-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #63681 üzenetére
Na, azóta egyszer sem indult már el...
Hülyeséget mondtam, egy másik rendszer telepítésre gondoltam(és ahhoz lehet hogy kell root, ha pl. szolgáltatós az eszköz, mint amilyen nekem is van - belekavarodtam egy kicsit).
Csak nem tudom, hogyan kellene ehhez másik romot keresni, ami valószínűleg fel is megy rá. -
Üdv!
Megtaláltak egy "navking maxi tab sky"
nevű csodával, nem lehet bekapcsolni.
Wipe data/factory reset és a wipe cache partition semmi eredményt nem produkál.
Recovery módban az android 4.2 verziót mutat. Nem vagyok járatos a root-ban, de szerintem ennek az kellene. Mit lenne érdemes rátolni?UPDATE: úgy látszik egy hozzászólás kellett ahhoz, hogy a recovery módból csak egy újraindítást kérve elinduljon. Kérdés, hogy meddig lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray + Apple Pencil
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest