Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
figyu.
én is igy gondolkodtam a multhónapig.De aztán átgondoltam mégegyszer.
És mégis megrendeltem ezt a Dropad A8 M7009-est (kis kompromisszumok, ugyebár)
Minek a direkt 3G ?
Ha a telefonod tudja és működik rajta a wifis internetmegosztás akkor nemkell 3G tudás.
Sőt kifejezetten kényelmetlen, mert kell bele egy plusz SIM-kártya.GPS?
Nem létszükséglet.
Tegnap pl. a fogorvosra várakozva az autóban ülve felmentem a tablettel a GoogleMap-ra és semmiperc alatt megmondta, hogy holvagyok. (lehet hogy az Android teloban engeélyezte a gps-t, vagy lehet, hogy annak a cellainformációjából vette a koordinátákat, nemtom, de működött) utcaszinten megmondta, sőt majdnem házszinten.Navigálni nemfogok vele, arra van céleszközöm a kocsiban, netezni pedig így a legkényelmesebb vele, hogy közben nem kell beledugni semmit.
És mindezt tudja 40 000-ért, és ami a lényeg kapacitív a kijelzője és nagyon jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest