- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Asztrofotózás
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
maiden8 #5943 üzenetére
Az első négy bekezdésre nem reagálok mert nincs értelme.
Nekem az a hivatalos frissítés amit a WayteQ ad ki, a többi engem nem érdekel, sem az, hogy hogyan kerül rá, sem az, hogy ki kinek a partnere.
És még két dolog.
1. A 7020 -ról csak leírtam a véleményemet, nem sz@roztam le (tudom, hogy ilyet nem állítottál csak gondoltam ezt is leírom).
2. Az xPAD saját topikjában logikus, hogy nem egy konkurens terméket fogok "favorizálni". Az meg már egy másik dolog, hogy mindenki maga eltudja dönteni, hogy mit akar venni, hogy melyiket akarja megvenni, rábeszélni senkit sem fogok egyikre vagy másikra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest