináljak rajta frissítést és akkor próbáljam meg.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz
volandy #164458 üzenetére
Lenovo Miix 2 mintha windows-os lenne, tehát nem is android, jogos hogy nem működik rajta.
Huawei-n elvileg Oreo van (Android 8), viszont vannak olyan app-ok amik telefonra íródtak és tableten nem működnek jól (a grafikus felületet nem úgy írták meg). Ettől függetlenül megpróbálhatod feltelepíteni, ha meg tudod szerezni az apk-t valahonnan. Nem lehetetlen hogy használhatóan működik. -
volandy
senior tag
Sziasztok! Androidos tablet csoportból irányítottak ide. Kérdésem a következő lenne: Magyar Turisztikai Adatszolgáltató Központnak kell adatot szolgáltatnia minden vendéglátó üzletnek július 01-től. Az eszközömnek ezeket kellene tudnia:
Verzió:1.0.2
Követelmény: Android 8.0 és újabb.
Van egy Huawei MediaPad M5(8”) és egy Lenovo Miix 2(8”) tabletem. Néztem a műszaki adataikat a Huawei 8.0 a Lenovo 8.1 rendszerű. Amikor le akartam tölteni azt írja ki, hogy „nem működik az eszközödön”. Kérdeztem tőlük, hogy miért nem. Azt ők nem tudják. Vegyek olyat, amin megy.
Szerintetek miért nem megy a program a fent említett két tableten. Tudtok javasolni valamilyen megoldást?
Pixel 4 telefonom van azon működne, de azt nem szeretném erre befogni, illetve pl.: ha adatot szolgáltatok be akkor nem tudok telefonálni. [link] -
efi99
őstag
válasz
efi99 #164392 üzenetére
Nos, nem nagyom ajánlom, hogy bárki is feltegye a CubeACR áprilisi frissítését. (2.2.233)
A fejlesztő ezt a linket küldte: https://cubeacr.app/latest-update.html
A lényeg, hogy a GP-ben csak a korlátozott verzió lesz, apk-t kell telepíteni a honlapjáról, ahol aztán elég macerás beállítani és gondolom vagy megy, vagy nem, inkább nem próbáltam ki. Maradok a korábbi verziónál, az megy továbbra is. -
GEPESZ66
veterán
A Chrome-ban,amikor angol nyelvű oldalra megyek, a fordítás lehetősége felül ugrik fel egy ablakban.
A régebbi telefonomnál legalul jelent meg.
Egyébként a Google fordító app is telepítve van.
Hogyan tudom beállítani, hogy alul jelenjen meg? -
Somatom
veterán
válasz
OmniaI900 #164449 üzenetére
Androidnál nincs, Samsungnál van.
Az a gond, hogy felhasználó által telepített alkalmazásnak a mobilnet kapcsolgatásához root jog kéne. Az automatizálók ezt különböző trükkökkel próbálják megkerülni, amik vagy működnek, vagy nem. A Samsung rutinok viszont gyári feature, ami rendelkezik a szükséges jogosultságokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest