Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Sziasztok!
A problémám a következő. Szeretnék egy frissítést beletenni az alkalmazásomba, ami egy vpn hálózatban elérhető szerverről töltene le egy JSON-t. A frissítést a háttérben szeretném megcsinálni akkor, amikor a VPN kapcsolat aktív lesz. Hogyan tudom detektálni azt ha aktiválják a VPN-t (McAfee EMM-el kapcsolódnak a VPN-re)
Néztem az McAfee EMM-nek nincs semmi olyan szolgáltatása ami broadcastolná ha kapcsolódott. Android szinten próbálkoztam a CONNECTION_CHANGE-re BroadcastReceivert állítani, de ez nem tüzel ha VPN címet kap a készülék.
Ha más megoldás nincs akkor beállítom hogy bizonyos időközönként nézze meg hogy elérhető-e a szerver és ha igen akkor frissítsen.
Arra gondoltam hogy szebb, jobb és biztosabb lenne ha észlelni tudnám ha új network interface aktiválódik.Ha a VPN bekapcsol akkor a NetworkInterface.getNetworkInterfaces() metódusával kapott listában megjelenik egy egy tun0 interfész is aminek az IP címe VPN-ből való.
Valahogy el lehet csípni ezt az eseményt amikor új IP címet kap a készülék?
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Autós topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest