Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Van pici homály a fejemben, és nem értem mi van az érintőceruzákkal. Mert már mindegyik ótvar tabletnek is kapacitív kijelzője van, mégsincs hozzá normális, pontban végződő érintőceruza, mint pl: a csamcsung galaxy tab-hez.
Szóval szeretnék minél olcsóbban venni 10" körüli tabletet, amin lehet rajzolni olyan érintőceruzával, ami nem buciban végződik, hanem hegyesebb. Egyedül az ipad air-t, ms surface pro-t meg samsung galaxy note-t találtam, amihez gyárilag van normális ceruza. Viszont csak android jöhet szóba. Nekem egy 25k-s tablet is jó lenne, ha működne rajta normális érintőceruza. Vagy ez mitől függ?
Thx az infót előre is
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Egy huncut kérdésem volna egy olyan embertől, aki már hosszasan próbált drágább és olcsóbb tabletet is:Járt most nálam egy olcsó (25k) tablet, amit én ajánlottam egy ismerősömnek csak specifikációk alapján.
1 GB RAM, 7"-es IPS kijelző, meg valami 4 magos csoda. Kipróbáltam és nagyon faszán működött! Ebayről ezeket ilyen 10k környékén már be lehet hozni.Ami viszont érdekel, hogy egy sokkal drágább tablet, ér is annyit? Tehát pl: van 2 GB RAM-os is, de számít az valahol sebességben, vagy ez már csak parasztvakítás? Ja én csak és kizárólag netezésre és filmezésre használnám, tehát az a része nem játszik, hogy játékokban jobb az erősebb hardver, vagy esetleg ott van létjogosultsága a 2 GB RAM-nak, vagy a 80 GHz-s 42 magos proccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- Opel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Xbox Series X 1 TB Játékkonzol! Ajándék Joystick + RGB-s Hűtő!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest