- Mini PC
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Sziasztok!
A problémám a következő. Szeretnék egy frissítést beletenni az alkalmazásomba, ami egy vpn hálózatban elérhető szerverről töltene le egy JSON-t. A frissítést a háttérben szeretném megcsinálni akkor, amikor a VPN kapcsolat aktív lesz. Hogyan tudom detektálni azt ha aktiválják a VPN-t (McAfee EMM-el kapcsolódnak a VPN-re)
Néztem az McAfee EMM-nek nincs semmi olyan szolgáltatása ami broadcastolná ha kapcsolódott. Android szinten próbálkoztam a CONNECTION_CHANGE-re BroadcastReceivert állítani, de ez nem tüzel ha VPN címet kap a készülék.
Ha más megoldás nincs akkor beállítom hogy bizonyos időközönként nézze meg hogy elérhető-e a szerver és ha igen akkor frissítsen.
Arra gondoltam hogy szebb, jobb és biztosabb lenne ha észlelni tudnám ha új network interface aktiválódik.Ha a VPN bekapcsol akkor a NetworkInterface.getNetworkInterfaces() metódusával kapott listában megjelenik egy egy tun0 interfész is aminek az IP címe VPN-ből való.
Valahogy el lehet csípni ezt az eseményt amikor új IP címet kap a készülék?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
- Intel Core i5 13400F + hűtő
- erős akkuval! LG GRAM 14Z90 - 14"iPS 1920x1200 99%sRGB, i5-1340P 16 / 512NVMe, IrisXe SZLA +GARANCIA
- Cooler Master Vertical GPU Holder Kit V3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest