Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
válasz
kelly7
üzenetére
Én keresgéltem, de hivatalos megoldást nem találtam (gondolom a TF303CL-ről van szó). Barkácsolós megoldást lehet találni itt-ott, de azt egyelőre kihagyom mert elég kockázatos, meg ha jól tudom garanciavesztés is van tőle.
Lehet, hogy később lesz persze hivatalos is, de erről nem találtam infót. -
kristof_
tag
válasz
kelly7
üzenetére
Annyira nem vagyok jártas a témában, szóval várj meg más választ is...Nagyon sokan csinálják azt, hogy netes rendelésnél csak fizetés után engedik kibontani a terméket és akkor már sokra nem mész vele. Én jobban javasolnám azt, hogy ekkora összegnél már sok helyen ingyenes házhoz szállítás van amit ugye 14napig (tudtommal) vissza tudsz vinni, indoklás nélkül és kötelesek visszafizetni a teljes összeget.
Múltkor rákérdeztem egy webshopban az eladóra, hogy vissza tudom-e vinni a neten rendelt terméket, amit személyesen vettem át, tekintve, hogy fizetés előtt nem tudtam kipróbálni. Az volt a válasz, hogy ezt csak házhoz szállítás esetén engedik. Nem tudom ez mennyire törvényes, de elég szemétségnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Bestbuy játékok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS notebook topic
- Assetto Corsa Rally
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Panasonic Toughbook CF-33- Ütésálló tablet - I5 7200u - Több darab
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
MM-be 0%THM-re elhoznék egyet de sajnos ott nincs.

Dr.NX