-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz
Dreimus #5955 üzenetére
Szia!
Összehasonlítási alapom a 3-ra nincs. Én kb. 1 hete használom a Huawei s7 slim-et, ami ráadásul az 1. androidos kütyüm. A topikjában rengeteg leírást találsz.[link] Többen írták, hogy fagy. Nekem eddig problémám nem volt vele.
A hang lejátszása egész jó, füles nélkül is sztereó.
A Vitalplayer Mobo és Rockplayerek szépen vitték azt az 1 avi-t, amit néztem rajta.A Wifi, BT és GPS szépen működik, tegnap a GPS 2*2 órát elnavigált fagyás és műhold vesztés nélkül.
A BT fájltranszfer: OK.A töltőkábele érdekes, a 230-ba dugható trafónak USB anyája van, amibe az univerzális kábel USB apával csatlakozik. Előnye: autós töltéshez csak egy szivargyújtós USB dugó kell (kb. 500 Ft) és arról szépen működik a töltés.
Bár nem mérvadó, de korrekt a magyarítása.
Akksi: gyermekem kb. 2 órás Angry Birds-e és az én kb 2 órás Wifi telepítgetésem után is 55 %.Összegezve:
Olvasásra használom, Cool reader: OK.
GPS: évente 3-4 alkalom: OK.
Net: OK.
Melegedést nem érzékeltem, a képernyő érzékenysége és fényereje jó.Egy fórumtárs 55-ért kínálta, ennyiért max egy jobb GPS vehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Ingatlanos topic!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest