Hirdetés
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
válasz
kelly7
üzenetére
Annyira nem vagyok jártas a témában, szóval várj meg más választ is...Nagyon sokan csinálják azt, hogy netes rendelésnél csak fizetés után engedik kibontani a terméket és akkor már sokra nem mész vele. Én jobban javasolnám azt, hogy ekkora összegnél már sok helyen ingyenes házhoz szállítás van amit ugye 14napig (tudtommal) vissza tudsz vinni, indoklás nélkül és kötelesek visszafizetni a teljes összeget.
Múltkor rákérdeztem egy webshopban az eladóra, hogy vissza tudom-e vinni a neten rendelt terméket, amit személyesen vettem át, tekintve, hogy fizetés előtt nem tudtam kipróbálni. Az volt a válasz, hogy ezt csak házhoz szállítás esetén engedik. Nem tudom ez mennyire törvényes, de elég szemétségnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- iPad 11(A16) 128GB Wifi Hibátlan/2026.11.27.Apple Gar./Akku 100%/p4613
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX