Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kb 2 éve kapott egy lenovo tabot 8" azt tudom, és az már lassu gyenge neki. Sokat kifagy stb.. vagyis ezt csak arra írtam hogy kérdezted milyen játekkal jászik. Fogalmam sincs
de egy kb 2 évvel ezelőtt 40k ért vett tab már gyenge neki. Andoridos gépen gondolkodtam, de talán ipad is jó lehet ha azt jobbnak véled. Érintés érzékeny ceruzára nincs szükség, a 11" lenovo valszeg már nagy lesz neki. Köszönöm a válaszod. Szétnézek azok között amit ajánlottál
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de egy kb 2 évvel ezelőtt 40k ért vett tab már gyenge neki. Andoridos gépen gondolkodtam, de talán ipad is jó lehet ha azt jobbnak véled. Érintés érzékeny ceruzára nincs szükség, a 11" lenovo valszeg már nagy lesz neki. Köszönöm a válaszod. Szétnézek azok között amit ajánlottál