- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
maiden8 #5934 üzenetére
Te direkt jársz kötözködni ide ?Ha nem vetted volna észre azért linkeltem mert teljesen ugyanaz csak hiányzik róla a ConCorde felirat míg amiket te linkeltél köze nincs az xPAD kinézetéhez.
Gondolom valamelyik kínai gyárban húzod 24/7 az igát ha már ennyire tisztában vagy az árakkal."Amúgy jólértesültségedre ismét hivatkozva kérdem, hogy miért nincs az xPAD70-ben magyar nyelv mikor ebben a klónban meg még az is van?"
Írjál nekik emailt vagy hívjad fel őket telefonon, biztosan meg fogják mondani. Szerintem nem olyan bonyolult egy email megírása és elküldése a 21. században.
Engem speciel a magyar nyelv nem izgat ha az általam használt alkalmazások 95% csak angol nyelven érhető el.
Ja, és nem klón hanem eredeti példány (gondolom nem kell elmagyaráznom a bérgyártás fogalmát).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Apple Ipad 10.generáció
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad mini 7 csere Legion go-ra (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest