- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek ez üvegfólia vagy a kijelző része, amit ha leszedek tönkreteszem az egész kijelzőt?
Már több helyen el van repedve végig, idegesít, és le akarom szedni, majd kicserélni ha egyáltalán üvegfólia.
Próbáltam már úgy aláfeszegettem csak a széle tört le, egy jó nagy tapadó koronggal is rángattam, de semmi. Azért gondoltam, hogy ez csak valami üvegfólia lehet, mert nem tökéletesen illeszkedik, ahogy az látszik is a képeken.
Oscal Pad 13 a tab típusa egyébként.

-
Truman
senior tag
válasz
Rhino666
üzenetére
Akkor lehet ennek a szoftverén még butítottak egy sort. De vannak még ilyen hülyeségei. Pl Facebook appban nem tudok linket külső böngészővel megnyitni, hiába van beállítva, mindig a Facebook app nyitja meg.
De levontam a tanulságot, és többet nem veszek ilyen nulla terméktámogatással rendelkező kínai Tabletet, inkább kifizetem a felárat és nagyobb gyártóktól rendelek, pl Samsung, Xiaomi, Lenovo, stb.. -
Truman
senior tag
válasz
Truman
üzenetére
Idő közben a másik topicban vacs tippje bevált! De köszönöm nektek is a válaszokat!
-
Truman
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Persze írtam is. Egy Windows 10-es laptop és egy Windows 11-es asztali gép. És a harmadik USB-C kábelnél járok. És biztosan nem csak töltő kábelek, mert a telefonomnál hozzáférek a belső memóriához és az SD -hez is.
-
Truman
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem, semmi. Ha lenyitom az értesítési sávot, csak annyi van hogy SD kártya kiadása, ha kiszedem a kártyát még annyi sem. A Windows meg se nyikkan, mintha csak egy USB lámpát kötnék a gépre.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Van egy Oscal Pad 13 -as Tabletem Android 12-essel. Az a gond vele, hogy nem lehet rá fájlokat másolni PC -vel. Összedugom kábelesen és egyszerűen nem ír ki semmit a tablet, hogy milyen USB módot akarok választani, hanem egyből elkezd tölteni és kész. Több kábellel és Windows 10 és 11-es géppel is próbáltam. Közbe a telefonommal simán működik.
Létezik hogy ez annyira gagyi lenne, hogy nem támogatja? -
Truman
senior tag
válasz
Truman
üzenetére
Sikerült megoldanom!
Igen, tudom hogy Google a barátom, nyilván ott kezdtem és nem itt. De ha valaki rávezetett volna a több tucat működőnek tűnő leírás közül arra, amelyik működik, azzal megspóroltam volna vagy 2 órahosszát. A számla sem opció, mert arra se emlékeztek már, hogy tegnap mit ettek. Rendszeresen leírom a jelszavaikat egy papírra, azt is elhagyják.
Ha valaki hasonló problémába ütközne írjon pü -t, és, belinkelem nekem melyik működött. -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Huawei MediaPad T3 10 AGS-W09 tablet. Egy idős házaspáré, akik resetelték. Na igen ám, de kéri tőlük hogy adják meg azt a google accont -ot, amivel legelsőnek be lett üzemelve. De ők ezt elfelejtették, se a címet nem tudják, a jelszót meg pláne nem.
Akármit is csináltam vele eddig nem tudtam megkerülni. Így most gyakorlatilag tégla.
Ki lehet hozni ebből a tégla állapotból valahogy? -
Truman
senior tag
válasz
Somatom
üzenetére
Hát amit már így mókolni kell, azt megette a fene. Kicsit fura, hogy ennyire sötétek a driod fejlesztői. Évről évre jelennek meg a nagyobbnál nagyobb SD kártyák, de arra nem gondolnak, hogy ha egy tároló nagy, azon előbb utóbb valaki nagy fájlokat akar majd használni.
Pedig millió alternatíva van.
Szerintem maradok a fájl darabolásnál. Nem akarom téglásítani az eszközt.Köszönöm a válaszokat.
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Van egy ALLDOCUBE iPlay 10 Tabletem. Az vele a probléma, hogy nem tudja kezelni sem az exFAT -ra se az NTFS -re formázott micro SD kártyákat. Pedig ez lenne az egyetlen lehetőség hogy 4 GB -nál nagyobb videofájlokat használjak rajta.
Az tiszta sor, hogy ami gyárilag nem tudja ezeket a fájlrendszereket kezelni, azt root -olni kell, de utána hogyan tovább? Miket kell telepíteni, hogy menjen? -
Truman
senior tag
válasz
vittorio7
üzenetére
Én a GB -ről újítottam egy ilyet kb 3-4 hónapja használom. 18 ezeret szerintem simán megért. Főleg csak netes cikkeket olvasgatok vele. Nem túl acélos, pár honlap valamiért használhatatlanul lassú rajta pl pont gerabest.com is köztük van.
A kamarái gané minőségűek. Nem is értem miért erőltetik belépő szintű tabokon, hogy legyen. A kijelzője teljesen rendben van, gyárilag védőfólia van rajta. Így azt nem muszáj rá venni. Ezeket az online TV -s appokat, amit mondtál nem próbáltam vele. Viszont VLC -vel a routeremhez kötött vinyón lévő 1080p-s mkv -t simán vitte. -
Truman
senior tag
Sziasztok!
Ma megjött a GB -ről az ALLDOCUBE iPlay 10 -es tabom. Dr. NX leírásának hála sikerült leszednem róla a gyári vírusos app -ot.
Viszont valami aggaszt picit. ESET Mobile Security használok. Miért írja ki, hogy ez egy "feltört eszköz"? Ezt már elejétől fogva kiírja, mikor még semmit nem csináltam vele. -
Truman
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik jártasak tablet akkumulátor cserében.
Adott egy Allview Viva C701 román-kínai alkotás. Teljesen felpuffadt az aksija, annyira hogy lerúgta a hátlapot is. A szervizbe 9 ezerért akarták megcsinálni, ezt viszont nagyon drágállom. Ennyiért már jobbat kapok használtan. Maga a tab működik, mert töltőről simán elindul.
Gondoltam rendelek hozzá aksit külföldről, ahogy láttam vannak már 3000 Ft alatt is.
De pont ilyet nem találok. 8,5 * 8,5 cm -es és csak ennyi van rajta, hogy 3,7 v. Olyat már találtam, ami ugyan nem pont ilyen, picit keskenyebb, így beleférne. Viszont azon csak két drót van fekete/vörös, az enyémen meg fekete/sárga/vörös. Tudna nekem valaki ajánlani hozzá akkumulátort? -
Truman
senior tag
Sziasztok. Milyen tabletet vegyek max. 40 ezerig?
10" körüli GPS -es, megbízható. És ne csak 1 GB RAM legyen benne. Netezésre filmnézésre, kisebb játékokra. -
Truman
senior tag
Sziasztok, van egy Yootab 7001 -es tabom, kellene hozzá gyári firmware. Állítólag Ramos w9 fw_je is kompatibilis vele. Már vagy 2 órája guglzok, de mindenhol csak döglött linkek és kamu oldalak. Tudtok segíteni?
-
Truman
senior tag
Sziasztok, van egy Yootab 7001 -es tabom, kellene hozzá gyári firmware. Állítólag Ramos w9 fw_je is kompatibilis vele. Már vagy 2 órája guglzok, de mindenhol csak döglött linkek és kamu oldalak. Tudtok segíteni?
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Van egy Allview Viva C701 -es tabletem. Az a gondom vele hogy hihetetlenül lassú. Szinte bármilyen feladatra alkalmatlan. Próbáltam a gyári beállításokat visszaállítani (ezt is kétszer kellett mert első visszaállításnál eltűnt a Wi-Fi) és különböző "tisztító", "gyorsító" programokat is futtattam, nem sok javulás. Sajnos a terméktámogatás gyakorlatilag nem létezik hozzá.Mit tudnék vele csinálni?
-
Truman
senior tag
válasz
netkoo
üzenetére
Sziasztok!
Van egy Allview Viva C701 -es tabletem. Az a gondom vele hogy hihetetlenül lassú. Szinte bármilyen feladatra alkalmatlan. Próbáltam a gyári beállításokat visszaállítani (ezt is kétszer kellett mert első visszaállításnál eltűnt a Wi-Fi) és különböző "tisztító", "gyorsító" programokat is futtattam, nem sok javulás. Sajnos a terméktámogatás gyakorlatilag nem létezik hozzá.
Mit tudnék vele csinálni? (Azon kívül hogy megívelem, egy határozott mozdulattal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Gumi és felni topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Borderlands 4
- További aktív témák...
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig millió alternatíva van.

Dr.NX