Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Logitech Z906
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Szülői tanácsadást be lehetne fejezni?
Szerintem senkinek semmi köze ahhoz, ki hogyan neveli a gyermekét.
Önkéntes megmondó emberek kioktatására senki sem kíváncsi.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nagyúr
válasz cidalain #71195 üzenetére
Ah, manapsag mar annyi lehetoseg van lockolni a nem neki valo appokat hogy csak na. Van gyerek mod vagy tobb felhasznalos mod, esetleg applock stb. Kis gyereknek szerintem sem valo tablet, de pl 8-10 evesen mar nekem is volt Playstationom, Nintendom, az enyem volt, jatszhattam vele, de ha ugy lattak a szulok akkor korlatoztak a hasznalatot (rossz jegy, tul sok kockulas stb.)
-
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #71196 üzenetére
Nálunk így megy. Még a Nintendo 2DS sem elérhető mindig, pedig azt Karácsonyra kapta a 10 éves nagyobbik fiam. Sőt még ellenőrzöm is, különös tekintettel az üzenetekre minden tekintetben.
A feleségem nem android, mindig elérhető. BOCSÁNAT a rossz szóviccért.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
cidalain
veterán
válasz zsoltzsolt #71194 üzenetére
lehet sajátja, csak ne legyen mindig elérhetően ott a polcon.
a mai világban elég sok privát (banki, pénzügyi, munkahelyi) infó van a telón/tableten amihez a gyereknek nincs köze, ezért nem buli odaadni 5 percre játszani.
ezért kell a szülői kontroll. ne a gyerek döntse el hogy mikor tabletezhet, stb. sőt az sem árt, ha a szülő tisztában van azzal, hogy a gyereke mit csinál a tableten.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
zsoltzsolt
addikt
-
MODERÁTOR
válasz zsoltzsolt #71192 üzenetére
Nyilván mindenkinek van valami igazsága, volt már erről itt szó, de azért lehet pozitiv dolgokat is találni...
Minden dolog lehet ördögi és angyali is, attól függ, hogyan, mikor, kinek és mi célból alkalmazod.
Szerencsére semmi sem kötelező.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
cidalain
veterán
válasz anonimus25 #71189 üzenetére
én a fehéret néztem, az 44 ugyanott
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
cidalain
veterán
válasz anonimus25 #71187 üzenetére
ha 20-25-ért adják 1 év garival akkor jó lehet
tréfát félre ez a refurbished cucc nem ér 44-et már (gondolom ED-ben láttad)
2 magos Atom soc, 1 GB rendszermemória, 4.4 droid (ami már nem frissíthető)[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz zsoltzsolt #71183 üzenetére
ez nem arról szól, hogy mennyire kell egy gyereknek saját tab, hanem arról hogy mi van akkor ha a gyerek kezébe nyomsz egy tabot, és LESZAROD.
sok mindent lehet ész nélkül csinálni, de gyereket nevelni nem.
a gyerektől eltiltani a modern technológiát legalább annyira nagy ostobaság, mint odaadni neki, hogy ész nélkül használja.itt már többször leírtam ezirányú véleményem, nem fogok hosszas vitát kezdeni.
az sem jó ha digitális analfabétát nevelsz, és az sem ha függőt.modern szakirodalom nincs, a szakemberek jó része begyöpösödött elvet vall, hisz azt tanulták, nem fejlődtek az ismereteik az elmúlt 10-15 évben. hosszú távú tapasztalat nincs az új időkről, mert csak most nő fel az első olyan generáció aki ebbe született bele.
a szeretlekmagyarorszag, mindenegybenblog, tudatoséletmód, anyámkínja oldalakon megjelenő információk meg eleve ferdítettek. az ilyenek olvasása sem javallott felnőtteknek egyébként.
a konklkúzió egyébként itt van a cikkben is a végén:
"Aztán kapott egy asztali számítógépet, és megtanulta, hogy csak bizonyos időben és akkor üljön le elé, ha tényleg dolga van a gépen."
vattafakk? a tabletet miért nem csak ilyen feltételekkel használhatta a szegény kölyök? mert a szülője egy buta picsa volt. miért nem tanította meg kapásból ezt vele a legelején?(#71185) anonimus25
nem egy mai csirke, van vagy 2-3 éves.
újonnan nem vennék ilyet. használtan 20-25 körül okés lehet.[ Szerkesztve ]
-
anonimus25
tag
sziasztok ezzel kapcsolatban kérhetnék véleményeket?
Asus Transformer Pad TF103CG 8GB Wi-Fi + 3G tablet, Black (Android)
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
zsoltzsolt
addikt
-
cd930
aktív tag
válasz cidalain #71178 üzenetére
(#71178) cidalain 7-8 éves gyerkőcnek vettük a tabot. Van félelmünk, hogy lecsúszik, leesik stb.
Valójában nem tudom, mivel érnénk többet.
Egy bújtatós jobb védelemnek tűnik, de az akkor nem ér semmit, ha kicsúszik a kezéből...(#71180) tboy93 Köszönöm, itt aztán van választék!
És még edzett üveg kijelzővédő is van! Hmmmm
Ez meg kölökbarát tok:
[link][ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz pete_21 #71174 üzenetére
Lenovo tab3 8" 40.000 Forint környékén már megkapható. 2 GB rammal.
(#71176) bajtokarpi:
Huawei Mediapad M2 10 Euronicsből (máshol nem akciós, és keret fölött van, illetve kifutó termék, mert már jön az M3 széria)
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (2016) (SM-T580)(#71177) cd930
bujtatós tok kell vagy könyv szerű?
bujtatósnál tökmindegy, férjen bele. könyszerűnél illene ehhez valót keresni, de ezt az alsó kategóriás tabokra nem biznisz gyártani.[ Szerkesztve ]
-
cd930
aktív tag
Sziasztok!
Tokkal kapcsolatos kérdésem van: Lenovo TAB3 A7-10F tablethez milyen tok ajánlott?
Ha nincs típusspecifikus tok, általában milyen tok ajánlott?
Milyen különbség van méretpontosság és használhatóság szempontjából?Segítségeteket köszönöm!
[ Szerkesztve ]
20+ éve a Prohardveren
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm szeretne tabletet. Max. 100k. rá a keret. Minimum 10", általános felhasználásra kell neki, de flottul menjen rajta minden. Mit ajánlanátok?
Köszi
battletag: bossi#2666
-
®abstract®
őstag
válasz botond187 #71145 üzenetére
évek óta használom.nekem bevált.play marketet megutáltam.a 1mobile market elmenti az appokat,nem eröltet frissítéseket,rákérdez stb.play market se biztonságosabb,töltöttem onnan is le többször kéretlen appokat.a 1mobile market nem tud hunul szerintem.
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Quqesz
nagyúr
Jótanács: ha vkinek a facebook akadozik/lefagy/újraindul miatta a tab, az kapcsolja ki a videók autómatikus lejátszását, mert ez az oka! És nem csak az app ilyen, hanem a webes(böngészős) megnyitás is, ott is tiltani érdemes!!!
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Vindex
tag
Van olyan értelmes böngésző, ami megjeleníti és állandóan ott tartja a könyvjelzősávot? Olyanra gondolok mint az Edge, vagy a Crome, Opera asztali változata.
-
kopygege
tag
Kedves Fórumozók!
Elnézést ha rossz helyre írok, kérlek, irányítsatok el a megfelelő topicba, ha nem ide való.
Egy Alcatel Pixi 4 (7) tablethez csatlakoztattam micro SD kártyát tárhely növelés céljából.
Azonnal felismerte és installáláskor felajánlott kétféle lehetőséget:
1. belső tárhely bővítés (ekkor úgy formázza, hogy csak az eszközön használható)
2. külső tárolóként (ahogy én is ismertem, pl. okostelefonomnál, ahol az Android 5.1.1 verzió így használja, nem kínált fel behelyezés után más lehetőséget.)Mivel kifejezetten a belső tárhely bővítése céljából tettem be, ezért az első megoldást választottam. Most azonban ha fényképezni szeretnénk vele, kiírja, hogy csatlakoztatni kell ehhez SD kártyát (holott benne van). Eszerint ha belső tárhelyként használom, akkor nem fogja tudni rámenteni a fényképeket a rendszer?
Arra jutottam egyelőre, hogy akkor újra formázom, a második lehetőséget választva, ekkor is át lehet tenni alkalmazásokat, játékokat rá, mint a korábbi Android verzióknál, amikor nem kellett dönteni, hogy külső vagy belső tárhelyként akarom használni?
Android 6.0-ás verzió van rajta.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
imregy
csendes tag
Sziasztok!
7"-es táblagépet (vagy phabletot) szeretnék venni.
Kizárólag GPS-ként szeretném használni, szóval az összes nem oda való app-ot el szeretném távolítani és ezért rootolnám és átalakítanám (automatikus be-kikapcsolás táp esetén, automatikus navi indítás stb...).
Chuwi Vi7-en gondolkodtam, van valakinek tapasztalata a minőségével? Szívesen elfogadok ajánlatokat más táblagépekre vagy phabletokra, feltétel a 6-7" és a GPS és max. 100$. Ha van SIM jó, de nem feltétlen szükséges, de a rootolhatóság már fontos tényező. Aoson M706T is érdekesnek tűnik, de ennél a rootolás már kérdéses.
Köszi!
Üdv,
Imre -
anonimus25
tag
válasz Intel fan11 #71162 üzenetére
hát amire neked kell itt egy link szép képe is van és ilyen dologra tökéletes cucc,ha van extreme digital a közelben akkor nem kell szállítással sem bajlódni.
A majom egy okos állat aki hülyéskedik,az ember meg egy hülye állat aki okoskodik.
-
Intel fan11
őstag
Üdv! droidos tabletet szeretnék! 20-30ezeret szánnék rá! Minél nagyobb kijelzője legyen! böngészésre , rádió zene és konyhában receptek keresésére kellene! Filmnézés is jöhet! Újat szeretnék! Itthon szeretnék venni! Mit ajánlotok ?
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
Vindex
tag
A Samsung Galaxy Tab E, amin android 4,4 van, azok még kapnak 6 vagy újabb androidot?
-
törölt tag
válasz anonimus25 #71155 üzenetére
Türelmetlenül várom visszajelzésedet, főleg hogy három napot adsz
a hiba észlelésére!
Végül-is meddig lehet elállni az online vásárlásnál?
Vagy a refurbished termékekre más elállási jogok vonatkoznak? -
mclaren-d
aktív tag
Sziasztok, tabletet szeretnék vásárolni, 50 ezer körül melyik lenne a legjobb választás? Nincs valami tuti tippetek?
★Corsair vengeance c70★MSI B450 Tomahawk ★AMD Ryzen 2600★Sapphire5700
-
cidalain
veterán
válasz taylorp #71151 üzenetére
Ennyiért nincs jó 7-es, csak belépők 1 GB rammal (igaz jóval kevesebbért)
Viszont 8-as van 40 korul 2 GB rammal:
Lenovo tab3 8
Ezt venném a helyedben. Igo mindenen megy, letöltés playbol, megveszed a térképet és hajra (az ingyenes Szülinapp verzió viszont tabon nem fut, abba 7" alatti korlátozás van beépítve)[ Szerkesztve ]
-
taylorp
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok. Szükség lenne a segítségetekre.
A legfontosabb szempont, hogy telepíthetni lehessen rá az IGO navigációt és működjön internetkapcsolat nélkül.
7"-os elég, mindenképpen újat szeretnék venni és itthon.
40-50 ezer Forintot szánnék rá.
Előre is köszönöm a segítséget.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
KubanitoS
veterán
válasz #63761920 #71149 üzenetére
Csak annyit okoskodnék, hogy a refurbished kifejezés nem a modellnév része, hanem egy jelző, miszerint a termék újszerű, a gyártó által újracsomagolt, feltehetőleg garanciálisan visszavitt, vagy csak dobozsérült termék. Persze csak ha ez nem lett volna eddig egyértelmű.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
törölt tag
Sziasztok!
Elgondolkodtam egy tableten, mert nem szeretnék állandóan a PC előtt ülni.
Amire leginkább használnám PDF olvasás, ez az elsődleges szempont!!
Persze néha böngésznék ha már van.
ASUS MeMO Pad 10 ME103K (refurbished)-ra gondoltam.
Ki szeretném kérni a hozzáértő véleményeteket.
Vagy esetleg van lehetőség, hasonló árkategóriában jobb készülékre az általam
írt felhasználásra? -
cidalain
veterán
válasz Tüske0614 #71146 üzenetére
most tényleg tőlünk kérdezed, hogy 41-es vagy 43-mas cípőt vegyél?
a sima 10-eshez nincs toll, csak a prémium verzióhoz, a kép becsapós, és nem is tudja kezelni az utólag vásárolt gyári tollat sem. tehát ne ez döntsön.
[ Szerkesztve ]
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok csak egyetlen kérdés huawei media pad 8 vagy inkább a 10 coll ? az euro..cs ugyanabban az árban adja ha minden igaz
-
botond187
csendes tag
válasz ®abstract® #71101 üzenetére
Most olvastam csak, hogy válaszoltál a kérdésemre.
Playnek jobban örülnék, mert nem nekem lesz, aki meg használná annak ha kiírja a tablet, hogy nem biztonságos forrásból származik, biztos égnek áll a haja tőle. (de mivel nem vagyok jártas, nem tudom azt mondani neki, hogy telepítse nyugodtan fel, ez is teljesen biztonságos)
Ez mennyire megbízható forrásos?
Amik ebben vannak appok azok legalább olyan biztonságosak, mint a playen levő társa? (annyira nem ismerem hogy mi alapján vizsgálják, hogy biztonságos-e egy app akár play akár máshol)
Mennyi hátránya van a playhez képest? -
Findzs
addikt
Koszi sracok
Felraktam a malwarebyte ot lefutott de nem talalt semmitMost hagyom igy egy kicsit es meglatom ha felugrik megint fog e reagalni.
Aztan marad a visszaallitas. Pedig de jol belaktam mar"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
Kiprobaltam egy par appot a tablettemen, es arra lettem figyelmes hogy idonkent felugrik egy hirdetes kis ablakban kozepen. Ez veletlenul akar jatek kozben is.
Mar leszedtem minden olyan appot amit felraktam es toroltem gyorsitotarakat elozmenyeket stb.
Virusirto van a tabon macafe de nem talal semmit.Otlet? A visszaallitason kivul?
Koszi"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
VIPowER
őstag
válasz tboy93 #71136 üzenetére
Értem. Az a helyzet hogy az 5870C-re egy igazán jól használható romot találtam, és gondoltam erre is megpróbálnám. A gond hogy a recovery-t is felülírja, és valszeg visszaállítani sem tudnám egyszerűen ha nem lenne jó, szóval akkor inkább hagyom. Mindig meghalnak az álmok.
-
nagyúr
válasz VIPowER #71135 üzenetére
Gyakorlatilag minden szamit, mar ha a processzor orajele nem ugyan az vagy a kamera nem 100% ugyan az a tipus, pl. ha a gyarto egy tabletet elkezd kiadni egy fele kameraval, majd az elfogy es masikat raknak bele mar nem lesz jo az elso romja a masodikra. Mindennek 100%-osan egyeznie kell, kulonben teglazni fogod szerintem.
-
VIPowER
őstag
Üdv.
Szerintetek mennyi esély van rá hogy ennek a tabnak a romja jó lesz ehhez?
-
Vindex
tag
válasz tboy93 #71111 üzenetére
Köszi. A hangerő milyen? Van egy Asus Transformer Book T100, (Win-es) annak megfelelő. A Huawei Mediapad T1 "8" annak viszont halk. Egy AKG Y50-nel hallgatva PowerAmp lejátszóval. Erre, ha tudnál válaszolni, annak örülnék. Tudom, hogy a fejhallgató az kérdéses, de jó az érzékenysége 115db. A 6-os android van rajta, valamint megfogja kapni szerinted a 7-est?
[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
válasz krisz242 #71129 üzenetére
Én különben most kicsit elkeseredtem...
Egy, az Asus TF700 Transformeremmel felérő, sőt, tudásban, esztétikumban esetleg azt meg is haladó tabot szerettem volna.
Most nézem, hogy alapból van 64GB tárhely a TF-ben, ami manapság már ultranagy luxus, tehát ettől alapból búcsút inthetek a 16GB-s memóriák korában
(ez a szálcsiszolt alu hátlap is úgy nézem felejtős lesz. Ezek a vékony, drágább Samsungok is full műanyagok, ugye?)Lehet, hogy hagyom a francba az egészet és marad a jó öreg TF, ha ez a végén ennyibe fog kerülni.
Ha jól látom, a Sony Xperia tab is felszívódott, a drágább, komolyabb Asusoknak is lőttek, ergo az egész tablet biznisz leáldozóban van, ha jól látom... -
krisz242
tag
válasz HagaNRG #71127 üzenetére
Az S2-nek a nagyobb felbontáson kívül OLED technológiájú a kijelzője, ami elég jól tud kinézni. Nekem Az Galaxy Tab S 10,5 van és gyönyörű a kijelzője. Itt a fekete valóban fekete, ami az előző IPS kijelzős tableteimről nem volt elmondható. Főleg sötétben nagyon látványos.
Ha fontos a látvány, és pénz nem számít, én az S2-t ajánlanám!(Bár Tab A10-et nem fogtam még a kezemben.) -
cidalain
veterán
válasz HagaNRG #71127 üzenetére
S2, vagy az újabbik S2 VE csúcskategóriás termékei a Samunak, míg az A széria középszint. a különbség az árban is látszódik. Kérdés mi a cél. az S2 tovább lesz használható gép várhatóan. De alap feladatokra az A is elegendő lehet.
Későbbi Android frissítések az S2 szériára várhatók tovább, akár verzióugrás is lehet.[ Szerkesztve ]
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
A Samsung Galaxy Tab S2 (120 ezer Ft) hogy viszonyul a Galaxy Tab A10 (SM-T580) (79 ezer Ft) típushoz?
Anyagminőség, vastagság sokban eltér, vagy inkább a beltartalom, ami eltér? (látom, hogy a drágábbnak még nagyobb a felbontás, igazából fogalmam sincs, hogy szemmel látható különbségről van-e szó..., vagy bőven tökéletes lesz az olcsóbbik is...
Köszi!
-
cidalain
veterán
válasz padzso #71125 üzenetére
LTE, 8", legjobb árkategóriájú, 2GB ram
Lenovo tab3 8 LTE
Asus Zenpad Z380 KNLEz összeg alatt csak 3G, gyengébb hardver és kijelző a jellemző, de ilyen már 30-ért is akad.
Lenovo tab3 7 3G>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
padzso
tag
Üdv a Topiklakóknak!
Min. 7"-es LTE vagy 3G képes tabletet keresnék (úgy érzem, a mobil wifi csak bonyolultabb lenne az ősöknek), ami főként videócsetre (Skype, stb.) lenne használva, kb. heti 1x. Ráadásul meg is kell tanítanom a használatára a célszemélyt, szóval valamilyen sallagmentes és stabilan működő készülék kell. Szerintem épp ezért nem is kell túl drága, talán egy eminens középmezőnyös elég.
Hálásan köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz Tompie #71122 üzenetére
én 7" HD felbontáson vígan elolvasom a PDF-eket, igaz nem ez a fő tevékenység, és én rövidebb dokumentációk olvasására használom, nem több száz oldalas könyvekre. így az olvasási idő is max 20-30 perc/alkalom nálam.
-
Tompie
őstag
Egy 8"-os HD (1280x800) felbontás, olvasás / láthatóság szempontjából használható ebook olvasónak, leginkább PDF-ekhez?!
Nem lesz túl kicsi a szöveg, elég éles?!
Ki az akinek van tapasztalata ilyen méretben ilyen felbontással?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz HagaNRG #71118 üzenetére
30-ért nem kapod meg a Lenovo tab3 8-at.
39-40 körül van a legolcsóbb helyeken is.
ME70C-hez képest sokkal jobb.
Viszont amit írsz Lenovo Ideatab A8-50 az nem a Lenovo tab3 8. Az előbbi egy régebbi konstrukció, és csak 1 GB ramos. Lenovo elnevezései nagyon hasonlóak, figyelni kell, ne keverd össze vásárláskor.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Asus Memopad 7 (ME70C) vajon hogy viszonyul a Lenovo Ideatab A8-50 szériához? (tudom, 7" vs 8"), de ettől függetlenül érdemes a cserében gondolkodni? (már ha csak az nem érv a Lenovo mellett, hogy az Asus immár két éves gép, de maga a széria talán még öregebb)
30 ezer körül szánnék az Ideatab3, 8"-as verzióra, ennyiért vettem 2 éve a Memopad-et is...(ráaádsul, bár kicsit zavarnak az össze-vissza típus számozások, de ha igaz, a kinézett IdeaTab az tehát 8", quad core, 2GB RAM és 16GB Rom, plusz IPS. Ezek alapján simán, minden tekintetben nagyot ver a Memopad 7-re)
De azért Köszi a tippet, ha tudtok hozzáfűzni valamit! (Enniért- 30 ezer- találok jobbat? Pici az az a x800 kijelzőfelbontás, attól félek)
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
sziasztok!
6.0.1-re akar frissiteni 5-rol.
csak dugjam ra a toltore es inditsam el szerintetek?
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
a mostani Mediamarktos kuponkódot ismeri vki? Holnap felhasználnám...
köszi -
r.endruu
tag
Sziasztok, nem nagyon találtam semmi infót ebben a témában, hátha itt tudtok segíteni.
Mi az a minimum hardverkövetelmény vagy mi a legolcsóbb tablet, ami elég lenne youtube-on 60 fps videó lejátszáshoz? Tudom, hogy nem mindegyiken engedélyezett alapból, de az roottal megoldható. A kérdés az, hogy bírja-e. 7 colos is elég nekem, 1280x800as felbontással.
Csak valami támpontra lenne szükségem, hogy miket nézegessek. Erre illetve filmnézésre használom a mostanimat is, más különleges elvárásom nincs. Típusra/hardverre lennék kíváncsi, nem konkrét árra. Köszönöm!
-
nagyúr
válasz Vindex #71110 üzenetére
Szia! En lassan ket hete hasznalok ilyen tabot. Gyors, nem laggol, smooth a rendszer, multitasking is nagyon jo. Video, jatek nem fogja meg, bar a komolyabb jatekok kozul eddig csak a KOTOR-t probaltam, az akadas nelkul jatszhato. A felbontas nem zavaro, mondom ezt ugy, hogy a telefonom 5" fHD. Korrekt a keszulekhaz, kellemes, nem csuszos boritas, eleg konnyu is a tab. Negativum a sokak altal kevesnek titualt kijelzo ido, nekem 7-10 ora kozott szokott lenni, attol fuggoen mennyit jatszom. Ha csak bongeszes, facebook akkor siman hozhato 40% fenyerovel egy 9 ora. Kamera nagyon gyenge. Mem kartyat, otg-n pendriveot kezel. Az asus kicsit telepakolta a romot ezzel azzal, de szerintem ez a szint meg nem zavaro, pedig a telomon pure 6.0 van. Tablethez merten egesz korrektul szol. Van meg kerdes?
-
Vindex
tag
Erről a tabiról [link] mi a vélemény. Átlagos használatra, e-mail, net olvasás, zene hallgatás, e-book olvasás. Semmi másra nem kell. A felbontás nem kicsi a felsoroltakhoz?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Polcrendszer #71108 üzenetére
Alaplapot nem nagyon szoktak javitani, azt inkabb cserelik.
-
Polcrendszer
tag
Teclast alaplap javításhoz keresek valakit. Nem kapcsol be, melegszik. Töltôrádugás után halt meg.
A leghosszabb magyar mondat, ami visszafele is u.az :Kis erek mentén, láp sík ölén, oda van a bánya rabja, jaj Baranyában a vadon élo Kis Pálnét nem keresik.
-
BennyRay
tag
Uraim!
Segítséget szeretnék kérni:
Exynos 5433, vagy Snapdragon 652 soc-os tabletet érdemes megvenni?
(Samsung Galaxy Tab S2, vagy S2 VE között próbálok dönteni.)
Köszönöm!
-
pete_21
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy milyen tabletet ajánlanátok 40-50k körül? 8-10"-os kellene, talán inkább a 10-es lenne célszerű.
Inkább csak netezésre, olvasásra kéne.
Mit ajánlanátok?Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Logitech Z906
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest