- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- DUNE médialejátszók topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kértem segítséget tablet vásárláshoz. Asus zenpad 8" (2Gb ramos) asus 572 c 7" és Lenovo yoga 2 között vacilláltam és az utolsó nyert ( miután mindet megtapiztan edigibe és mediaba) .
Pár napja gyűröm, megy rajta minden. Sajna a Lenovo yoga 2 fórum halott,így az első felmerülő problémámról itt kérdeznék.
Ha automatára állítom a fényerőt nen sikerül jól belőnie, sokszor túlságosan sötét lesz. Ezzel mit lehet csinálni,ha nem értek a mókoláshoz? -
Tünci86
csendes tag
válasz
cidalain #63654 üzenetére
Szia!
Asus zenpadot néztem én is de az 1Gb ramos tesztjében nagyon lefikázták
Ezt észrevettem hogy valamiért kifutnak a 2 Gb RAMos masinák,de miért? Volt az AsusFHD8as, sima wifis már sehol nincs pedig arról csak jókat olvastam...
Akik szokták figyelni az árakat mi a tapasztalat mennyi idő alatt csökken egy új tablet kezdő ára? Nagyon szemezek a Huawei mediapad M2 vel, de még eléggá borsos az ára.
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Új tablet vásárlása előtt állok! A régit sajna párom összetörte. Szóval egy Asus memopad Hd 7em volt. Ha már veszek egy kicsit frissebb masinát szeretnék (Android verzió)
Tudnátok ajánlani 70 ezer környékén 8"as méretű legalább négymagos,legalább 2 giga RAMos és minimum HD felbontású tabletet? Szerettem Asust, nagyon strapabíró és gyors volt, és sokáig bírta az akksija.
Elég ha wifis, és OC2-t vigye mert totál rákattantam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Okos Otthon / Smart Home
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Napelem
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest