Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Hát nem sápadna el.
Egyelőre egy tábla sincs ami meg tudná szorítani.
Tegra grafikája gyengébb, mint az iPad2-é. Kevesebba minőségi alkalmazás, a design is sokkal jobb az Apple-masinában.
Csak nem európai agynak való- főleg amíg nincs jailbreakelbve-addig nagyon meg van kötve a felhasználó keze. (nem kimondottat lopott alkalmazások rátelepítésére gondoltam...)Flash megoldható (csak az apple hülyesége miatt nincs benn)
-
kolosanyi
veterán
Azért ez elég nagyarc hozzáállás... Főleg egy ilyen kütyü láttán, ezzel a hardverrel, meg ezzel az OS-sel...
Nem vagyok oda az almáért, de azért az iPad 2 jelenleg a legjobb tablet a piacon. JB után azon is van Flash (gondolom a 1080p is megoldható, hiszen elvileg a hardvernek bírnia kéne), USB perifériákat is tud kezelni, szebb, gyorsabb, több alkalmazás, jobb kijelző, jó support stb. Egyelőre a droidos tabletek meg se tudják közelíteni sok szempontból az Apple tábláját, és még nem is olcsóbbak, vagy legalábbis nem sokkal. Inkább vennék egy 16 gigás wifi iPad 2-t, mint ezt. De ez csak az én véleményem.Ja és mondom ezt úgy, hogy alapvetően a droidot sokkal jobban szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Építő/felújító topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- potyautas: Nóta állj!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest