Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kértem segítséget tablet vásárláshoz. Asus zenpad 8" (2Gb ramos) asus 572 c 7" és Lenovo yoga 2 között vacilláltam és az utolsó nyert ( miután mindet megtapiztan edigibe és mediaba) .
Pár napja gyűröm, megy rajta minden. Sajna a Lenovo yoga 2 fórum halott,így az első felmerülő problémámról itt kérdeznék.
Ha automatára állítom a fényerőt nen sikerül jól belőnie, sokszor túlságosan sötét lesz. Ezzel mit lehet csinálni,ha nem értek a mókoláshoz? -
Tünci86
csendes tag
válasz
cidalain #63654 üzenetére
Szia!
Asus zenpadot néztem én is de az 1Gb ramos tesztjében nagyon lefikázták
Ezt észrevettem hogy valamiért kifutnak a 2 Gb RAMos masinák,de miért? Volt az AsusFHD8as, sima wifis már sehol nincs pedig arról csak jókat olvastam...
Akik szokták figyelni az árakat mi a tapasztalat mennyi idő alatt csökken egy új tablet kezdő ára? Nagyon szemezek a Huawei mediapad M2 vel, de még eléggá borsos az ára.
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Új tablet vásárlása előtt állok! A régit sajna párom összetörte. Szóval egy Asus memopad Hd 7em volt. Ha már veszek egy kicsit frissebb masinát szeretnék (Android verzió)
Tudnátok ajánlani 70 ezer környékén 8"as méretű legalább négymagos,legalább 2 giga RAMos és minimum HD felbontású tabletet? Szerettem Asust, nagyon strapabíró és gyors volt, és sokáig bírta az akksija.
Elég ha wifis, és OC2-t vigye mert totál rákattantam
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Trade (csak csere!)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Delta Force (2024)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest