- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
válasz
KisApám #64416 üzenetére
Itt van olcsóbban is ilyen tablet. HA feliratkozol a hírlevélre, ingyenes a trükkös posta is. Te tudod, megér-e 20 dollárt egy hét plusz várakozás.
Amúgy hasonló árban nagyobb tárhellyel is láttam Teclast tableteket, ha nem ragaszkodsz ehhez a modellhez.
-
mazsi
senior tag
Dual boot tabletből keresek stabilat lehetőleg 4:3 képaránnyal.
Nincs márkafétisem, Kínából, vagy európai raktárból rendelném. Rengeteg szopást találtam ezzel kapcsolatban. Nálam az Android a fő szempont, néha lenne jó a win.
Melyiket tudnátok ajánlani?
-
mazsi
senior tag
válasz
bsanya #63921 üzenetére
Én a három közül a Teclastra szavazok majd. Messze annak van a legjobb híre és a 4:3 képarány fényévekkel jobb a többinél!
Ha nem rohansz venni, és tálalsz még a malacperselyben, elgondolkodtató a Teclast x2 is. Brutális a sebessége.
-
mazsi
senior tag
Egész jó dual akciók vannak Geekbuyingon.
-
mazsi
senior tag
Srácok!
Beszéljen le valaki a Teclast X98pro tabletről!
Vámmentesen tudom beszerezni másfél hét alatt, egy Op3ndott, Nexus7, Asus T100 triót cserélnék le rá, mert ebben 4GB memória van, és még marad is pénzem.
Tudtok ennyiért hasonló tudású cuccot?
-
mazsi
senior tag
Jobb híján itt kérdezném tőletek, hogy mennyi a reális ára egy megkímélt Nexus 7 (2012) tabletnek? Nem akarok harácsolni, csak év elején végén eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged