Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Valószínűleg idén már nem készül el a CXMT HBM3 memóriája
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Akciókamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv ismét!
És milyen meglepő, ismét elakadtam

Pedig már majdnem megvolt az egész.Tehát mit is szeretnék:
Activity-ből elindítani egy servicet, amiben menne egy számláló, aminek az állását pl: egy gombnyomással bármikor lekérhetném, és az activityben egy textView-t felfrissítve látható legyen.
KÉSZ, működik is.De ha bezárom az appot, akkor a szolgáltatás is leáll. Merthogy bound service. Bound előtt létrehoztam, és úgy csináltam meg a kötést, és így nem áll le, ha bezárom az appot (yeeee).
De ha elindítom megint, és a gombbal lekérem az adott értéket, akkor összecrash-el.
A gombos eljárásban megcsináltam megint a boundot, de így is. Gondolom a kötésnél valami nem jó, de gugliban és az oktató videókban sincs több erről, amit fel is fognék
Már csak ennyi hiányzik, kérem valaki segítsen

Itt van az egész becsomagolva., de szimpla magyarázat is megteszi, hátha felfogom

Egyébként az a terv, hogy a menhely szolgáltatása folyamatosan fusson és ott legyen az összes változóm pl: kaja, víz stb, aztán mondjuk óránként a szolgáltatás le is mentené a telefonra, hátha véletlen összeomlik. És akkor mondjuk a belső időzítő és egyéb számítgatás alapján egyszer csak szólna, hogy pl: mirci cica éhes és meg kéne etetni, mert megdöglik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- LEGO klub
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Asus TUF F15 FX507ZC4 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium Megkímélt, gyári állapot!
- TUF F17 FX707VU 17.3 FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)