-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Freiherr #86717 üzenetére
Akkor már el is dölt az lesz, köszönöm szépen
Esetleg valami alternatíva hol érdemes venni? Van még időm azért, csak még nem vettem soha Apple terméket, így nagyon nem is tudom hol érdemes. Most néztem meg, jelenleg egy Lenovo Tab4-8504F 8" tabot használ.Valszeg nagy előrelépés bármi, ehhez képest
Hozzá teszem 2 éve megy, pedig kapott hideget meleget.Gondolhatjátok egy gyerek mennyire vigyáz rá. Most már persze vigyáz, de míg kisebb volt nem igazán. Szóval megbízhatóság terén, le a kalappal a lenovo elött. De ugye már használhatatlan kezd lenni, elavult lett.
Elnézést is kérek az ipad miatt, nem is akarok itt szemetelni hisz ez nem az a topik
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Magyarított Android alkalmazások
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged