- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
dellforeva #86748 üzenetére
Nincs hivatalos 4.4.4-nél újabb Android erre.
https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-tab-e/firmware/SM-T560/XEH/#SM-T560A YouTube app verziókkal próbálkozhatsz APKMirrorról:
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/youtube/Nem hivatalos Androidot is tehetsz rá, de ehhez bele kell magad ásni kicsit a témába:
https://tweakdroid.com/custom-rom/samsung-galaxy-tab-e-sm-t560-wifi/
https://forum.xda-developers.com/f/samsung-galaxy-tab-e-roms-kernels-recoveries.7723/Röviden: nyitni kell a bootloadert, feltenni egy custom recovery-t (pl. TWRP) és abból feltenni a ROM-ot.
-
fordjee
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung a7 lite, 8.7-es tabletem, tennék bele sd kártyát. Kell valamit csinálni ahhoz, hogy az SD kártyára is tudjak telepíteni játékokat? Vagy csak belerakom és beállítom valahol, hogy oda telepítsen?
Köszi.
-
dellforeva
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem, a sírás kerülget. Van egy régebbi Galaxy Tab, amin 4.4.4 android van, de a youtube mindig leáll, mivel azt írja frissítsem. A legújabb verzió van belőle fent. A samsunk support azt mondta, h töltsem le a Switch alkalmazásukat és az majd feltelepíti az 5-ös androidot, csakhogy az is azt írja, hogy a 4.4.4 a legfrissebb.
Próbálkoztam, hogy tölröm a youtube appban a frissítéseket és a régebbi verziót használom, csakhogy akkor meg a youtube azt írja ki, hogy telepítsem és el sem indul úgy.
Hogyan lehet egy Galaxy SM-T560-án frissíteni az adnroidot? Egyáltalán melyik verziót lenne érdemes?előre is köszönöm a válaszokat
-
®abstract®
őstag
ezen
A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Az 1 éves gyerek simán kettéharapta, repedt touchpad-del meg nem működik. 2 hetes Tablet volt! !
Sehol nem lehet hozzá kapni normális áron touchpad-et így kuka, pedig látni mindent a kijelzőn mert az LCD nem sérült.
Előnyök
Ár-tudás arányban elfogatható az ára Magyarországon.
4 magos processzor
Hátrányok
Nem ROOT-olt a készülék alapból
1GB RAM ami nagyon kevés úgy hogy a rendszer is ebből használ...
4GB ROM, ez nagyon hamar elfogy... (lehetőleg 8GB-ost válasszatok)
Dealextreme-en ezt a tudást már fele ennyiért árulják! !! (Egy előzőleg 4x javított másik Tablet garanciális cseréje miatt válaszottam ezt a modellt)
A harapásállóságot nem teszteltük más modellen így csak erről tudok nyilatkozni. NEM HARAPÁSÁLLÓ! !! : D -
cidalain
veterán
válasz
pakfong #86742 üzenetére
Külföldi webshopban láttam úgy hogy Lenovo Tab M10 Plus TB-X606F Iron Grey 64GB, 4GB RAM (ZA5T0302SE / ZA5T0374SE)
Tehát az adott webshop sem tesz különbséget. Lehet hogy az egyik megrendelő ilyet kap, a másik olyat. El tudom képzelni hogy kifogytak A gyártó memórachipjei, és a másik verzióban B gyártó memóriachipjei vannak (és ez ma pl egy totál valid probléma, hogy elektronikai alkatrészből hiány van). Egy user számára így a tab tökugyanolyan, de típusban mégis más. -
forguet
senior tag
Sziasztok!
jól nézem, h ez az új Blackview Tab 11 technikailag ugyanaz, mint az Alldocube iplay 40H?
szerk: mínusz 2 hangszóró, plusz widevine L1 -
w.miki
veterán
válasz
this is life #86729 üzenetére
ez milyen ez a Lenovo P11 tab?
Ha BG-ről a kínai verziót veszem, azt lehet itthon használni? -
szetcsuszott
aktív tag
Jól alakul az amazonos vásárlásom... beregosztráltam egy virtuális bankkártyát, amit valamiért nem fogadott el, feldobta, hogy fizetés sikertelen, változtassak a fizetési módon.. azt eltávolítottam, beregisztráltam egy másik kártyát, erre kspok egy emailt, hogy felfüggesztették a fiókomat gyanús tevékenység miatt
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
zolokas #86738 üzenetére
Ezekhez a noname tabokhoz nem szoktak custom firmware-t csinálni, mert minek.
Megnézegettem az értékeléseket az Árukeresőn, akik erre 5 csillagot adnak, azok nagyon kemény anyagot tolhatnak.
"Bár első egy-két nap még lassabb volt , de utána szépen begyorsult."De talán "Inci" kimerítő review-ja segít belőni a célcsoportot leginkább:
"A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Hunyadi János u. 31."
(Tisztában vagyok vele, hogy nincs mindenkinek százezre egy tabletre, arra vagyok mérges, aki ilyet legyárt és forgalmaz.) -
Dr.NX
Topikgazda
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok,
Létezik még a navon 2018 iq7-re valami twrp recovery + android másik verzio? vagy stock rom? Nem nagyon találtam google-n
-
ctrlaltdel13
őstag
Erre valaki, valamit?
-
pakfong
tag
Majd karácsonykor lesz benyomás, nem magamnak vettem.
Közben black friday miatt egy másik szériaszámú is akciós, 139€.
Lenovo Tab M10 FHD Plus (ZA5T0374SE)
Keresgéltem az előbb, de nem igazán találtam, hogy mi a különbség a kettő között (az alap árukat leszámítva).
ZA5T0374SE vs. ZA5T0302SE -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Oldman2 #86730 üzenetére
Kipróbáltam a Teclast M16-on, amin sosem volt Netflix app.
Nem látom, hogy HD lenne bármi is.szerk: Úgy látom, van újabb v0.3 verzió is, kipróbálom azzal is.
https://github.com/longseespace/netflix_patch/releases -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
szetcsuszott #86732 üzenetére
A különbség az áfakülönbözet miatt van (19% vs 27%).
A szállítási díjjal nincs mit tenni, a váltási költségen tudsz még spórolni, ha van mondjuk Revolut kártyád. -
szetcsuszott
aktív tag
Szia, illetve aki még olvassa annak is.
Segítsetek kicsit, az Amazonhoz nem értek. A lenovo M10-et néztem, azt írja 51259 HUF+3849 shipping. Beteszem a kosárba, ott is ezt írja. Majd mikor fizetnék, már az van, hogy 54707 HUF, plusz válasszak shipinget, és még erre rátesz a végösszegnél annyit, azaz 59090 HUF a vége. Most akkor mi van?!
-
Oldman2
nagyúr
Sokszor előjön az adott Tablet "tud-e Widewine L1-et" kérdés?
Elhangzott a minap egy poszt itt az egyik Fórum topikban, miszerint a Widevine kijátszható egy megfelelő verziószámú appal, így olyan készülékeken is megy a HD, amik nem L1-esek.
Akit érint, kipróbálhatná...
-
Vagy szűk 200 euróért(szálítással együtt) lenovo p11 [Lenovo Tab P11 amazon.de ]
Processor: Qualcomm Snapdragon 662 Octa-Core (4 x A73 2.0 GHz + 4 x A53 1.8 GHz)
Memory: 4GB,
Memory: 64GB
Screen: 11-inch 2K4 stereo speakers with Dolby Atmos
A qsd 662 kicsit decensebb vas , mint a helio p22t .vape1
Ne erőltesd a snapdragon 425-el serelt huawei-t, az alalcsony órajelű cortex a53-as magok , ha vért izzadnak se képesek élhető sebességre. -
Dr.NX
Topikgazda
Amazon.de-n akció:
Samsung Galaxy Tab S6 Lite S-Pennel 239 EUR + szállítás (~96 ezer Ft) -
vape1
csendes tag
válasz
baal-amiga #86724 üzenetére
Esetleg nem tudod, az is 3/32? Nem lehet hogy csak 2/16? Vagy eleve lassú netezésre is.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
szetcsuszott #86723 üzenetére
Nemrég került piacra a 40H, túl sok hazai vélemény nem hiszem hogy lesz.
Viszont ha a Lenovo-t vennéd, amazon.de-ről 58 ezer Ft körül van szállítással, mindennel.
-
válasz
szetcsuszott #86723 üzenetére
Itthonról nem venném a lenovót mert az amazon.de-en 20 ezerrel olcsóbb , szállításal a hivatalos lenovo store-bol , elvileg jó egy hét alatt itt van [link] .
Az IPlay 40H nyers erő tekintetében megeszi a lenovot , neked kell eldönteni , hogy az erősebb vas ,de ha gond van akkor a szerviz nem a szomszéd utcában található , a support se valószínű , hogy kimagasló ezzel szemben az m10 gyengébb vas , de ha gond van lesz kihez fordulni. De ha már lenovo , ha fel tudsz hajtani egy p11-et 75-ért akkor egy időállóbb hw-hez jutnál. -
szetcsuszott
aktív tag
Sziasztok!
Tablet kéne, főleg a gyereknek online órákra (még elsős, nem kell billentyűzet, szal jó a tablet). Teclast M40-et akartam venni, de youtube-tól mobilarenán át az xda fórumig mindenhol írják, hogy erre PONT nem alkalmas mert sz.r a mikrofonja, ill. egyesek szerint tervezési hibás és nincs kivágva a lyuk a házban a mikrofonnál.
Most viszont meg lehet csípni kb. 53.000 az IPlay 40H -t, ami maximálisan megfelelne szerintem, feltéve, hogy normálisan működik, azaz van értékelhető előlapi kamera és normális mikrofon, ami nem tompa, nem visszhangzik és nem néma, azaz hallják a túloldalt. Akinek van, nyilatkozna, hogy érdemes-e ilyet vennem? Azt is olvastam, hogy erősen melegszik, ez mennyire gáz? Vagy mit vegyek? Itthon lenovo tab m10 hd plust vennék, az kb 75.000, 4/64GB Helio P22T, 1920*1200, ennél lejjebb hardveresen, árban meg feljebb nem mennék.Köszi!
-
Az amazon.de lenovo tab kb 20.25%-al erősebb vassal van mint a huawei t3 . Egyik sem erőmű , de érezhető lesz a különbség a lenovo javára.
A huawei-en van gplay és gms , mert tiltás előtti időkből származik , frissítés valószínleg nem lesz rá a kora miatt, igaz ezen a téren a lenovo se számít friss darabnak ,de életcikluson belül van még.
A qsd 425 ,4 core 1.4ghz / 3 giga ram , sajnos már nem túl acélos a mai időkben . -
vape1
csendes tag
válasz
Beni2360 #86664 üzenetére
Vajon a Huawei T3 10 3/32GB-hoz képest (EMAG BF-ről 40.000-ért kapnám) megéri a +18.000 Ft-os felárat az Amazonos Lenovo Tab M10 FHD Plus (postával kb 58.000)?
[Huawei MediaPad T3 10 Tablet, 9.6" kijelző, 3GB RAM, 32 GB, Wi-Fi, Szürke]
[Lenovo Tab M10 FHD Plus 26.2 cm (10.3 Inches, 1,920 x 1,200, FHD, IPS, Touch) Tablet PC Grey]Google store meg gmail van egyébként Huawei-re, vagy ha nincs, felrakható valahogy különösebb közdés nélkül?
Idősebb szülőknek lesz levelezésre, netezésre, esetleg youtube meg skype/messenger unokákkal.
Ahogy néztem, a Lenovo 3/32 helyett 4/64-es, kicsit talán nagyobb látható képméretű, nagyobb felbontású (ez talán annyira nem fontos), aksi is nagyobb talán (4800 vs 5000), bár kérdés tovább is bírja-e, mert azt hallottam róla, hogy streaming azért rendesen meríti. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
lajosx #86718 üzenetére
Árukeresőt használd, jelenleg 135 ezer Ft az iPad 9 64GB.
Ha van pedagógus vagy felsőoktatásban tanuló a családban, az ő email címével regisztrálva 127 ezer Ft.
-
válasz
Freiherr #86717 üzenetére
Akkor már el is dölt az lesz, köszönöm szépen
Esetleg valami alternatíva hol érdemes venni? Van még időm azért, csak még nem vettem soha Apple terméket, így nagyon nem is tudom hol érdemes. Most néztem meg, jelenleg egy Lenovo Tab4-8504F 8" tabot használ.Valszeg nagy előrelépés bármi, ehhez képest
Hozzá teszem 2 éve megy, pedig kapott hideget meleget.Gondolhatjátok egy gyerek mennyire vigyáz rá. Most már persze vigyáz, de míg kisebb volt nem igazán. Szóval megbízhatóság terén, le a kalappal a lenovo elött. De ugye már használhatatlan kezd lenni, elavult lett.
Elnézést is kérek az ipad miatt, nem is akarok itt szemetelni hisz ez nem az a topik
-
Sziasztok! Közben keresgéltem és két tabra esett a választás. Szerintetek melyik lehet a jobb alternatíva? Úgy értve melyiket lehet gördülékenyebben használni? Netezni, filmet nézni, videók, kisebb játékok?Melyik úgymond az erősebb?Kb 2 évig jó lenne ha használható lenne amit most veszek neki.(korábban írtam hogy a 9 éves lányomnak szeretném karácsonyra) Köszönöm szépen
Apple iPad 9 2021 10.2 64GB 135k
Samsung Galaxy Tab S6 Lite P610 10.4 64GB 110k -
ctrlaltdel13
őstag
Sziasztok.
Édesanyámnak szeretnék venni egy tabletet a teló kijelzőjének kiváltására.
10"-ba gondolkodok, mivel ajándék lenne, új készülékre gondoltam.
Netes böngésző, facse, és online filmek nézése amire használná.
A keret 50k környéke.
Ha még egy usb adattárolót fogadna, kezelne, az plussz pont. -
Kb 2 éve kapott egy lenovo tabot 8" azt tudom, és az már lassu gyenge neki. Sokat kifagy stb.. vagyis ezt csak arra írtam hogy kérdezted milyen játekkal jászik. Fogalmam sincs
de egy kb 2 évvel ezelőtt 40k ért vett tab már gyenge neki. Andoridos gépen gondolkodtam, de talán ipad is jó lehet ha azt jobbnak véled. Érintés érzékeny ceruzára nincs szükség, a 11" lenovo valszeg már nagy lesz neki. Köszönöm a válaszod. Szétnézek azok között amit ajánlottál
-
Beni2360
félisten
válasz
gyenesmartin #86711 üzenetére
Mi tűnt rajta gagyinak? Nekem 8" van és még se nyekkent a 130 kg kezem alatt. Belekell tenni egy jó kis tokba üveget rá oszt jonapot. Linkeltem előbb t-komtol akciosan.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
gyenesmartin #86708 üzenetére
Nem tudom tartósság alatt mi értesz.
Szoftveresen a Samsung biztosan több támogatást fog kapni, viszont a kijelzője csak HD.
A kamerák képességeihez kell nézni teszteket, vélhetően egyik sem lesz nagy durranás. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
vihartigris #86703 üzenetére
Xiaomi Pad 5 jó választás lehet.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
gyenesmartin #86706 üzenetére
8" méretben ezt a kettőt szoktuk javasolni.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
10 éves lánynak milyen tabletet érdemes venni? Online oktatásra is meg játékra (nyilván nem komoly gépigényűekre).
50K körül gondoltam rá.
Amiket eddig néztem:
Samsung Galaxy tab A7 Lite
Lenovo M8 FHD. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Salex1 #86704 üzenetére
Nem játszom ilyenekkel, de speckó alapján a Lenovo Tab P11 Plus most a legerősebb ebben az ársávban.
-
vihartigris
őstag
Üdv!
Laptop mellé gondolkodom egy kiegészítő, könnyebben hordható eszköz vásárlásán.
Amiben gondolkodom:
-10" körüli kijelző méret
-kizárólag új
-magyarországi vásárlás
-amire használnám: böngészésre, média tartalmak fogyasztására, fotók megtekintésére (ehhez jó kijelző, min 95% RGB színlefedettség)
- a keret max 150eFt
-USB port a külső tároló egységek csatlakoztathatóságához
-fotózásra, telefonálásra vannak célhardverek, ezért ez a része nem érdekel
-érdekes lehet a kiegészítő billentyűzet, toll a fenti áron túl. -
Beni2360
félisten
-
tlala
addikt
Feleségemnek főzés közben "konyhai TV-nek" keresek tabletet, a Telekom TV Go lenne fontos, hogy menjen rajta. Sajnos a Telekomnak nincs semmilyen használható ajánlata új előfizetés nélkül.
Tudnátok egy garantáltan működő kedvezőbb árfekvésű tabletet ajánlani?
Nem riadok vissza banggood stb. beszerzéstől sem. Eddig Teclastokat stb. nézegettem, de nem tudom, hogy melyiken megy biztosan a TV Go.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Mini 7 128GB Wifi Hibátlan/2026.12.13.Gar./Akku 100%/p4260
- Oukitel OT5 tablet 12" 2K Display 12 GB memória, 256 GB háttértár, 4G LTE Dual SIM, 11000mAh Akku
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest