- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- SONY LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ha 10 hsz-t kellett volna visszaolvasni akkor azért kaptam volna meg, mert nem mentem vissza pl. az előző lapra.
Amúgy meg a hozzászólásod off topicba van, és sehol egy link ami felkeltené a figyelmem hogy neked milyen tableted van, vagy miről írsz. Off topic lévén meg nyilván nem mindig olvasom el az adott hozzászólást ha épp kérdezek valamit.
Ha mondjuk így lett volna, akkor talán nem siklottam el volna felette, de mindegy igazából.
SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fekete
Lényeg hogy akkor jó választás lesz ez. Köszi
-
Oldman2
nagyúr
iPad Air (1/2) és ezek Androidos megfelelői között vívódok...
Amire mindenféleképp szükségem lenne:
Nagy felbontás (min. 2048 x 1536 Pixel), a szkennelt magazinok minél jobb olvashatósága érdekében,
Normális kijelző (IPS?),
9,7" képátló,
Megfelelő akkukapacitás,
Normális tokot lehessen hozzá beszerezni,
Vagy min 32GB belső SD, vagy külső SD csatlakoztatható legyen hozzá,
Az sem baj ha Custom firmware gond nélkül tehető rá (Cyanogenmod/LineageOS és tsai).100, max. 120e amit rá tudnék szánni.
Amit eddig találtam, az a Huawei MediaPad M3 8.0 Wi-Fi 32GB, de ennek "csak" 8,4" a képátlója és ahogy olvasom a kijelző színkalibrációja hagy némi kívánnivalót.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Ajándékba szeretnék vásárolni egy tabletet, és meg szeretném kérdezni a véleményetek hogy az általam kiválasztott jó lesz-e.
SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fehérÁr terén max 80k környékig mennék el. Kerestem kutattam de jobbat nem találtam. Ezt a 10" környéki méretet is meg kellene tartani.
-
válasz
SirKero #71792 üzenetére
Még formálom, mert most lakom be a kicsikét (nem nagyon volt időm foglalkozni vele, tegnap bontottam ki), de azt kell mondjam, eddig meggyőző.
A képminőség ég és föld a Lenovo-hoz képest, nagyon érződik a felbontásokban tetten érhető különbség, megkockáztatom, nem is nagyon szabadna ajánlani tabletet ekkora méretben FHD felbontás alatt. A PLS panel is rendben van, a betekintési szögek kiválóak, amolyan szamszungosan túlszaturált minden, de kellemes az összhatás. Az anyagminőség szintén rendben van, nem recseg, nem ropog. A hátlap kissé csúszós, érdemes tokba tenni, majdnem elejtettem este, méghozzá nem is egyszer. A kamera vállalható ahhoz képest, hogy tablet, de csodát amúgy sem vártam. A rendszersebesség rendben van, de játékkal nem teszteltem, nem is nagyon fogom. A működés egyébként folyamatos, egyetlen helyen érződik, hogy azért nem bivalyerős a vas, az pedig az alkalmazásváltóba történő belépés, ott rendesen szaggat az animáció, de megszokható.
Mit is mondjak még... szerintem EZ a minimum, amiért egyáltalán érdemes pénzt adni. Szerettem volna én is 50k körül venni értelmes 10-es gépet, de be kell látnom, nem lehet. Ennek (Samsung T580) a hivatalos ára ugyebár 83 ezer, ami elég sok, de én nem ennyit fizettem érte, bevállaltam 68-ért az 1 év gyártói + 1 év bolti garanciát. Ennyit megért.
-
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Meg lehet oldani, hogy ha a tabot rákötöm hdmi-vel a tv-re akkor a tabon kapcsoljon ki a kijelző?
-
The.Bali
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ASUS PadPhone ezközöm (tabletbe illeszthető telefon). A telefonnak és a tabletek is betört sajnos a kijelzője. Hol érdemes ezt megcsináltatni, milyen szervízben? Mik a preferáltak, erről vannak tapasztalataitok?
Köszi előre is!
-
Csak egy tipp: megjelent az Emag újracsomagolt kínálatában az a Lenovo Tab2 X30F tablet, amit jó eséllyel én küldtem vissza a múlt héten valamikor. A leírás hajszálkarcokat említ, de ez standard szöveg, én karcmentesen küldtem vissza az eszközt. Csak azért írom ide, mert aki ilyen típussal szemezett, most egy tízessel olcsóbban megkaphatja gyakorlatilag újként. Egy kezdő töltés, és 2-3 óra nyomkodás van benne.
http://www.emag.hu/lenovo-tab-2-tb2-x30f-tablet-quad-core-1-3-ghz-processzorral-10-1-2gb-16gb-ips-pearl-white-za0c0127bg/pd/DFYXP2BBM/#resigilate
Annyi bajom volt vele, hogy nekem lassú volt rajta a FB alkalmazás, és zavarta a szemem, szó szerint.
-
beller
aktív tag
Sziasztok! Gondolkozom egy Huawei m3-ason, a kérdés az, hogy megéri a felárat egy Hi 8 Pro-hoz képest?
-
air
nagyúr
válasz
fishman985 #71786 üzenetére
Ha már 10" kell és alapvetően Excel a felhasználás, akkor Surface-t, vagy valamilyen W10-es tabletet vegyél!
Androidon az Excel eléggé butított. -
fishman985
tag
Sziasztok!
Tabletet keresnék munkához.
Alapvetően exceleket kell kezelnem rajta ezért legalább 10' kijelző szükséges lenne.
Android verzióbol a 6-os szerintem elég jól sikerült stabil ezért ilyet keresnék.
Az akkunak nem ártana minimum egy napot kibírnia.
Számlás magyar garis készüléket keresek. -
csongi
veterán
Még mindig jobb mint ezek az Allwin akármik
-
athomi
veterán
Üdv!
Lenovo Tab 2 A10-70 (TB2-X30F) ajánlott 50-ért? Nincsenek vele problémák?
Köszönöm!
-
VIPowER
őstag
válasz
csongi #71780 üzenetére
Nem oly régen vettem egy ilyet :[link]. Az akku nem túl acélos, és a hangszóró minősége sem túl kellemes, amolyan sikító Nő stílus, de még elfogadható. Android 6.0 van rajta. Egész fürge egyelőre. "Üzembiztos" Még igen, de hosszútávú tapasztalat nincs vele. És van villanó a hátsó kamerához, nem tudom minek.
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Üzembiztos 7-8inches tabletet keresek. Wifi GPS 4magos proci legalább 1Gb ram,
Felbontásból elgég 800*xxx.
Tölteni lehessen micro USB csatlakozón, A kamera lényegtelen, bár ha van front kamera az jó lenne.
Android 5,1 vagy afelet, és bőven elegendő a Stock droid, nem kell semmilyen gyári módosított UI.
Ilyet keresek, mit ajánlotok? -
Sziasztok,
Hasznal valaki ilyesmi szijas/pantos megoldast vagy olyan tokot amin van ilyen lehetoseg: [link]
Amiatt erdekelne, mert szokasom agyban haton fekve olvasni, a tabletet pedig a levegoben tartom, ami egy kezzel kb kivitelezhetetlen, meg 8-asnal is, ket kezzel meg nem annyira kenyelmes.
Gondoltam nem lenne rossz valami ilyesmi, de nem tudom mennyire valna be. -
cidalain
veterán
válasz
Sanyiba_ #71769 üzenetére
nagyjából szerintem egyformán időtálló.
mindkettő prémium termék az adott gyártónál. az egyik 8,4 a másik 9,7 colos. szerintem inkább itt kellene dönteni.(#71773) Taktoj
itthonról keresed? lehet ugyanúgy kínai is? méret szintén 8"?
egyébként én nem cserélném le most a hi8 prot, hisz ennyi pénzből nem lesz jelentősen jobb tabod.(#71772) stickyfinger
itthonról Asus Z300M alá nem adnám. a C verziósban elég gyengus az Intel proci, így az annyira nem jó mint az M-es. igaz ez meg drágább. Kínából sem nagyon van 50 alatt jó vétel: Chuwi Hi10, Teclast X98 szériák különböző verzióit nézegetném (plus, pro, power akármi), de ezek is 150-200 dollár körül vannak. (+áfa ugye, ha nem EU raktárból veszed)(#71770) redbiro
ennyiért max használtan fér bele. az aktív tollas vezérléshez spéci kijelző kell, amit nem raknak bele az alsó kategóriás tabokba. igazából 50-ért normális 10"-os tab sincsen, nemhogy olyan amelyik aktív stylussal megy.
hirtelen 2 típus jut eszembe újonnan: Asus Zenpad S3 Z500C, Huawei Mediapad M2 10 Premium -
Taktoj
aktív tag
Chuwi hi8 pro utódját keresném. 40 körül használtan is akár. Mi mostanság a best buy. A full hd ről letudnék mondani 8 as méret is maradhatna, magyar gari sem lenne lényeg, talán csak az usb c illetve 2gb ram lenne az elvárás. Köszi a segítséget
-
stickyfinger
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni Nagymamámnak egy tabletet, mert sajnos a számítógépe megadta magát és amúgy sem használta sűrűn. Itthonról rendelnék leginkább, de ha nagyon megéri akkor a Kínai oldalak is érdekelnének. A teteje a ráfordítandó összegnek kb. 50 000 ft lenne. Androidos rendszert keresnék a 9-10"-os méretűt. Főként filmnézésre, e-mailezésre használná nem játékra. Én amit néztem az a Lenovo Ideatab 2 A10-30 és az Asus Zenpad Z300C. Szerintetek melyik lenne jobb ezek közül? Vagy ti mit ajánlotok még? Köszönöm a segítséget
-
sziasztok!
kifejezetten stylussal történő kézírás rögzítésére keresek tabletet.
a többi infó az összefoglalóban kérteknek megfelelően alább:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10" körül
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? inkább használt
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció? itthoni vásárlás
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) kézírásos jegyzetelés
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. max 50kelőre is köszi a javaslatokat.
red -
Sanyiba_
újonc
Helló!
Melyik lenne jobb vétel, időtállóbb a kettő közül:
- Huawei Mediapad M3
- Asus Z500M ? -
SunMount3r
nagyúr
válasz
koncsik #71766 üzenetére
Ugyan ez volt pár hete az ED-nél, én akkor rendeltem meg a 8GB-osat. Most kénytelen voltam visszavinni és a 16GB-osat megvenni fullos áron. Ha tudom, hogy 8GB gyak. semmire nem elég, a 16GB-osat vettem volna, ami akkor a 8GB-os árában volt. Emag meg nekem a gari miatt kiesős...
-
cidalain
veterán
válasz
juhaszroli #71762 üzenetére
jófajta, a z500-as sorozat az Asus prémiumabb terméke. ma már nem kapható az adott típus, de ha használtan jó áron hozzájutsz, akkor jó választás lehet.alapból 2 év garival adták, így még kifogható olyan példány is a használtpiacon amire 1 vagy még több gari van. 40-50 körül ilyesmi feltételekkel (1 év gyári garival) szerintem még jó vétel lehet. olyan 65 környékén mentek ezek újkorukban
(#71763) PowerBuldog
ha garis akkor bevinném szervizbe -
CsakEgySrác
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! PDF-eket szoktam olvasni tableten és most ehhez a felhasználáshoz keresek egy relatíve olcsó (~50.000 Ft-ig) tabletet, mivel a mostani elhalálozott. A lényeg hogy 7 colos legyen, hogy utazás közben könnyen kézben tudjam tartani és ne legyen nagy a súlya, a felbontása meg legyen FHD az olvasás miatt. A kínai csodákkal nincsen bajom, de legyen egyszerűen itthon megvehető normális garanciával, miket ajánlotok?
Előre is köszönöm !
-
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Adott egy Galaxy Tab 10.1
Folyamatosan Play szolgáltatások leállt üzenetet dob. 5.1.1 volt rajta, FR nem oldotta meg. Felraktam egy 6.0-t, GAPPS pico-t és után is ugyan ezzel a hibával jön elő. Van, hogy 2-3mp-enként egyet feldob. Cache, dalvik már minden létező törölve lett.
Mit lehet ilyenkor csinálni? -
juhaszroli
tag
Sziasztok!
A ZenPad S 8.0 (z580c) tabletről van valakinek bármilyen tapasztalata, véleménye?
-
cidalain
veterán
válasz
Dexar007 #71760 üzenetére
Csak azok vannak, a kinaiak leginkabb dualosat csinalnak. Vagy Win only verziot.
A csak androidos kinaiak jellemzoen nagyon bena, beleposzintu gepek.A ket emlitett versenyzo gondolom hasznaltak:
S8-50F nem mai csirke, kb 2 eves cucc. 30-ert jo vetel lehet, ha van meg ra gari. Ujonnan ez olyan 60 korul volt.
Samu is jo lehet 55-ert ez nem olyan regi, igy meg akar 1,5 ev gari is lehet ra -
-
SunMount3r
nagyúr
7"-os Tablet-hez valami jó tokot tudnátok ajánlani? Ami már nem gagyi kategória, nem sérül benne a tablet kijelzője (sem) és normálisan használható állványként is?! Persze nem valódi bőr, meg csillagászati ár kategóriára gondolok...
Köszi!
(Bocs, mert már kérdeztem 1x, de válasz ne jött rá, pedig szerintem ez (is) a releváns Topic-ja, mert külön tokos topic nincsen (lehet kéne egy olyan is
)...)
-
cidalain
veterán
-
VD
őstag
válasz
Thomas16 #71755 üzenetére
Erre a felhasználási körre tökéletesen elég. Van egy rakat korábbi tab amiben a hardver bőven elég, csak a gyártói support maradt el.
A régebbi droid az alkalmazások esetén lehet gond. Van olyan ami minimumnak frissebb verziót ír elő, mert csak abban vannak támogatva a szükséges api-k. Ilyenkor ha ingyenes alkalmazásról van szó, akkor alternatív forrásból beszerezhető korábbi verzió, amivel működhet az alkalmazás. -
Thomas16
tag
Sziasztok!
Milyen hátránya van egy régi, KitKat-es androidos tabletnek egy újabb verziójú géppel szemben?
Böngészésre, filmnézésre használnám csak. -
GRaul
őstag
válasz
sharkypeti #71747 üzenetére
Nekem shield tabletem van, az ujabb verzio. Az uj frissitessel nagyon felporgott.
Nexus 7 2013-as verziot valtotta 2-3 honapja kb.
Szerintem erdemes ra beruhazni, ha olcson megkapod -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Élek a 14 napos elállási jogommal és visszaviszem a 8GB-os Andy Lite-ot (rendelek helyette egy 16GB-osat). A "Gyári beállítások visszaállítása" elég ilyenkor és tényleg mindent törölni fog a Tablet-ről, vagy kell még valami?
Köszi!
-
Nausica
újonc
Sziasztok!
Melyik érné meg jobban?
Samsung Galaxy Tab A 10.1 vagy Asus Zenpad 3S 10Leginkább netezésre, játékra kellene, olykor egy filmet megnézni.
-
Draun01
tag
Sziasztok,
40-50 körül keresek 8-10"-os tabletet, min. 2 gb rammal.
Lehet kínai is, akár dual OS.
Minden hasonló érdekel, mit ajánlanátok?
pl. érdemes még iPad mini 2-t venni?
-
cidalain
veterán
Huawei nagyon ütős konfig, viszont akik megvették tapasztaltak érintőpanel problémákat.
néha olyan érzésük volt, mintha nem érzékelné az érintést a tablet megfelelően. ez nem minden esetben igaz, de előfordul. gondolom ha szoftveres a gond, akkor előbb-utóbb lesz rá javítás is.
Samsung ilyen szempontból nem problémás. Mostani állás szerint a Samu jobb vétel, ugyanakkor, ha a Huawei stabilizálódik, akkor az előremutatóbb hardverileg. -
castiels
addikt
válasz
Toncsiii93 #71746 üzenetére
Lenovo Joga Tab 3.
-
sharkypeti
aktív tag
Hirtelen felpörgött a topik, a kérdésem pedig elsiklott. Van erről véleményetek?
-
Toncsiii93
tag
Sziasztok! Használt tabletot szeretnék vásárolni.
Elvárásaim az alábbiak:
- fb, gmail
- filmnézés(nem kell full HD) , lehetőleg 4 órás üzemideje legyen filmnézés közben
- néha teamviewer
- megbizhatóság (lehetőleg ne kelljen hetente szervízbe vinni)
- max 60k forinting
- sim kártya foglalat (nem kell LTE)
- 10"
Tudnátok tippeket adni milyen típust keressek?Válaszokat előre is köszönöm!
-
pipec
csendes tag
Sziasztok!
E között a két tablet között őrlődöm:
Huawei MediaPad M3 8.0 Wi-Fi 64GB
Samsung Galaxy Tab S2 VE 8.0 (SM-T713) Wifi 32GBSzerintetek melyiket érdemes megvenni inkább?
-
BBéci
legenda
válasz
Takika14 #71738 üzenetére
2003-ban került fel az első vetítő és vászon a nappalim megfelelő pontjaira, szóval ezt hagyjuk.
Másik szempont a jó házimozi hangzás, amit laptopról még fejhallgatóval sem kap meg az ember. Az is hozzá tartozik a filmek élvezetéhez.
Ezekkel csak azt akarom sugallni, hogy ne alkudjatok meg! -
Takika14
aktív tag
Nos pont erre szerettem volna rávilágítani, azt írta a kolléga, hogy TVn kell nézni ha teheti az ember, de nem mindig legetséges hogy 50"es vagy nagyobb TVt vesz vagy akár projektort. Engem maximálisan kiszolgálnak a jelenlegi kütyük ilyen téren de mindenkinek más igényei vannak. Valaki csak 10es tabon tud filmet nézni valaki pedig nagy TVn.
Abban viszont egyet értünk hogy bármi amit közelről szugerálja az ember az rontja a látását!
-
tecsu
addikt
válasz
Takika14 #71738 üzenetére
Valószínűleg azért nem vesz nagyobbat, mert vannak anyagi korlátai. Sajnos az igények és a(z anyagi) gazdagság gyakran nincs összhangban.
Egyrészt igaza van BBéci-nek, mert tényleg nem élvezetes az egérmozi (a közelről való képernyő bámulása), hiszen ez jobban megerőlteti a szemet, mintha ellazulva távolabbra fókuszálna. Tehát aki csak teheti, erre kellene berendezkednie... viszont nem mindenki teheti.
Vannak élethelyzetek, amikor az ember rászorul a tablet kis képernyőjére filmnézéshez is.
(Például, a leendő tabletemet én erre nem használnám, párom viszont néha igen - ha alszik a gyerek és nem akar zajt kelteni.) -
Takika14
aktív tag
Nem igazán értelek. Ha az 50"os TV neked kevés miért nem veszel nagyobbat vagy esetleg projektort?!
Én például azért szeretnék egy 10es tabletet hogy sorozatot vagy 1-2 horrorfilmet amit párom nem szeret megnézzek rajta HDban plusz egy kis netezésre.
Érvelés:
-Hiába a 100-110k keret összeg, még egy TV-t hely hiány miatt nem fogok venni (van egy 109cm-es FHD stb..)
-Gép előtt nem fogok 2-3 órát görnyedni
-Laptopot ágyba nem viszek mert kényelmetlen
-Látványos és nagyszabású filmeket moziba nézzük mindigMivel nem 2 méterről nézném a tabletet így szerintem ezekre teljesen ideális lenne a hétköznapokban.
Ha van más ötleted ezek figyelembevételével akkor szívesen fogadom.
-
sharkypeti
aktív tag
Szerintetek érdemes még Nvidia Shield K1 tabletben gondolkodni? 2015-ös cucc, de Android 7.0 Nougatra váltott, és ez vonzó lehet.
-
BBéci
legenda
Az utóbbi hozzászólásokat olvasva azon kezdtem gondolkozni, hogy a bánatba tud valaki 8-10 colos tableten filmet nézni és azt élvezni? Számomra a 15,6 colos full HD laptop kijelző is vicc kategória, egérmozi.
Sőt, az 50 colos plazmám is kompromisszumos, ami a méretét illeti. -
nagysandor79
aktív tag
egyre jobban szemezek ezzel a tabbal. Samsung T585 Galaxy Tab A 10.1 LTE 16GB black.
milyen a hangzása?
1.játék/film közben?
2. lehet e hozzá csatlakoztatni usb-s bill+egeret?
3.samu tvm van. vajon át tudom-e küldeni a tab képét a tv re ha pl filmet nézek vagy ilyesmi.
mert van egy bizonyos filmon app/.telón.és a 7 colos wayteq tab /néha ott közvetítik a darts-ot.. ott van lehetőség kép átküldésre . félig sikerül is mert felismeri a tv, csak azt jelzi hogy a fájl nem támogatott . szóval a tv a ludas. de vajon ezzel a tabbal is ezt jelezné?
Jah még annyi hogy van-e normális magyar teszt videó a tabról mert én nem találok -
Takika14
aktív tag
Üdv Urak!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlása előtt állok.
Feltételem lenne a:
-minimum 9-es képátló de nem bánnám ha 10 felett lenne.
-legalább 2GB ram
-32GB tárhely bővíthető lehetőséggel
-FullHD
-Wi-Fi is elég nem feltétel a mobilhálózat
-Főként film/sorozatok nézésére és netezésre kellene (720p/1080p)Körülbelül ezek a fontos kritériumok.
A rá szánt összeg maximum 100-110k lenne.
Előre is köszöntem!
-
Lendova
őstag
Igen, továbbra is 10 col és LTE. Ha nem tudnak SM T819-et hozni, egy T815 is mehet helyette? Utobbi kapható biztosan, ahol venném.
-
SirKero
őstag
Rá ér április 3-án tudom megvenni akkortól kapom meg rá a kedvezményt. Az LTE-s változatot 52 650 HUF vagy 24X2190 HUF árban tudom akkor kihozni ( persze ha még akciós lesz akkor is ) Sajnos le van tiltva a wifi a melóhelyen ezért kell a mobil netes változat + ennyiért ajándék szerintem.
Innen lenne véve -
SirKero
őstag
HUAWEI MEDIAPAD M3 8.4 VS SAMSUNG GALAXY TABLET A 10.1 LTE
Melyik éri meg jobban és miért? Általános felhasználásra kéne melóhelyre ( internet böngészés - film ) Részletre lenne véve a magentásnál 1000 forint/hó a különbség. Teljesen tudatlan vagyok a témában mindent elhiszek
-
rgaspar
csendes tag
Sziasztok!
Tabletet szeretnek vasarolni 7' v 8' lenne az idealis, amire hasznalnam, skype, email, ebook, filmek nezes valamint idonkent ha nagyon ugy hozza az elet bejelentkezni egy remote szamitogepre es ott megoldani alap feladatokat.
Az mar csak hab lenne a tortan ha normalis zene hallgatasra is lehetne hasznalni, de ez nem szempont. -
tecsu
addikt
válasz
Lendova #71712 üzenetére
Nekem nincs tabletem, én is keresek még, de úgy hallottam, a filmlejátszás probléma. Mármint ha saját file-ról megy egy bizonyos méret felett.
Nem tudom, mennyire aktuális, hogy a 8-10 GB-os filmeket (vagy bármely ekkora file-t) nem tudja kezelni az Android. (Kérdeztem, nem válaszolt senki.)
-
cidalain
veterán
válasz
Lendova #71712 üzenetére
A zokkenomentes hasznalat eseten a 10-20 tabot felejtsd el a tabletek vilagaban, meg a csucsketegoriasok memoriajaba se fer bele ennyi anyag (=tabvaltaskor lassu lesz, es ujra fogja tolteni az oodalakat)
100-ert meg nem kapsz csucskategorias 10"-osat, hanem csak egy megbizhato kozepszintet
Samsung SM-T585 -
kovacs65
őstag
válasz
zsoltzsolt #71710 üzenetére
Azért van 1-2:
-
Lendova
őstag
Tisztelt Guruk!
Szeretnék egy 10 colos tabletet, amivel zökkenőmentesen tudok netezni, filmezni, zenét hallgatni és van benne sim kártya slot. Asztali gépen 10-20 tab álltalában nyitva szokott lenni a browser-ben+spotify.
Hasonlóan szeretném tabletnél is. Valószínüleg euronics-ban venném meg. 100k-ig biztosan elmennék árban, ha megéri, de fogalmam sincs, hogy ennyi elég lenne-e vagy sem.szerk: játékok futtatása nem érdekel.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #71685 üzenetére
Erre tudna valaki valamit?!
Vagy "ahogy esik úgy puffan"?!
Köszi!
-
castiels
addikt
válasz
zsoltzsolt #71706 üzenetére
Egyenlőre még semmilyet. Miért?
Közbe kiderult hogy otg usb alakito kell. Ha erre rádugol egy mezei optolai egeret bilentyűzetet menninfog?
-
castiels
addikt
Sziasztok!
Most kaptam egy Lenovo Joga Tab 3 at. Nagyon tetszik eddig minden jó. Kérdésem egeret vagy billenytüzetet le rá valahogy csatlakoztatni? Akár vezeték nélküli is jó lenne.
Honnnan tudnék szerezni és milyet ami passzol hozzá?
Továbbá külsö vinyomhoz hogy tudnám csatlaloztatni? Másolás céljából milyen átalakitó kellene?
Olcsóbb megoldás érdekelne mindkettőnél.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
Biluxzsolt #71696 üzenetére
-
válasz
neophyte79 #71701 üzenetére
Es mi az ajanlott folia ra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- ASUS notebook topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Panasonic Toughpad FZ-G1 -I5-4310U - Ütésálló tablet- Ceruzával- AKÁR 11 órás akku
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest