Hirdetés
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Sziasztok!
A problémám a következő. Szeretnék egy frissítést beletenni az alkalmazásomba, ami egy vpn hálózatban elérhető szerverről töltene le egy JSON-t. A frissítést a háttérben szeretném megcsinálni akkor, amikor a VPN kapcsolat aktív lesz. Hogyan tudom detektálni azt ha aktiválják a VPN-t (McAfee EMM-el kapcsolódnak a VPN-re)
Néztem az McAfee EMM-nek nincs semmi olyan szolgáltatása ami broadcastolná ha kapcsolódott. Android szinten próbálkoztam a CONNECTION_CHANGE-re BroadcastReceivert állítani, de ez nem tüzel ha VPN címet kap a készülék.
Ha más megoldás nincs akkor beállítom hogy bizonyos időközönként nézze meg hogy elérhető-e a szerver és ha igen akkor frissítsen.
Arra gondoltam hogy szebb, jobb és biztosabb lenne ha észlelni tudnám ha új network interface aktiválódik.Ha a VPN bekapcsol akkor a NetworkInterface.getNetworkInterfaces() metódusával kapott listában megjelenik egy egy tun0 interfész is aminek az IP címe VPN-ből való.
Valahogy el lehet csípni ezt az eseményt amikor új IP címet kap a készülék?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- Elden Ring
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Elektromos autók - motorok
- Gyúrósok ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GTA VI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest