- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- High-end GPU natív AGP-támogatással?
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
sjudit
újonc
Sziasztok! Van a családban egy "neve nincs" androidos tablet. Nem vagyunk nagy guruk, de úgy sejtem, hogy nem igazán úgy működik a GPS, ahogy kellene. (Leginkább sehogy nem működik...) Arra lennék kíváncsi, mi módon lehet tesztelni a tableten, hogy működik-e a GPS normálisan?
(Próbáltam háromféle navigációs app-ot is rátenni a tabletre, de egyszerűen nem találja a GPS jelet, mindegyik azt jelzi állandóan. Próbáltam azt is, hogy párhuzamosan ugyanazt csináltam a telómon és a tableten, a teló hipp-hopp adott GPS jelet, de a tabletnél semmi.)
Garanciás még a tablet, csak mielőtt visszaviszem letesztelném a GPS működését, hogy ne csináljak "hülyét" magamból...
Mit tudok tenni? Várom az ötleteket!
(Bocs, ha nagyon triviális a kérdés, de már annyit szenvedtem vele, és már nem volt más ötletem, na meg most már a végére szeretnék járni és ha rossz a "kütyű", akkor kicseréltetni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 1 / 2
- Linux Mint
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- PlayStation 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- APPLE iPad Mini 8,3" (6. generáció) 64 GB WiFi Lila - Újszerű
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest