Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz junkpod #6733 üzenetére

    Miért van mindig egy-két ilyen válaszoló akinek muszáj beszólnia? :F
    Ha nem tetszik amit kérdezek lépd át, és olvass tovább. Ez egy fórum, és itt kérdeznek és válaszolnak. Ugyanezt eljátszották a kínai telefonnál velem amikor tájékozódtam, mert mindent megpróbálok körbejárni, és amikor megjött csináltam rá egy jó romot amit lehet is használni a gyári sz@r helyet. Előtte viszont muszáj volt mindent körbejárnom és szerencsére volt aki segített.
    Pontosan az ilyen emberek miatt nem fogom közzétenni ha megcsinálok egyet egy ilyen kütyüre,mert unom már ezt az állandó beszólogatást. Honnan tudod hogy én sz@rt rendeltem? Mi vagy te valami jövőbelátó? Honnan tudod hogy a 2 ajánlott boltban mit adnak most?
    Több száz oldalt kell végigolvasni ez ügyben, tegnap jutottam odáig hogy a klónokkal is foglalkozzam.
    Ahogy látom nincs sem egyértelmű válasz sem tuti okosság, mindenki csak találgat ez ügyben ( kivéve téged valószínűleg, te tudod a tutit de nem mondod meg senkinek)
    Előtte csak azzal molyoltam hogy a SOC-ot és típust kiválasszam. Amikor az sikerült rendeltem egyet, ha az nem lesz jó majd rendelek még. Éppen tesztelni szándékozok, és gondoltam majd leírom a tapasztalatokat ha megnéztem kb 5-10 kütyüt, stb, de akkor mejd azt is megtartom magamnak és ha valaki megkeres priviben annak írok, de a fórumba nem, hogy ne bántsa egy-két okoska szemét.
    Te gondolom egy fórumon nem kérdezel mert mindent születésed óta tudsz a világ menden termékéről, de én sajnos nem, ezért használok fórumokat kb tizeniksz éve. Igaz akkor még nem volt divat az ilyen beszólogatás..
    Köszönöm, nem muszáj válaszolni.

Új hozzászólás Aktív témák