- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz
Dreimus #5955 üzenetére
Szia!
Összehasonlítási alapom a 3-ra nincs. Én kb. 1 hete használom a Huawei s7 slim-et, ami ráadásul az 1. androidos kütyüm. A topikjában rengeteg leírást találsz.[link] Többen írták, hogy fagy. Nekem eddig problémám nem volt vele.
A hang lejátszása egész jó, füles nélkül is sztereó.
A Vitalplayer Mobo és Rockplayerek szépen vitték azt az 1 avi-t, amit néztem rajta.A Wifi, BT és GPS szépen működik, tegnap a GPS 2*2 órát elnavigált fagyás és műhold vesztés nélkül.
A BT fájltranszfer: OK.A töltőkábele érdekes, a 230-ba dugható trafónak USB anyája van, amibe az univerzális kábel USB apával csatlakozik. Előnye: autós töltéshez csak egy szivargyújtós USB dugó kell (kb. 500 Ft) és arról szépen működik a töltés.
Bár nem mérvadó, de korrekt a magyarítása.
Akksi: gyermekem kb. 2 órás Angry Birds-e és az én kb 2 órás Wifi telepítgetésem után is 55 %.Összegezve:
Olvasásra használom, Cool reader: OK.
GPS: évente 3-4 alkalom: OK.
Net: OK.
Melegedést nem érzékeltem, a képernyő érzékenysége és fényereje jó.Egy fórumtárs 55-ért kínálta, ennyiért max egy jobb GPS vehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Synology NAS
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest