- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazsi
senior tag
válasz
KisApám #64416 üzenetére
Itt van olcsóbban is ilyen tablet. HA feliratkozol a hírlevélre, ingyenes a trükkös posta is. Te tudod, megér-e 20 dollárt egy hét plusz várakozás.
Amúgy hasonló árban nagyobb tárhellyel is láttam Teclast tableteket, ha nem ragaszkodsz ehhez a modellhez.
-
mazsi
senior tag
Dual boot tabletből keresek stabilat lehetőleg 4:3 képaránnyal.
Nincs márkafétisem, Kínából, vagy európai raktárból rendelném. Rengeteg szopást találtam ezzel kapcsolatban. Nálam az Android a fő szempont, néha lenne jó a win.
Melyiket tudnátok ajánlani?
-
mazsi
senior tag
válasz
bsanya #63921 üzenetére
Én a három közül a Teclastra szavazok majd. Messze annak van a legjobb híre és a 4:3 képarány fényévekkel jobb a többinél!
Ha nem rohansz venni, és tálalsz még a malacperselyben, elgondolkodtató a Teclast x2 is. Brutális a sebessége.
-
mazsi
senior tag
Egész jó dual akciók vannak Geekbuyingon.
-
mazsi
senior tag
Srácok!
Beszéljen le valaki a Teclast X98pro tabletről!
Vámmentesen tudom beszerezni másfél hét alatt, egy Op3ndott, Nexus7, Asus T100 triót cserélnék le rá, mert ebben 4GB memória van, és még marad is pénzem.
Tudtok ennyiért hasonló tudású cuccot?
-
mazsi
senior tag
Jobb híján itt kérdezném tőletek, hogy mennyi a reális ára egy megkímélt Nexus 7 (2012) tabletnek? Nem akarok harácsolni, csak év elején végén eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest