- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
bsanya #63687 üzenetére
Nem egy egyszerű kérdés, mert mindkettő jobb valamiben a másiknál. Az a kérdés, hogy mi lesz/lenne a fő felhasználási terület. Ár-érték arányban ez a kettő a legjobb, de csak azért, mert nincs túl Cherry Trail-es, 4GB RAM-os modell még, így nincs mihez hasonlítani, viszonyítani.
A régebbi modellek (X98 Air 3G/ Air II) például "EU-s raktárból" 55-60 ezer forint körül már megvannak, csak az a kérdés, hogy ezek a te igényeidnek megfelelnének-e.(#63688) dlaj
Ha eléred a recoveryt, akkor már csak a wipe data/fatrory reset menüpontot kell választani és meg is oldódott a probléma. Ezzel persze nem csak jelszó fog törlődni, hanem minden más is (alkalmazások, beállítások, saját tartalmak). Ezekkel is lehet még próbálkozni: [link]
(#63689) szatocs1981
A Samsungot el is felejtheted, totálisan alkalmatlan ilyen célra a gyenge processzora miatt.
Ami szóba jöhet, az az ASUS ZenPad 10 Z300C, a refurbished és nem refurbished ASUS MeMO Pad 10 ME103K, a refurbished ASUS Transformer Pad TF103C/CX, és még az Allview Viva H10 LTE.
Ha külföldről is OK, akkor 65-ből bőven kijön EU-s raktárból a Teclast X98 Air 3G és Air II, valamint az ONDA V919 3G Air. Mindhárom dual OS-es és 4:3-as.(#63690) bonifa333
ASUS Transformer Pad TF303CL, ASUS ZenPad 10 Z300CL, Lenovo Yoga Tablet 2 10", Nexus 9 (bolti garancia), illetve még a refurbished ASUS-ok (TF103C/CX, ME103K)számítanak a legjobb vételnek 100 ezer forintig. A nagyon tutik már kijöttek, azok nem fognak a közeljövőben (vagy az után sem) 100 alá beesni. Ha tényleg nem sürgős, akkor inkább várd meg a karácsonyi időszakot, akkortájt szoktak lenne jó akciók.
(#63693) csendes
„3G-s négymagos Intel-es van 40 ezer Ft-ért”
Ilyen mondjuk pont nincs.
-
csendes
addikt
válasz
Hard100 #63694 üzenetére
A kijelző kis felbontású és TN panelt használ, vagyis ha nem teljesen szemből nézik, torzulnak a színek. A kevés memória azt jelenti, hogy már néhány nyitott multimédiás weboldalnál is betelhet a RAM, vagyis ide-oda töltögetni kényszerül a ROM-ból, ami lassú. Az alap játékok egyébként tűrhetően futnak rajta.
Ezen kívül az ilyen névtelen tableteknél gyakoribbak a rossz összeszerelésből eredő hibák (gyenge WiFi, gyorsan merülő akku, stb.) -
Hard100
csendes tag
válasz
csendes #63692 üzenetére
Köszönöm szépen. Hiszek neked. Átfutottam az Op3ndott-ról a cikkeket. Hát sokkal jobbakat olvastam, mint ez a Q88H. Egyébként mi a baj a kijelzővel? Az hogy kevés a memória az mit jelent gyakorlatban? Nagyon lassú lenne? Azt korábban nem írtam de játékok egyáltalán nem érdekelnek, hogy fut vagy nem fut.
-
csendes
addikt
válasz
bonifa333 #63690 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor várd ki a Fekete Pénteket. Valahol (ED, EMAG, MM, stb.) biztos lesz akciósan. Egyébként most ár/értékben 8" fölött a legjobb vételek magyar üzletben szerintem a 10" refurbished ASUS tabletek az ED-nél.3G-s négymagos Intel-es van 40 ezer Ft-ért, 3G-s Intel-es kétmagos 35 ezer Ft-ért, négymagos Intel-es WiFi 35 ezer Ft-tól és Qualcomm Snapdragon S4 Pro SoC-os 40 ezer Ft-ért.
-
Hard100
csendes tag
12.990 Ft-ért ez milyen vétel lenne? Megéri? Használat Index.hu, híroldalak, Facebook, Messenger lenne csak
Esetleg tapasztalat vélemény attól akinek van ilyen vagy ismeri. Köszi.
7'' Quad Core Táblagép (Q88H) Android 4.2.2-as operációs rendszerrel,
• Gyors négymagos processzor
• 4GB belső tárhely
• Processzor: Allwinner A33 QuadCore
• Operációs rendszer: Android 4.2.2. Jelly Bean Tablet
• RAM: 512M DDR3
• ROM (memória): 4GB
• Kijelző Méret: 7 COLOS 16:9
• Típus: KAPACITÍV, 5 pontos érzékelés
• Kijelző: TFT
• Felbontás: 800 x 480
• Bővíthetőség: Micro SD kártyával 32 GB-ig
• Kamera: Beépített 0.3 MP
1 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!
MAGYAR nyelv
Beépített elő és hátoldalii kamera -
bonifa333
aktív tag
SZiasztok!
Tabletet vennék 50 és 100 k között, 8 coll felett.
Melyik a legjobb vétel mostanság? Ha most jön majd ki valami nagyon tuti, akkor várok arra, mert nem sűrgős.Türelmes is tudok lenni.van otthon 3 apple, de androidosat vagy windowsosat akarok.
Tudom, hogy tág a lehetőség, de nincs más specifikáció ami korlátozna.
Köszi
-
szatocs1981
aktív tag
Sziasztok,
segítséget kérnék töletek, tablet vásárlása elött állok.
Szempontok:
- 9,6" - 10,1"-os kijelzö (4:3-as, rosszabb esetben 16:9)
- csak WiFi
- amire kellene: játék (föleg autós szim.), net, filmnézés
- max. 65eFt1,5 évig bírta eddig egy kínai "Freelander" nevezetü, de pár hónapja GhostTouch problémával feladta a versenyt.
Amit kinéztem most: Samsung Tablet E
Elöre is köszönöm a segítséget.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy noname tabletet, hogy működésre bírjam. A gond csak annyi vele, hogy a tulaj gyereke levédte jelszóval és nem emlékszik rá. Van megoldás arra, hogy bejussak a készülékbe?
A recovery menüt elérem. -
bsanya
aktív tag
Szia!
Teclast X98 Pro vagy várjak a Chuwi Hi10-re?
Wifis tabletet keresek 10" környékén, nem igen izgat márkanév, inkább az ár/érték arányt szoktam nézni...
Vagy Cube valamelyik változata?
Nagyon max. 70-80e, de az ideális 50e környékén lenneKösz
SanyaA hétvégén feltett kérdésemen biztos átsiklottál
-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop #63641 üzenetére
Remek A1-830 kijelző volt
esetleg akkor valaki tud egy jó szervizt, vagy túl új a cucc, vegyek másikat ezt meg adjam el alkatrésznek?
-
Panthera
őstag
válasz
tjb007 #63681 üzenetére
Na, azóta egyszer sem indult már el...
Hülyeséget mondtam, egy másik rendszer telepítésre gondoltam(és ahhoz lehet hogy kell root, ha pl. szolgáltatós az eszköz, mint amilyen nekem is van - belekavarodtam egy kicsit).
Csak nem tudom, hogyan kellene ehhez másik romot keresni, ami valószínűleg fel is megy rá. -
tjb007
nagyúr
válasz
pantomas #63678 üzenetére
Még ha a gyenge, közel sem ajánlott processzortól el is tekintünk akkor is ott van 200 ppi-s feltétel, amit a MediaPad T1 7.0 nem teljesít, de ezt már neked kell tudnod.
(#63679) Kvardlipot
Szerintem meg inkább újra kéne "telepíteni" a rendszert, mert egy szimpla rootolástól egy nem induló rendszer még nem fog elindulni.
Update: keress(etek) hozzá ROM-ot, ha legközelebb is ilyen gond lesz egyből azzal kezd(jétek).
(#63680) dezs520
Asus MeMO Pad 7 ME70C (refurbished)
-
dezs520
senior tag
Sziasztok srácok,egyik rokon venne a gyereknek valamilyen tabot,a márka mindegy,a lényeg hogy max huszat szánnak rá,természetesen használt lehet,és "játékra" lenne használva... (kicsi a gyerek,semmi komoly játék,max ilyen temple run szerűségek)
Ja,és hogy még többet ki lehessen hozni belőle,lehet kis 7"-os...
Tehát akár link is jöhet,vagy csak egy név,hogy ebből az árbol,mit lehetne kihozni...
Köszönöm! -
Panthera
őstag
Üdv!
Megtaláltak egy "navking maxi tab sky"
nevű csodával, nem lehet bekapcsolni.
Wipe data/factory reset és a wipe cache partition semmi eredményt nem produkál.
Recovery módban az android 4.2 verziót mutat. Nem vagyok járatos a root-ban, de szerintem ennek az kellene. Mit lenne érdemes rátolni?UPDATE: úgy látszik egy hozzászólás kellett ahhoz, hogy a recovery módból csak egy újraindítást kérve elinduljon. Kérdés, hogy meddig lesz jó.
-
tjb007
nagyúr
válasz
SirRasor #63657 üzenetére
A ceruza témát korábban már bővebben kifejtettem: [link]
A legolcsóbban vagy egy használt első generációs Samsung Galaxy Note-tal, vagy a 3. megoldással lehetne ezt kihozni (a hozzászólásomban említett DotPen áfával és szállítással 21200 forintból megvan), akkor akár még a 25 ezer forintos tablet is jó lenne, persze a toll és tablet minden hátrányával együtt.(#63658) Sev!er
Kijelzőátló?
(#63667) grabber
Itthonról ezek jöhetnének szóba: refurbished ASUS Transformer Pad TF103C/CX és MeMO Pad 10 ME103K, ASUS ZenPad 10 Z300C, esetleg még az Allview Viva H10 LTE.
A Teclast X98 Air 3G is egy jó választás, népszerű, jól bejáratott modell. Van saját topikja is, érdemes lehet bepillantani: [link]
(#63670) kelly7
Mire lennél kíváncsi?
(#63671) gmeszaros
Nettó 20-30? Bruttóban esélytelen. Bruttó 35-40 ezer forintért vannak refurbished ASUS Transformer Pad TF103C/CX/CG és MeMO Pad 10 ME103K példányok, de nem tudom, hogy van-e, lesz-e ezekből akár 15-20 darab is.
(#63672) takika258
Szerviz, vagy megpróbálod újratelepíteni a rendszert, és ha csak valami szoftveres gond volt meg is fog oldódni. Ha az ehhez szükséges hozzávalók nem állnak rendelkezésre, vagy ha igen, de nem a várt eredményt hozza, akkor kizárásos alapon marad a szerviz.
(#63673) .nodi.
Itthon két ilyen paraméterekkel rendelkező 7 hüvelykes érhető el, az Alcor Access O719R, és az Allview Viva H7 Xtreme. Ha a külföldi rendelés is okés, akkor Cube T7 ajánlott, ez bőven bele is fér áfával együtt a 80-ba.
(#63675) pantomas
ASUS MeMO Pad 7 ME572CL
Ezeknél kisebb méretűekért pedig ezt a topikot keresd fel: [link] -
pantomas
csendes tag
Sziasztok.
Tippeket szeretnek kapni az alabbiaknak megfelelo tablet vasarlasahoz:
Kijelzo 5 es 8" között
elsosorban uj keszulek
Elsosorban ausztria, nemeto., svajcbol rendelnem, de barmi egyeb esszeru opcio is szoba johet
Jatekra nem, csak bongeszesre, appokra hasznalnam
100-300 euros artartomanyban
200ppi felett (ne legyen pixeles, szoros)
Feltetlenul tudjon sim kartyaval internetülni (3g, umts eleg, nem kell lte)
legyen gps
Mobilitas fontos, lehetoleg 270g korul, de max. 350g (es lehetoleg ne 8"-es, inkabb kisebb legyen), lehetoleg min. 8 oras uzemido bongeszesreAmit kineztem:
Huawei Tablet MediaPad T1 7" 3G, 100euroVan errol esetleg tapasztalat / teszt?
Megeri a 2 gb-os modellekbe invesztalni, ha a gyorsasag csak a bongeszesnel fontos? (jatek nem jatszik)Ill. A masik jelolt a PocketBook Tablet »SurfPad 4 M, 19,94 cm (7,85 Zoll) Android 4.4 volt, de az nehez (380g) es kevesebb mint 5 orat birja az akkuja. Mellette szolna a 2 gb ram, remek, 2000x1500-as felbontas es a kivalo ar (150 euro).
errol esetleg tapasztalat / teszt?
Allitolag van egy 'S'-es modelljuk is, ami tan tovabb birna szusszal, de azt sehol nem lattam boltban.Elore is koszi a valaszokat / otleteket.
-
tjb007
nagyúr
Ma már nincs időm rendesen végignézni és megválaszolni a pénteken és hétvégén született hozzászólásokat, szóval egy kis türelmet kérnék az érintettektől.
-
.nodi.
tag
Üdv! Telefonom cserélném olyan tabra ami sim kártyás lehet rola alkalom attán telefonalni. 7Col elég szerintem fhd minimum. 2gb ram legalább a telomban is van ennyi. Milyen készülékek elérhetők ilyen alkalmazásra? Kb 80k lenne a keret. De erdekel esetleg tobbert is ha jobban megeri. Elore is koszonom
-
takika258
tag
Sziasztok
Van egy tablet pc Lark freeme x2 7.Az a gond vele h nem kapcsol be mikor tolteni akarom akkor kijon a tolto keperny o meg a lark logoja aztan enyyi.Már a Recovery menu bol mar volt factory reset aztan boot es semmi volt wipe data aztan semmi mindig csak az a lark os logo van kint -
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Samsung Galaxy Tab 4 - SM T533-ról valakinek személyes tapasztalat? -
válasz
grabber #63667 üzenetére
Nem tudom melyik milyen,de sok keresgélés alapján ez a szimpatikus:
TECLAST X98 Air 3G 9.7" Retina Screen Android 5.0 Windows 10 Dual OS Z3736F 2GB 64GB 3G Tablet Phone ETC-440206 63k és Germany
Win 10+ Android 5.0
3G+GPS+Wifi csak n+64GB tárhely+Intel Z3736F -
zaskar
senior tag
válasz
bsanya #63666 üzenetére
Nálam nincs konkrét célja egyik op.rendszernek sem, egyszer az egyikkel, másszor a másikkal használom. Leginkább a 32 Gb ami szűkös lehet két rendszernek, én nem használom nagy dolgokra, nekem elég, de a 64 Gb jobb lenne. Raktam bele egy 32 gigás kártyát, a képeimet, videóimat azon tartom. A win 10-es frissítés érdekes dolog. Feldobta a lehetőségét, el is indítottam a folyamatot, aztán a következő hibaüzenettel leállt: "Nem sikerült frissíteni a rendszer számára fenntartott particiót". Nem hiszem, hogy a hely lenne kevés (kb. 7 Gb van szabadon a win partíción) hiszen tették már fel hasonló gépekre. Biztos van rá megoldás, láttam már belőle gyárilag win 10-es verziót (kissé bosszantott, hogy pár nappal a rendelésem után kapható volt 10-essel is, ráadásul ugyanannyiért). Így egyelőre marad a 8.1, azzal sincs igazán bajom. Nem értek annyira hozzá, de biztosan megoldható. Egy jó leírás sokat segítene.
Ui: ha valakinek lenne tippje, hogyan tudnám frissíteni win 10-re, azért ne tartsa magában... -
Sziasztok!
Lassan karácsony és szeretnék időben rendelni
Bocsi,ha túl korán érdeklődöm,de a posta ilyenkor káosz.
Első kérdésem: Érdemes még várnom és meddig várhatok a posta miatt?Kb 9-10" körüli kéne
Refurbished vagy új legyen
Külföldi is lehet
Játék,internet,filmnézés-re kellene otthonra
50-60k
ROM-ot cserélgetni nem szeretek,de a telefonomon root,OC,UV is van
Android mindenképp legyen rajta,Win10-et nem ismerem,így azt se tudom megmondani,hiányozna-e nekem.Dualboot nem fontos.Röviden ennyi!
-
bsanya
aktív tag
-
-
KisApám
addikt
válasz
tjb007 #63617 üzenetére
Szia!
Ami írtál, ez a "Cube i6 Air 3G + szállítás" megfogott.
Jó tabletnek néz ki nagyon.
Ilyenkor viszont mindig az fog meg, hogy ha baja van, mehet a postázgatás... gondolom.
De annyi pénzért (szállítással együtt kb. 50 000 Ft) nagyon jó. A GPS-el ellátott verziója is alig drágább.(CPU: Intel Z3735F Quad Core 1.8GHz, GPU: Intel HD Graphics Gen 7 processor, RAM + ROM: 2GB + 32GB,
9.7 inch screen: 2048 x 1536 QXGA IPS, Windows 8.1 + Android 4.4 system: Dual operating system, 8000mAh battery, Dual cameras: 5.0MP back camera, 2.0MP front camera) -
-
kristof_
tag
válasz
kelly7 #63660 üzenetére
Annyira nem vagyok jártas a témában, szóval várj meg más választ is...Nagyon sokan csinálják azt, hogy netes rendelésnél csak fizetés után engedik kibontani a terméket és akkor már sokra nem mész vele. Én jobban javasolnám azt, hogy ekkora összegnél már sok helyen ingyenes házhoz szállítás van amit ugye 14napig (tudtommal) vissza tudsz vinni, indoklás nélkül és kötelesek visszafizetni a teljes összeget.
Múltkor rákérdeztem egy webshopban az eladóra, hogy vissza tudom-e vinni a neten rendelt terméket, amit személyesen vettem át, tekintve, hogy fizetés előtt nem tudtam kipróbálni. Az volt a válasz, hogy ezt csak házhoz szállítás esetén engedik. Nem tudom ez mennyire törvényes, de elég szemétségnek tűnik. -
kelly7
aktív tag
Sziasztok.
Tabletet keresek 10'' környékén. Ki néztem egy Asus MeMO Pad 10 ME102A 32GB, ami az extreme-nél jó áron van, de refurbished. Mivel ajándék lenne, azt kérdezném, hogy ez teljesen normális gyári csomagolásban van, csak egy plusz matrica van rajta? Ötvenezernél többet nem nagyon adnék érte, de ha valaki tud alternatívát, meghallgatom. Ha mondjuk ilyen újracsomagolt mellett maradok, és neten rendelem meg, de be megyek a boltba érte, gondolom ha kicsomagolás után nem tetszik valami, ott is hagyhatom nem?Köszönöm
-
Stamasne
újonc
Helló! Vettem a fiamnak egy dps dual 7-t egy hete. Most megadta magát, se kép se hang töltésre ,resetre sem reagál. Lehet vhogy életet lehelni bele? Szervíz csak hétfőn lesz. Köszi
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Van pici homály a fejemben, és nem értem mi van az érintőceruzákkal. Mert már mindegyik ótvar tabletnek is kapacitív kijelzője van, mégsincs hozzá normális, pontban végződő érintőceruza, mint pl: a csamcsung galaxy tab-hez.
Szóval szeretnék minél olcsóbban venni 10" körüli tabletet, amin lehet rajzolni olyan érintőceruzával, ami nem buciban végződik, hanem hegyesebb. Egyedül az ipad air-t, ms surface pro-t meg samsung galaxy note-t találtam, amihez gyárilag van normális ceruza. Viszont csak android jöhet szóba. Nekem egy 25k-s tablet is jó lenne, ha működne rajta normális érintőceruza. Vagy ez mitől függ?
Thx az infót előre is
-
cidalain
veterán
válasz
Tünci86 #63655 üzenetére
Nem nagyon csokken. Akciokban erdemes gondolkodni (bar a megbizhato nagy boltok akcios ara meg igy is neha a sufniboltok ara folott lesz. Sufni GSM boltok mindig a legolcsobbak, cserebe nem is nagyon ajanlottak)
Altalaban 2-3 heten belul beall az ara egy ujdonsagnak. Utana viszont tartja az arat. Amikor mar regota a piacon van, es kezd kifuto lenni akkor csokken valamelyest. Aztan amikor mar majdnem mindenhol elfogott, akkor a maradek 2-3 bolt meg veszettul felarazza, plane ha egy nagyon megbizhato, nepszeru darab volt. -
Tünci86
csendes tag
válasz
cidalain #63654 üzenetére
Szia!
Asus zenpadot néztem én is de az 1Gb ramos tesztjében nagyon lefikázták
Ezt észrevettem hogy valamiért kifutnak a 2 Gb RAMos masinák,de miért? Volt az AsusFHD8as, sima wifis már sehol nincs pedig arról csak jókat olvastam...
Akik szokták figyelni az árakat mi a tapasztalat mennyi idő alatt csökken egy új tablet kezdő ára? Nagyon szemezek a Huawei mediapad M2 vel, de még eléggá borsos az ára.
-
cidalain
veterán
válasz
Tünci86 #63653 üzenetére
Szia.
Peldaul ez Asus Zenpad 8.0 Z380C
Ezen kivul Alcor Access O819M lehetoseg van.
Minden mas ertelmes ami volt 2 GB rammal az kifutott...Az ASUS-ban Intel Soc van, nem tudom rendben fut e az adott jatek.
Probalj utanaerdeklodni a topicjaban, hatha tesztelte valaki. -
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Új tablet vásárlása előtt állok! A régit sajna párom összetörte. Szóval egy Asus memopad Hd 7em volt. Ha már veszek egy kicsit frissebb masinát szeretnék (Android verzió)
Tudnátok ajánlani 70 ezer környékén 8"as méretű legalább négymagos,legalább 2 giga RAMos és minimum HD felbontású tabletet? Szerettem Asust, nagyon strapabíró és gyors volt, és sokáig bírta az akksija.
Elég ha wifis, és OC2-t vigye mert totál rákattantam -
Nunder
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Bundle topik
- Windows 11
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6", Wi-Fi, Graphite, 128 GB - garanciális
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest