Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv ismét!
És milyen meglepő, ismét elakadtam

Pedig már majdnem megvolt az egész.Tehát mit is szeretnék:
Activity-ből elindítani egy servicet, amiben menne egy számláló, aminek az állását pl: egy gombnyomással bármikor lekérhetném, és az activityben egy textView-t felfrissítve látható legyen.
KÉSZ, működik is.De ha bezárom az appot, akkor a szolgáltatás is leáll. Merthogy bound service. Bound előtt létrehoztam, és úgy csináltam meg a kötést, és így nem áll le, ha bezárom az appot (yeeee).
De ha elindítom megint, és a gombbal lekérem az adott értéket, akkor összecrash-el.
A gombos eljárásban megcsináltam megint a boundot, de így is. Gondolom a kötésnél valami nem jó, de gugliban és az oktató videókban sincs több erről, amit fel is fognék
Már csak ennyi hiányzik, kérem valaki segítsen

Itt van az egész becsomagolva., de szimpla magyarázat is megteszi, hátha felfogom

Egyébként az a terv, hogy a menhely szolgáltatása folyamatosan fusson és ott legyen az összes változóm pl: kaja, víz stb, aztán mondjuk óránként a szolgáltatás le is mentené a telefonra, hátha véletlen összeomlik. És akkor mondjuk a belső időzítő és egyéb számítgatás alapján egyszer csak szólna, hogy pl: mirci cica éhes és meg kéne etetni, mert megdöglik
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 13" 16Gb 256GB SSD Space Gray - magyar billentyűzet
- Latitude 5320 27% 13.3" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Macbook Pro 13" A2251 2020 i5 16GB 512GB Silver (2)
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)