- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
Adott egy Lenovo Tab2 A10-70F 10"-os [link] tablet, tavasszal vettem és már akkor is felajánlott egy frissítést amit nem telepítettem fel, mivel egy külföldi Lenovo topicban szó szerint mindenkinek rossz tapasztalata volt vele a világ minden részéről, gyakorlatilag nem ment végig a telepítés hanem hiba miatt kilépett. Ezt utólag állítólag a Lenovo is elismerte, hogy hibás volt a frissítő fájl.
Nagyon nem foglalkoztam vele, mert a tabom jól működött (és a frissítés csak pár apró dolgot változtatott az 5.0-án belül), így nem tudom, hogy mi lett a sorsa annak a hibás telepítő fájlnak, javította-e a Lenovo vagy sem, feltelepítették-e végülis akik addig sikertelenül próbálkoztak korábban.Azonban az elmúlt napokban tudtam meg egy itteni topicbeli kollégától, hogy Ő a nyár elején frisssítette az ugyanilyen tabletjét, viszont kiderült, hogy neki egy más sorozatszámú frissítést ajánlott fel, amely már Android 6.0-ra frissítette a rendszer, fel is tette és jól működik nála. Így ez a 6.0-s frissítés már engem is érdekelne, de az én tabletem a korábbit jelzi csak, a 6.0-st nem.
Igazából a kérdésem arra vonatkozik, hogy szerintetek várjak-e hátha nekem is felajánlja egyszer ezt a 6.0-ás frissítést (tudom a fájl pontos nevét, így felismerném hogy az-e) is, vagy először mindenképpen fel kellene tennem a korábbi frissítést, és csak ezután fog jelezni a tablet, hogy van újabb (immár az a bizonyos 6.0-ás) frissítés?
Nem tudom, hogyan működik ez a dolog androidon -
fireman123
őstag
válasz
junkpod #73201 üzenetére
[link] 3,27 percnél lehet látni, ...van egy beépített kezelőfelület, ahol lehet a csuszkákat állítgatni, ez működik is, ....a bal felső részén van egy demo lejátszás gomb, ahol egy demo film elindul és bemutatja a különböző hanghatásokat, ....no ez nálam is elindul, csak teljesen kuka, egy hang nem jön ki belőle
, ....amúgy ha állítgatok a csúszkákon akkor változik a lejátszott hang, ......csak ezt a demo nem működik
itt 4 percnél ......
Illetve [link] itt a demo (ez egy más típusú Lenovo, de a dolby demo rész ugyanaz -
fireman123
őstag
rendben, sok sikert hozzá, ...annyira azért nem fogott meg a dolog, hogy kibogarásszam mit is írtál a legelején
inkább azt mondja meg valaki, hogy miért nem működik a Lenovo tab2 A10-70-en a dolby demó része? ...piszkál a dolog
, mivel másoknál működik.
-
fireman123
őstag
válasz
junkpod #73183 üzenetére
Én is mondom, hogy nem ilyet akartam Kínából venni, hanem más típusokat, amelyek 180-200 dollárba kerültek (4gb ram, 64 gb tárhely, dupla os), azt az árkategóriát nem vállaltam be, .....a 29e ft-os általad linkelt tabletet fél éve még nem is láttam
, ....de ha neked 30-40k fogyóeszköz, akkor hajrá, nem is értem miért nem rendelted már meg, ..... nem vagyunk egyformák, sem anyagilag, sem máshogy
-
fireman123
őstag
válasz
kispusi017 #73180 üzenetére
Ez érdekes, nekem alapból sem tűnt nagyon halknak a tablet (persze hangos sem volt és mivel ez az első tabom, nincs viszonyítási alapom), az MTK progival teljesen jó, amúgy sosem hallgattam még teljes hangerőn.
Viszont ez a Dolby dolog piszkálja a fantáziámat, hogy nálam miért kuka teljesen, ...egy hang nem jön ki belőle miközben megy a demó videó, ....lehet, hogy valamit valahol állítani kellene vagy valami le van tiltva?
Csak a demó funkciót elindítva lehet lejátszani, vagy valahol megtalálható a fájl a kütyü valamely könyvtárában (nem igazán találtam semmit)? A dolby beállításoknál az outdoor/indoor kapcsoló igazából mit változtat?#junkpod: ...mint írtam, mindenki maga dönt, rengeteg apró dolgot rendeltem már Kínából, ilyen értékűt nem vállaltam be.....mondjuk fél éve amikor nézegettem a kínaiakat, akkor ez nálam nem került képbe valamiért (lehet akkor még nem is létezett?), a 180-200 dollár körüliekkel szemeztem.
-
fireman123
őstag
válasz
bippeti #73163 üzenetére
egy ideig én is szemeztem különféle kínai tabletekkel (teclast, chuwi, onda), de végigolvasva a topicjaikat sajnos sokaknak jöttek elő különféle meghibásodások szinte mindegyiknél, és mivel a gariztatás nem lett volna egyszerű, így elálltam tőlük, ....pedig csábító paraméterekkel rendelkeznek, többekben 4gb ram, 64gb tárhely, android+win és nagyon jó kijelző.....és azok is kijöttek volna eu raktárból 60e körül
-
fireman123
őstag
válasz
kispusi017 #73154 üzenetére
Nekem is halk volt (az durva túlzás, hogy semmit sem hallottam volna
, de nem volt elég hangos), az Engineere Mode MTK appal tudtam hangosítani, így már egész jó (a 0-160-as max. volume érték 128-on volt gyárilag, ezt feltoltam 155-re)
Viszont nálam meg a dolby demónak semmi hangja nincs, szó szerint néma
, ....ez mitől lehet?
...nem mintha azt hallgatnám egész nap
, de mi a francért nem szól?
-
fireman123
őstag
válasz
juuzer #72753 üzenetére
Én is hetekig agyaltam, hogy ebben az árkategóriában milyen 10"-os tabletet vegyek, nálam is pdf és net volt a felhasználási terület, az Asus Z300M és a Lenovo tab 2 A10-70F között vacilláltam.
Végülis az edigitálnál a mostani akcióban a Lenovo tab 2 A10-70F-et vettem meg 65e-ért, a kijelző felbontás és az akkuidő előny miatt, ..... 1 hete használom, eddig megelégedéssel. A kijelző nagyon szép full hd-s, nem akad (wifin youtube-s full hd-s film is akadás nélkül megy), elég gyors, és az akkuideje kb. 10-11 óra.
Nekem teljesen megfelel, a wifi erősségétől tartottam, eddig nincs vele gond, nem szakadozik, nem dobja el, az oldalakat gyorsan, akadás mentesen betölti. Ami talán negatívum, hogy már két éves modell és 5.0.1 android van rajta és nem fog frissülni a Lenovo oldala szerint, és egy kicsit lehetne hangosabb, ..... mondjuk a tervezett felhasználásra nekem tök mindegy milyen verziójú az android.
Összehasonlítási alapom nincs mással, mivel ez az első tabletem. -
fireman123
őstag
válasz
aprokaroka87 #72680 üzenetére
Köszi az infót, nem nálam indult el, az én MTK-s tabletem [link] még úton van az edigitáltól
-
fireman123
őstag
válasz
aprokaroka87 #72674 üzenetére
Ok, köszi .....csak azt hittem, hogy az valami galibát okoz vagy valami hibára utal
.
-
fireman123
őstag
Sziasztok,
Van-e valakinek személyes tapasztalata a Lenovo Tab 2 A10-70 tablettel, ...főleg a wifi-je érdekelne, ...külföldi fórumokon többen írták, hogy nem túl erős és többeknek szakadozik is.
Esetleg használ valaki ilyen tabletet? Nagyon megköszönném az infót. -
fireman123
őstag
válasz
Game-over #72630 üzenetére
Azt írják az Acer Iconiára, hogy a grafikus vezérlő egy kicsit karcsú a fullhd felbontáshoz.[link] , amely azonos a Z300M-ben lévővel, a proci is hasonló, csak magasabb frekin egy kicsit.
A Z300M és a Lenovo tab2 A10-70 között vacillálok még mindig
, nem igazán tudok dönteni, mindkettőnek van előnye-hátránya,....még a végén úgy járok, hogy elfogynak akcióban
-
fireman123
őstag
válasz
cidalain #72620 üzenetére
Ok, köszi a véleményt ....erre a felhasználásra (pdf, net) van jelentősége az android verziónak?
Az olvasás amúgy nem folyamatos lenne (nem könyveket olvasnék), hanem munkám miatt vinném magammal a tabletet és szükség esetén megnézném a lementett jogszabályt, szabványt. -
fireman123
őstag
No még egyszer
, ..... pdf-re (szabványok, jogszabályok) illetve netre melyiket lenne érdemesebb megvenni:
- Asus Z300M MM-ben 58,5e
- Lenovo TAB2 A10-70 Edigitálnál 65eEbben az árkategóriában ezeket találtam legjobbnak és csak új érdekelne, tehát ezekből kellene választani.
Lenovonak a kijelzője jobb felbontású és elvileg jobb az üzemideje, viszont csak 4.4 (5.0-ra frissíthető) androidos, az Asus csak HD kijelzős, de 6.0 androiddal van és kisebb akkuval, mindkettőre 2 év gari.
Légyszi segítsetek ezekből választani, sajnos nem tudom élőben megnézni egyiket sem, legközelebbi MM is 100 km-re van tőlem
Elegendő lehet az Asus felbontása? -
fireman123
őstag
válasz
tybsen #72608 üzenetére
A linken lévők leírása már elriaszt (3,5 cm-es karcolások, foltos kijelző...stb
)
Mindenképpen új 10"-os tabletet szeretnék venni ebben az árkategóriában, használt cuccal egyszer már megjártam (nem tablet volt), akkor megfogadtam, hogy soha többet használt, ......a kettő tablet között kellene döntenem. .....
Igaz, hogy nem új modell egyik sem, de a tervezett felhasználásra gondolom megfelelnek, nem játszani akarok vele, hanem csak pdf, net. -
fireman123
őstag
A 72598-ra valaki tudna tanácsot adni?
-
fireman123
őstag
Ok, köszi, ....talán valakinek van tapasztalata vagy infója/véleménye mindkét tabletről és segít dönteni
.
Sajnos a gariztatás elég döcögős/problémás mindenhol, tudtommal az asust és a lenovot is a Telemax kft. szervízeli, ...no annak külön topicja van
[link], nem a jó hírük miatt
-
fireman123
őstag
válasz
szacsa33 #72597 üzenetére
Köszi az infókat, akkor asszem hanyagolom
.
Most már csak azt kell eldöntenem, hogy melyiket vegyem:
- Asus Z300M most 58,5e az MM-ben akcióban
vagy
- Lenovo tab 2 A10-70 Edigitálban 65e akcióbanMegéri a +6,5e-et a Lenovo? ....főleg pdf-re (szabványok, jogszabályok ha magammal kell vigyem munkám kapcsán), ......továbbá otthon netre használnám.
-
fireman123
őstag
válasz
SirKero #72585 üzenetére
Mit lehet tudni erről az outletről? ....a specifikációban az írják a tabletről (mindegyikről), hogy "teljesen újszerű állapotban", .....akkor ezek használtak, vagy csak újracsomagoltak? (a főoldalon is használt vagy csomagolás sérülteket ír
) ,...és csak 1 év a gari, szemben pl. az Edigitálban árultakkal, ahol 2 év.
Csábító árak (A10-70 tablet: 45e), de zsákbamacskának tűnik -
fireman123
őstag
Sziasztok,
Vásárolt-e már valaki a Digiprime.hu webshopból? .....most az Asus Z300M 32Gb-os verziója jó áron kapható, de nem tudom megbízható-e a bolt.
Továbbá szerintetek melyik lenne a jobb vétel ebben az árkategóriában?
- Asus Z300M (61-65e)
- Lenovo A10-70 (65e)Fő felhasználás: pdf (hogy ne kelljen magammal cipelni kinyomtatva a rengeteg jogszabályt amit használok), illetve net
Az edigital oldalán 4.4-es androidot írnak, de máshol 5.0.1, vagy 5.1-el láttam .....van valakinek ilyen, melyik android van rajta?
-
fireman123
őstag
Én egy Samsung telóval voltam ugyanígy, ....egy nem nagy nevű webshopban vettem, úgy hirdették, hogy 1 év gyári gari plussz 1 év bolti gari. Vétel előtt lekértem az imei számot, felhívtam a Samu ügyfélszolit, ahol mondták, hogy a teló EU (litván) modell, így valóban 1 év gyártói gari van rá. Nekem így megfelelt, (mivel jóval olcsóbb volt mint a 2 év gyártói garisak) megvettem, regisztráltam a mysamsungon, az visszaigazolta hogy rendben van az imei és a gyári szám is és életre kelt az 1 év gyári gari. (mondjuk hál istennek nem kellett gariztatni mert most is jól működik, lassan 2 éves lesz) ....a +1 év bolti gari meg olyan mintha nem is lenne, esetemben a vásárlás után fél évvel már nem is létezett a webshop
-
fireman123
őstag
válasz
HyoRemix #72031 üzenetére
Ennyire nem vagyok jártas ebben, de amikor a két telót vettem felhívtam előtte a samsung ügyfélszolit és ott is megerősítették, hogy ha EU modell akkor regisztráció után jár rá az 1 éves gyári gari (a 2. év viszont nem), ....regeltem a mysamsung oldalán a sorozatszámokat és lett is mindkét telefonra 1 éves gyári garim, ....eddig a történet, már elmúltak 1 évesek így lejárt és nem kellett gariztatni, így nem derült ki, hogy valóban működött-e volna a dolog élesben (elvileg kellett volna működnie, mivel napra pontosan írja a mysamsung az adott típusú és sorozatszámú és IMEI számú telókra, hogy meddig voltak garisak a samsungnál).
Ha nem EU-s modellt árul a webshop, akkor regelés után sem lenne rá gyári gari (lehet ezért írják, hogy nincs gyári gari)
-
fireman123
őstag
válasz
HyoRemix #72026 üzenetére
amennyiben EU-s modell akkor valós lehet az 1 év gyári gari, ....legalábbis gondolom úgy működik ez tabletnél is mint a telefonoknál, ....én tavalyelőtt vettem egy nevesincs webshopban két samsung telót (S4Mini és Note3, ....azt előre letisztáztam telefonon, hogy EU-s modell, rajta van a dobozán telónál, ...szerencsére az volt mindkettő valójában is, egyik osztrák, másik litván), majd regisztráltam a samsung weboldalán és az 1 év gyári gari élővé vált, a 2. évet értelemszerűen nem adta hozzá a rendszer, mivel nem magyar samsung által forgalomba hozott volt, ....próbáld meg regisztrálni.
-
fireman123
őstag
Nomégegyszer' nekiugrok
Aki használ Asus Z300M-et: .......mennyire jó rajta a net, tapasztalható-e akadozás az oldalak betöltésénél?
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Egy ideje már szemezek az Asus Z300M tablettel, eddig visszatartott a kijelző felbontása, tegnap volt lehetőségem egy MM-ben kipróbálni, a kijelzővel nekem nincs gondom, számomra megfelelő, .....de meg kell mondanom, hogy a net próbánál eléggé döcögősen töltődtek be az oldalak, ....bejöttek azok, de nem volt röccenés mentes a betöltés, egy kicsit akadozott.
Aki használ ilyen tablettet tapasztalta-e ezt, vagy csak az adott példánnyal lehetett gond, esetleg az MM-ben a nettel? -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Van-e valakinek tapasztalata az alábbi webshoppal? (cseh cég, de van üzletük Bp.-en is.)
[alza.hu], illetve a linkelt tablet a topicban ajánlott Asus Z300M verziós (viszont ez 32GB-os)? (a típusszáma viszont más mint a többi webshopban: alza.hu-nál: Z300M-6A042A, míg az euronics-ban:Z300M-6A041A ....lehet, hogy a belső tárhely miatt?) -
fireman123
őstag
válasz
NoMagix #70331 üzenetére
teclast X98 Plus II-nek wifi problémái vannak sokaknál.
A Medion-t lehet kapni magyar Aldiban?....vagy hol?
...eléggé nyújtott téglalap a mérete
Vajon magyar nyelv van benne? -
fireman123
őstag
Sziasztok!
melyik tablet az ajánlottabb? ...netre illetve pdf-re lenne elsősorban:
Lenovo Tab2 A10-30
Asus Z300M -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Sosem volt még tabletem, egy ideje nézegetem én is ezt az Asus Z300M-et (meg a Chuwi, Teclast-ot is Kínából), a 800*1280-as felbontás netezésre és pdf olvasásra mennyire kompromisszumos? ...szálkásak a betűk, vagy elviselhető?
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Valaki a 70115-re?
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Még sosem volt tabletem
, így eléggé járatlan vagyok ebben.
10"-ost szeretnék venni, teljesen általános felhasználásra, otthon net (csak wifi), illetve munkához pdf megjelenítésre, hogy ne kelljen egy laptopot cipelnem, vagy nyomtatott formában egy kazal jogszabályt, szabályzatot.
Nézegettem a kínai tableteket is (teclast, chuwi, cube), de a garancia hiánya (nyűgössége) elriaszt és elég sok problémát olvastam róluk, bár jobb felbontásúak és nagyobb tárhellyel rendelkeznek), ......hazai beszerzésben 60e környékén úgy tűnik, hogy az Asus Zenpad Z300M az ajánlott [ez a specifikációjú az ajánlott ugye?]???
Aki használ ilyent, mennyire "elviselhető" az 1200*800-as felbontás?.... egy kicsit tartok ettől.
Ebben az árkategóriában melyik tabletet tudnátok még ajánlani? -
fireman123
őstag
Sziasztok!
A Teclast Tbook 10 tablettel van-e valakinek személyes tapasztalata? (a másik kiszemeltem aTeclast X98 Plus II volt, de annál SD kártya és wifi problémák merültek fel a topicjában)
Ha rendelek hozzá egy billentyűzetet, akkor erre lehet valahogy varázsolni magyar ékezetes betűket? -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Az alábbi két tablet között nem sok különbséget látok (csak a képernyő méret és arány, valamint felbontás), árban is nagyjából azonosak ....melyiket érdemesebb megvenni?
Teclast X16 Plus
Teclast X98 Plus II
A fő felhasználás pdf olvasás (munkánál ha megyek egyeztetésre ne kelljen sok 100 oldal kinyomtatott jogszabályt, szabványt, szabályzatot magammal cipelni), persze azért wifin böngészés is lenne otthon.
A kijelzők közötti felbontás különbség a gyakorlatban mennyire érzékelhető? (1920*1080 vs. 2048*1536)
Filmhez gondolom a 16:9-es oldalarányú lenne célszerűbb, de arra ritkán lenne használva.Továbbá érdemes ezekhez billentyűzetet is venni?
Esetleg más ajánlott tablet ebben a kategóriában? (bár sok után olvasás alapján azt hiszem a Teclastok tűnnek a legszimpatikusabbnak)
-
fireman123
őstag
2A-es Nillkin sokaknak bevált (Xiaomi Redmi 3 telóhoz vettek sokan, annak 4100-as az akksija)
-
fireman123
őstag
ha végig olvasom a specifikációt, akkor nekem úgy tűnik, hogy csak android 5.1 van rajta, win nincs ...., youtube-on is néztem, egy bemutatóban sem látni win-t .....ha viszont mégis mindkettő lenne rajta, akkor viszont karcsú a 2GB és 32GB
szerk:
cidalain véleménye inkább ül.... -
fireman123
őstag
erre valaki?
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Az alábbi két Teclast tablet közül melyik a jobb választás?
Teclast X98 Air III 171 dollár szállítással, jobb kijelző, régebbi proci
Teclast X16 Plus 152 dollár szállítással, rosszabb kijelző, újabb proci (a weblapon a nevében mi az a 2 in 1 ???? ...ez csak Androidos ugye? -
fireman123
őstag
válasz
bazsimano #67776 üzenetére
Nem rendeltem még erről az oldalól, de Xiaomi Redmi 3 telót rengetegen rendeltek/rendelnek erről az oldalról, és náluk érdeklődtem erről (lásd a linken, ) ....(folyamatosan olvasom azt a topicot, mert ilyen telót akarok venni)......tőlük van az infó, ha a szállításnál az EU Express-t jelölöm be (24,4 dollár
) akkor elvileg EU raktárból jön....legalábbis a Redmi3 telók onnan jöttek ennél a jelölésnél és senkinek nem jött rá semmi plussz
-
fireman123
őstag
válasz
baandii #67759 üzenetére
a Teclastról jobbakat olvastam a saját fórumában mint az Ondáról annak a fórumában ....aztán a Teclast ezen modellje 3G-s (ha számít), nem utolsó sorban a Teclast EU raktárról jön, míg az Onda nem EU-s így ott jó eséllyel még némi ÁFA+vám+kezelési költség is rájöhet.
Műszaki paraméterekre egyformáknak tűnnek egyebekben. -
fireman123
őstag
válasz
fireman123 #67647 üzenetére
...bocs, ezek nem sim-esek, de van belőlük olyan verzió is [link]
-
fireman123
őstag
Teclast X98 air III, Android[/L,
Teclast X98 plus ...ez már több 50e-nél
Teclast X98 pro ...mégjobb/még drágább
, és most éppen nincs EU raktárban, ha kínaiból rendeled rájön 27% áfa, és kis vám
-
fireman123
őstag
válasz
Melorin #67417 üzenetére
igen, nekem is rossz tapasztalatom van velük, bár más termékeknél ...nyomtatónak nem küldtek garipapírt, csak egy aláíratlan/le nem bélyegzett számlát (tegnap reklamáltam meg, állítólag jövő héten jön postán), egy Nikon objektívnek pedig nem a gyári garipapírját hanem egy "edigital"-ost adtak amit nem akart a Nikon szervíz elfogadni, szerencsére vittem a számlát és a kitöltetlen EU Nikon garipapírt (ami csak úgy benne volt a dobozban) és a kettőt együtt elfogadták .....én is meggondolom, hogy rendeljek-e még náluk valaha
-
fireman123
őstag
válasz
fireman123 #67161 üzenetére
Még egy kérdés: ezekben a kínai tabletekben van-e magyar nyelv????
-
fireman123
őstag
Köszi mindenkinek az infókat ,a linkelt Teclast X98 AIR-III. "csak" Androidos a többi dualboot-os, és ebben csak 32GB tárhely van, míg az Ondában 64GB. Nem tudom, hogy előny-e a dualboot (mivel még csak tabletem sem volt, nem hogy dualboot-os), és ott a 64GB-ból mennyi marad szabadon?
Viszont most éppen a Teclast és az Onda kapható csak.
Átolvasom a linkelt teszteket is....aztán meglátom.
Itthon ebben az árkategóriában csak az Asus Zenpad Z300C-t venném, attól ezek jobbak? (paramétereiben jobbnak tűnnek, mivel az Asus 16GB-os, és a kijelző felbontása is gyengébb, viszont van rá 2 év gari) -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Nézegetem már egy ideje a 10"-os tableteket kb. 50e árkategóriában, de elég siralmas a választék, így elkezdtem a "névtelen" (kevésbé elterjedt) kínaikat is nézni.
Az alábbiak közöl melyiket lenne érdemes megvenni (árban kb. hasonlóak), használat: film, net, office, játék nem jellemző (esetleg néha)
- Onda V919 Air
- Teclast X98 Air-III.
- Cube I6 AirJól gondolom, hogy a paraméterek alapján az Onda V919 Air lenne a legkedvezőbb?
Van valakinek ezekkel tapasztalata?
Mivel első tabletem lesz, így fogalmam sincs, hogy jelent-e előnyt nekem a dualboot-os (Android+Win10) rendszer, miben tudnám azt kihasználni, vagy csak Androidosat nézzek? -
fireman123
őstag
Sziasztok!
Nekifutok mégegyszer
:
10"-os tablet, alapvetően office, film, és net lenne a felhasználási terület, játék nem lesz, az alábbiakra szűkítettem a kört. (persze ha van más ajánlat, megköszönöm azt is)
- Asus MeMo Pad 10 ME103K Refurbished 38e (1 év gari)
- Acer Iconia B3-A20 50e (2 év gari)Melyik a jobb választás, melyik az erősebb, esetleg jobban optimalizáltabb?
Visszaolvastam elég sokat a topicban, volt olyan vélemény is, hogy az Acer Iconia elég rosszul kezeli a memóriát, pedig alig futott pár dolog.
Gondolom az Asus ZenPad Z300C jobb választás a 2GB RAM miatt is, de az már 60e lenne, .....minél kevesebbet szeretnék költeni.
A "Refurbished" tabletekkel van valakinek konkrét tapasztalata, mennyire "használtak"? (a hivatalos leírást olvastam, konkrét tapasztalat érdekelne, aki már vett ilyet)
-
fireman123
őstag
Valaki esetleg tudna segíteni a #66812 kérdésre? [link]
Leginkább a 2 tablet egymáshoz viszonyított "erőssége" érdekelne, illetve hogy milyenek a felhasználói tapasztalatok ezeknél. -
fireman123
őstag
válasz
csendes #66811 üzenetére
Köszi az infót!
Az Asus Memo Pad 10 ME103K 16GB Refurbished és az Acer Iconia Tab B3-A20 16 GB tablettek hogy viszonyulnak egymáshoz műszaki paraméterekben (most attól eltekintve, hogy az egyik refurbished a másik pedig új)? Melyiknek jobbak a paraméterei, illetve esetleg van-e valakinek használatban összehasonlítási alapja?
Ha 2 év garival nézem mindkettőt, akkor az Asus 41e lenne (+1 év garit lehet venni az ediginél rá, de akkor is refurbished) az Acer pedig 50e vadi újonnan.....megéri a 9e felárat az Acer? (figyelembe véve a paramétereiket, és hogy az Acer új)
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
Mennyire megbízhatóak, vagy nem megbízhatóak a refurbished tabletek ....vett már valaki ilyet, ezek használtak, javítottak, vagy csak tényleg újracsomagoltak ...vagy lutri a vásárlás?
-
fireman123
őstag
válasz
tjb007 #66791 üzenetére
Köszi a javaslatot, amúgy az általam linkelt tablettek vállalhatóak? ...vagy inkább az általad linkeltek közül válasszak?
#66790: varmi2: nem akarok én erősebb gépet az általam linkeltektől, .....nem lesz játék, csak net, film, irodai munka ..(erre gondolom megfelelőek ezek is?)
-
fireman123
őstag
Sziasztok!
10"-os tabletet szeretnék venni, teljesen általános felhasználásra: net (végülis elegendő lenne csak wifi-ről), film, irodai progik ...játék nem lesz, az alábbiakat találtam, de szívesen veszek más ajánlatot is max. ebben az árkategóriában (olcsóbb persze lehet
:
- Huawei MediaPad T1 55e
- Lenovo tab A10 55e
- Lenovo Tab2 A10-30 60e
- Samsung Tab E 65eNem zárkózom el a kevésbé ismert márkáktól sem, ha megbízhatóak (ellenben olcsóbbak).
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Spórolós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest