- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
figyu.
én is igy gondolkodtam a multhónapig.De aztán átgondoltam mégegyszer.
És mégis megrendeltem ezt a Dropad A8 M7009-est (kis kompromisszumok, ugyebár)
Minek a direkt 3G ?
Ha a telefonod tudja és működik rajta a wifis internetmegosztás akkor nemkell 3G tudás.
Sőt kifejezetten kényelmetlen, mert kell bele egy plusz SIM-kártya.GPS?
Nem létszükséglet.
Tegnap pl. a fogorvosra várakozva az autóban ülve felmentem a tablettel a GoogleMap-ra és semmiperc alatt megmondta, hogy holvagyok. (lehet hogy az Android teloban engeélyezte a gps-t, vagy lehet, hogy annak a cellainformációjából vette a koordinátákat, nemtom, de működött) utcaszinten megmondta, sőt majdnem házszinten.Navigálni nemfogok vele, arra van céleszközöm a kocsiban, netezni pedig így a legkényelmesebb vele, hogy közben nem kell beledugni semmit.
És mindezt tudja 40 000-ért, és ami a lényeg kapacitív a kijelzője és nagyon jól működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest