Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- VR topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
thiclyoon
üzenetére
köszi
Még1 kérdés, nem tudom mennyire ismered/ismeritek a legújabb verziót(nem tudom régebbiben is így volt e), ahol ha a projektet eleve bottom navigation-nel hozom létre, akkor az activity-ben már meg van csinálva az alsó 3 menü definiálása, nyilván itt nem a fragmentManagert használja, hanem valami mást, tök szimpatikus a megoldás, viszont nem tudtam így simán megnyitni egy fragmentet ami ugye nincs a menüben, legalábbis egy container-t hiányol
Ezt az egész hóbelebancot lecseréltem a régi jólmegszokott menü navigálásra, amikor van egy container layout, és a fragmentManager segítségével dobálom bele a fragmenteket, és így már megtudok nyitni egy újabb fragmentet ha akarok, ilyen célra ez lehet a megoldás, vagy a gyárit is lehetne használni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest