-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreimus
senior tag
Üdv,
Augusztusban lesz lehetőségem a T-mobilnál mobilnet váltásra és emiatt stick helyett tabletet néztem és a jelenleg a kinálatukban lévő Huawei Ideos S7 slim, Samsung Galaxy Tab illetve talán még a HTC Flyer tabletek érintenek és nem tudok dönteni. Mindegyiket megnéztem, elolvastam a tesztjüket a fórumukat és a galaxy tabot munkám miatt állandóan látom "használom" rövid ideig. De szeretném kikérni a véleményeteket ezekről a készülékekről hogy melyik lenne használhatóbb melyiknek milyen ismert hibái vannak ami miatt a másik jobb.
Köszönöm előre is válaszaitokat,
Tisztelettel Dreimus!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Hardcore café
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Crypto Trade
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air - 16 GB
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest