Új hozzászólás Aktív témák
-
dtech
csendes tag
Ha valakinek még kallódik ilyen SoC-cal (S802/S805/S812) szerelt box a fiók/rakár/polc/akármi mélyén, és felajánlaná fejlesztési célra, azt szívesen fogadnám.
Ezesetben kérem a segítőkész kollégát, hogy keressen meg PM-ben.
Köszönöm.
-
dtech
csendes tag
válasz
Kenderice #7424 üzenetére
Tényleg végigtúrtad az egész netet?! Ennyire nem lehet kicsi a világ...
https://forum.libreelec.tv/thread/23456-le-9-2-8-builds-for-some-amlogic-s905x-s802-s812-and-s805-devices/
(Igen, az a dtech ott is én vagyok.)Ha eredeti boxod van, akkor az "MXIII Plus" image kell a tiédre, ha pedig klón, akkor az n200 Universal. Ha nem boldogulsz, akkor nyugodtan keress privátban, megpróbálok segíteni.
-
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Van egy MXiii-G boxom amin volt SD kártyán ha jól emlékszem openelec.
A kártya elveszett de szeretném megint azzal hasznalni mert úgy gyorsabb a rendszer.
Viszont sehol nem találok hozzá semmilyen *elec-et.
Tudna valaki adni tippet honnan tölthetnék le hozzá?Köszönöm.
-
b-max
senior tag
Sziasztok, ilyen készülékre lehet 5.0-os vagy újabb androidod rakni ?
-
Puro
aktív tag
Sziasztok,
ez még elérhető valakinél[link]
-
gahen
tag
válasz
interstate76 #7417 üzenetére
7.1 és 7.3 veriókat tettem fel talán, elindulnak, beírom a bejelentkezési adatokat, megjön e-mailben a kód, de beírni nem tudom, mert nem lép tovább, csak az alábbi képernyő fogad: kép
Most nézem az apkmirror-on, hogy a 7.10 az utolsó ami 4.4+ android verziós, a 7.11 már 5+. -
gahen
tag
válasz
interstate76 #7415 üzenetére
Hello, alapjában véve működik, de pl. jó twitch verziót nem találok hozzá.
-
gahen
tag
Sziasztok,
Van egy 220volt-tól vett TM8S készülékem Lifeforce preroot rommal, ami még 4.4-es android.
Egy ideje már nem használom, de most szeretnék valami frissebb ROM-ot rátenni. Neten keresve nem igazán találtam hasznos infót.
Ez vajon milyen lehet? link
Tudom, h ez egy régi box, de youtube-ra és twitch-re elég lehet még nem okos TV-n. -
dzz
aktív tag
Sziasztok!
neo_x8-re keresek valami linuxot, mindegy milyet. Hátha jár még erre valaki... -
mexel
veterán
Nem tudom él-e még a topik, de azért megpróbálom.
S812-es minix-re próbálok Armbian-t feltenni belső tárhelyre. ( bármi linuxos megoldás, OMV jó lenne)
Tud valaki valamit erről? SD-ről elindul, de a belső tárhelyről nem sajnos. Az érdekelne hogyan tudnám feltenni.
a ./install.sh parancs lefut, de utána csak fekete képernyő fogad. -
firecenturio
friss újonc
Sziasztok! Van egy MXQ S805 boxom. Sajnos valami nem stimmel vele. Belső memóriának 340mb ír ami semmire sem elég. Megpróbáltam frissíteni de az újraindulás során lefagy az első logónál, de áramtalanítás után rendben újraindul. A fogpiszkálós módszer sem jött be mert a zip fájlt kiválasztva ugyan úgy megakad. Végül Amalogis usb burninggel sikerült laptopról rárakni egy frissítést de itt is csak 340-t lát belső memóriának. TWRP sem megy rá, mert SD be + fogpiszkáló és ugyan úgy lefagy az elején. Van esetleg ötletek. Horizon go-t szeretnem nézni rajta. Másik boxom egy X96 mini 2/16gb-s ezen szépen elindul minden, de a Horizon GO felbontás nagyon rossz szinte nézhetetlen. Esetleg ezen tudtok segíteni. Köszi!
-
2007ath
aktív tag
Sziasztok!
TM 10-es TV BOX-ra szeretnék LibreELEC-et varázsolni. (S812, [link] )
Van-e valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata? Tudnátok-e letöltési linket, telepítési leírást adni?
-
galbi1972
tag
Üdv.
M8S+ (OTT TV BOX) Amlogic S812 (Arm7) 2GB Ram / 8GB Rom 5GHz Wifi
Ehhez kerestem volna megfelelő Libreelec-et. Találtam is egyet, (LibreELEC-S8X2.arm-8.2.3-M8S-PLUS.img.gz) amit feltettem a leírtak szerint SD-re. Elindult , de mivel nem találtam hozzá megfelelő dtb.img: device tree fájl-t így a Wifi és a távirányítóval való bekapcsolás nem működik rajta . A többi ok még a Bluetooth is működik.... Ha esetleg, van más alternatíva ehhez a való
boxhoz az is jó lenne.Köszönöm!
-
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12 #7407 üzenetére
Pár hét alatt 15.8.23 lett a Play Áruház, ez már jól működik.
-
herdsman12
őstag
Újabban nem működik a Lifeforce féle M8S-en a Play áruház 15.4.22 verziója. A frissítések eltávolítása ideiglenesen visszaállítja a 4.4.22 verziót, de hiába veszem ki az automatából, gyorsan frissíti magát.
Van valakinél működő verzió? -
Csáky7
tag
Ha esetleg kell valakinek mxIII 2G/8G V 2.0 alaplapra való rom sokan keresik a nevet meg aml_upgrade_package.img névre kell át irni és szokásos módon felírni a boxra otg kábellel . Nálam működik bcm 4335 alaplapos a boxom.ez a gyári rom
https://yadi.sk/d/fn8VmjyfkJVLB
-
Ha valaki tud OTT "klón" M8S-re működő 8-as LibreELEC-et be tartsa magában írja meg légy szíves
Most ez megy:
LibreELEC-MX3G.arm-7.0.1.4.img.xz
1 GBs build, valószínűleg csak fake 2GBs a box.
Alexelec M8s buildet és LibreELEC-S802.MXIII-1G.arm-8.0.RC4.tar -t próbáltam nem volt jó. -
interstate76
addikt
válasz
linuxforum #7400 üzenetére
Én egyrészt szinte sosem kapcsolom ki a mini pécéimet, másrészt pedig nagyon régóta hálózati adattárolót (NAS-t, vagy más, hasonló célra beüzemelt eszközt) használok, szóval a külső vinyókkal jó ideje semmilyen tapasztalatom nincs.
-
válasz
linuxforum #7400 üzenetére
Az a boxod "hibája" lehet, mert az enyém lekapcsolja...
-
linuxforum
csendes tag
válasz
interstate76 #7399 üzenetére
Az elmúlt napokban sokat haladtam Libreelec/Kodi ügyben.
1 - Találtam a Libreelec tárolóban audio dekódereket. Bár ezek nem azok, amiket kerestem, de úgy tűnik, ilyenek is telepíthetőek. Amiket felismertem, az a spektrum és a c64 kódolású hangfájlokhoz jók, de van még pár.
2 - Már szólnak az mp3 és FC csatornás aac kódolású videóim hangjai is. A probléma nem a kodekkel volt, hanem a hangcsatornával, és egy egyszerű beállítás megoldotta:
A Rendszer/Rendszer/Hang beállításoknál a "Kimeneti konfiguráció"-t az alapértelmezett "Optimalizált"-ról a "Rögzített" értékre kellett állítani. És innentől - eddig - minden videó hangja is szól!Már csak egyetlen nagy gondom van: a doboz lekapcsolásakor a külső USB wincsesztertől nem veszi el a tápot, így az tovább pörög. Ha még ezt meg tudnám valahogy oldani, egészen pöpec lenne!
-
interstate76
addikt
válasz
linuxforum #7398 üzenetére
Értem. Másik backup-lehetőséget nem ismerek (még az ajánlottat sem próbáltam).
Tudtommal nem bővíthető a Kodi kodeklistája, de azért kérdezz utána máshol is.
-
linuxforum
csendes tag
válasz
interstate76 #7397 üzenetére
Feltelepítve nincs a programokban Backup, az addonok között pedig a programokban találtam egy Backupot, de az csak a felhőbe mentett volna.
Közben kiderült, hogy egyes videók hangját nem játssza le.
Az egyik ilyen videó mp3 kódolású, de a másik rendes aac kódolású, mint a legtöbb, amiket lejátszik. Ezeknél egyetlen furcsaság van, hogy nem az FL és FR csatornát jelzi, hanem az FC. Persze, lehet, ennek semmi köze ahhoz, hogy nem hallani.
Lehet valahogyan kodekeket telepíteni a kodiba vagy a libreelecbe? -
interstate76
addikt
válasz
linuxforum #7396 üzenetére
A Kodin belül keresgéltél? Mert ott a Program Addonok között van egy Backup nevű. Sosem próbáltam, szóval nem tudom, hová ment.
-
linuxforum
csendes tag
válasz
interstate76 #7394 üzenetére
A Backup addon lett volna az első, mivel próbálkoztam, mivel a hivatalos kodi oldal is ezt ajánlja.
Beírtam, hogy backup, erre adott vagy 8 találatot. Ebből többet kipróbáltam, de mindegyik hibaüzenettel leállt. Egy volt, amelyik program addon, de az meg csak felhőbe lett volna hajlandó menteni ...
Tehát nem tudom, melyik az a Backup addon, de amiket én találtam, azokkal nem tudtam kimenteni. -
válasz
linuxforum #7393 üzenetére
Sajna ebben nem tudok segíteni, mert én csak pár sorozatot nézek, azokat meg tudom fejből...nem rögzítem
-
interstate76
addikt
válasz
linuxforum #7393 üzenetére
Átveszi. Nemrég húztam újra egy laptopot, próbából megadtam a feltelepített Kodiban az én traktos account-adataimat és a Progress-nél ugyanazt tüntette fel, mint a TV-re kötött mini pécémen, amin a sorozatokat szoktuk nézni.
Van rizikó a felhős tárolásban, de a különböző verziószámú progik közötti export/import is elég nyögvenyelős tud lenni. Ha biztosra szeretnél menni, akkor próbáld meg menteni a beállításaidat a Backup addon telepítésével.
-
linuxforum
csendes tag
válasz
interstate76 #7392 üzenetére
Végül is az nem zavar, ha újra kell telepítenem a bővítményeket, bár sokat tököltem velük.
Azért örülnék, ha a pipáimat ki tudnám menteni. Nem vagyok oda a felhős tárolásért, leginkább azért, mert mi van, ha megszűnik, változik. A nagyoknál azt látom, hogy egy api max egy-két évig jó. Kicsiknél meg félnék, hogy kicsi. Tehát nyugodtabb lennék ha maga a KODI tudná exportálni/importálni.
Végső esetnek azért megtartom a felhőt. Képes átvenni a már meglévő pipáimat, vagy csak onnantól jegyzi meg, hogy beállítom? -
interstate76
addikt
válasz
linuxforum #7391 üzenetére
Kodival az a tapasztalatom, hogy jobb tiszta telepítést csinálni és aztán elvégezni a beállításokat, mert nehéz mindent szépen átmenteni.
A filmeket/sorozatokat régóta a trakt.tv segítségével követem, így esetleges hardvercsere esetén sem kell gondolkozni, hogy épp mit is néztem utoljára. Kell egy regisztráció a trakt.tv-n, aztán Exosharkon - vagy az általad legtöbbet használt kiegészítő(kö)n - belül a fiókoknál engedélyezni kell a trakt-ot. Ezután én azt szoktam csinálni, hogy beteszem a Kodi nyitóoldalán a kedvencekbe az Exoshark/My TV Shows-on belül található Watchlist, Progress, History és TV Show Lists menüpontokat, ill. a My Movies-on belül a Watchlist-et, a History-t és a Movie Lists-et), és máris minden eszközömön látom, hogy mit szeretnék megnézni, ill. mi van épp folyamatban.
A trakt online felületét pedig értelemszerűen mindenhonnan elérem, tehát ha olvasok/hallok egy jó sorozatról/filmről, már megy is be a watchlist-embe.
-
linuxforum
csendes tag
Hosszú szenvedés után sikerült feltelepítenem, de igazából nem értem, mi miért nem működött.
Az openelec 6.0.0-ás változatának volt olyan letölthető formátuma, amit csak felmásoltam az SD kártyára, és feltelepítette magát. De ezen 15-ös KODI volt.
Aztán felraktam volna ugyanígy egy frissebbet, de azokban már nem volt recovery.img fájl. Ezt átmásoltam az openelec lemezéről, és így sikerült egy libreelec 8.0-át feltenni. Ezen már 17-es KODI volt, de még ez is hibás. Nem tudta leállítani a dobozt, csak újraindítani. De a 8.2-es változatnak már ilyen formátumát nem is lehetett letölteni, csak img és tar formátumban. Az img formátumok azóta sem indulnak el a dobozomon, de kivadásztam, hogyha a tar fájlt bemásolom sambán keresztül az updates mappájába, akkor a következő újraindításra, feltelepül.
Így most örömmel jelentem, egy Tronsmart Vega S89-H gépen fut a Libreelec 8.2.1-es változata, ami KODI 17.5-ös verzióját jelenti.
Ennek nagyon örülök, és köszönöm a támogatást!
Már csak át kéne költöznöm az android 6-oson lévő 17.3-as KODI-ról valahogyan.
Jó lenne a beállításokat átmenteni, meg azt, hogy melyik filmet láttam már, és melyiket nem.
Ebben tudsz vagy tud valaki segíteni? -
válasz
linuxforum #7389 üzenetére
temp-sensor diasabled verziót is próbáltad?
-
linuxforum
csendes tag
Igen, az S82-eseket próbáltam, de a 8-as verziókat. Most megpróbáltam a 7-est feltenni, és nagy előrelépés. SD kártyát bedugva, bekapcsolás után ugyan a képernyő fekete lesz, de soros terminálon már be lehet jelentkezni. A boot során azt írja, hogy nem megfelelő video-mód. Sajnos az ethernet kártyát sem konfigurálta fel, így távolról még nem elérhető.
Érdekes, hogy a 8.0.0-ás el sem indul.
Már csak azt kéne elérni, hogy az ethernet és a monitor is menjen. -
válasz
linuxforum #7387 üzenetére
-
linuxforum
csendes tag
Azóta szereztem egy olyan monitort, amin legalább látom a képet. De sehogyan sem tudok rá semmit felvarázsolni, így lassan már a libreelec/openelec is nagy előrelépést jelentene!
Megpróbáltam libreelecet feltenni, lemezhibával el sem indul. Vagyis elindul, csak jelzi, hogy a második partícióval baj van, és nem megy tovább. Pedig az SSD jó ... nak tűnik.
Linuxot is próbáltam feltenni, de úgy tűnik, kellene futtatnom az Update&Backup-ot, de ha elindítom, és a SELECT gombra kattintok, akkor elkezd keresni, és soha nem hagyja abba.
Szükségem lenne egy dtd.img fájlra is, amit sehonnan sem tudok beszerezni S89-H-hoz. Vagyis van kettő is, de egyikkel sem tudok linuxot telepíteni.
Bármilyen ötletnek, tanácsnak, tapasztalatnak örülnék.
És igen, ha van egy működőképes Libreelec telepítőkép és módszer, azt is megköszönném. -
válasz
linuxforum #7384 üzenetére
Szia!
Libreelec nem lenne jó rá?, Ott be lehet állítani a képernyő felbontást...
-
válasz
linuxforum #7384 üzenetére
Sajnos nekem is csak akkor ment a felbontás váltás ha nem androidot hanem Linuxot/Openelecet futtattam rajta. Mivel fulld-s a monitor nekem nem okozott gondot.
-
linuxforum
csendes tag
Igen, valami frekvenciát sokall a monitor, bár lapos kijelzőknél nem is értem, mit takar ez a fogalom.
Egy régi CRT-s monitort is hozzádugtam, azon sincs kép.
Egy harmadik HD monitort is hozzákötöttem, azzal ment, de sajna nem az az enyém.
A fura az, hogy az, amelyikkel megy, az csak 1340x768-as felbontást visz, de amelyikkel nem, az valami 1440x valamennyit. Tehát, annak kellene a jobbnak lennie.
A felbontás állítását úgy gondolod, hogy FHD monitorral állítsam át?
Android az egész cucc, nem tudom, lehet-e ini fájlokkal állítani, de a saját setup programját megnézem. -
válasz
linuxforum #7382 üzenetére
Lehet olyan felbontást küld amit a VGA monitor nem tud megjeleníteni. Boxban nincs olyan menü ahol a felbontást tudnád állítani? Régi mele 2000-es bocomnál ha erről bootoltam volt egy szerkeszthető ini file amiben a felbontást be lehetett állítani
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
ervinushun #7379 üzenetére
Én nem találtam újabbat.
-
válasz
linuxforum #7378 üzenetére
Természetesen nem csk fullhd megjelenítőt támogat. 720p ill 1024*768-as prpjectort is boxszal használok.
-
linuxforum
csendes tag
Van valakinek működő linux lemezképe Tronsmart Vega S89-H dobozra?
Amiket le tudtam tölteni (s82), azok egyike sem indul el.
Ugye ezeknek is kellene futnia közvetlenül SD kártyáról?Egyébként lehetséges egy ilyen médiaboxot nem FullHd monitoron is elindítani? Vagy csak a FullHd kijelzővel tud működni?
-
rollrk4h
csendes tag
válasz
SzlobiG #7376 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Már időközben megtaláltam és sikeresen fel is tudtam rá tenni.
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy hátha valaki találkozott már ilyennel, hogy a külső winchesterem az folyamatosan kapja az áramot az eszközből és így sosem kapcsol ki. Nem tud erre valaki, valamilyen megoldást? -
rollrk4h
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok-e, de mivel nem találtam külön AMLogic S812-es topikot ezért írtam ide.
Az lenne a problémám, hogy szerettem volna LibreElecet telepíteni z 2 éve vásárolt MXIII-G tv boxomhoz, csak a hiba ott kezdődött hogy akármilyet leszedtem ráraktam pendrivera és a leírt módszerek segítségével próbáltam felrakni, de nekem bejött az android telepítő mindig és kiírta, hogy "E:cannot load volume/misc".
Már teljesen tanácstalan vagyok.
Valakinek van ötlete?
-
-
-
-
SzlobiG
félisten
Tesztelgettem ezt a libreelecet, semmivel sem jobb mint az openelec volt sőt még a hálózat kezelése lassab is. Op alatt ahogy bekapcsoltam már elérhető volt a hálózat itt meg várni kell 1-2 percet mire éléri a filmeket.
Szóval lehet megyek vissza openelecre.
-
válasz
SzlobiG #7367 üzenetére
Gearabest kiárusítja, egy hete még 50-60 USD volt. és máshol még mindig annyi. Az amlogic kidobta a 905w chipsetet a 905x helyett, ami butított, de olcsóbb és azt tolják a kínai gyártók. Az megy a reklámokban is, és a tájékozatlan user azt keresi. DE a 905x jobb. (Még régebbi 905 bizonyos szempontból még jobb volt, de ott vannak olyan dolgok amiben a 905x jobb) . 912 még gyorsabb, de ott volt probléma a LibreElec támogatással, de már kezd megoldódni.
Abból is van kiárusított. -
-
-
SzlobiG
félisten
Olyan régen csináltam már, hogy az istenért se akar sikerülni az update.
Szóval letöltöttem a LibreELEC-MX3G.arm-7.0.1.4.img.xz nevű filet.
Csináltam bootolhato sd kártyát bootcardmakerrel.
Beléptem a recoverybe, de nem tudom kiválasztani a letöltött file-t a telepítéshez.Mi a gond? Anno simán felraktam ezeket, de most nem megy.
-
Ez a 905x-es most nagyon jó áron van EU raktárból, erre biztosan van új build
-
válasz
SzlobiG #7358 üzenetére
Szia!
Előfordul hogy a táv konfig fájlt editálni kell, a 905/912-es topikban le van írva hogyan kell.Én lassan egy éve toltam fel egy régebbi buildet, de teljesen jól működik, így nem nagyon bánom (sokkal jobb, mint az Android). csak 1GB RAM-os build megy nálam is (De LE-nek elég)
-
SzlobiG
félisten
-
-
SzlobiG
félisten
Sziasztok.
MXIII-G milyen romot ajánlanátok? Jó ideje egy régi openelec rommal használom gond nélkül, de láttam, hogy már openelecet nem is fejlesztik tovább. Libreelec van rá?
-
-
vlevi
nagyúr
Én felraktam még tegnap este, és működik.
A sima M8-ashoz valót telepítettem fel, update-el, megmaradt minden, hibátlanul teszi a dolgát.
Azt vettem észre, nem érdemes az Elec-en belülről indítani a frissítést, mert az (nálam) nem jó változatot szedett le. Ez az én esetemben azt jelentette, hogy a TM8Plus verziót tette fel, amiben nem nagyon akaródzott menni pl. a távirányító.
Az update-t én úgy teleítettem, hogy találtam valahol egy recovery img-t, meg egy frissítő file-t, ami egy soros, és bele van írva a frissítő zip file neve. A frissítéshez pedig a szokásos, sd kártyára kimásolás, és az audio csatlakozóba dugott fogpiszkálós frissítést használtam. -
-
-
ERPY
őstag
válasz
interstate76 #7348 üzenetére
Akármit próbáltam, semelyik sem működött. A box nem az enyém, így nem szedtem szét. Adom vissza a tulajnak. Azért köszönöm szépen mindenkinek a segítséget.
-
ERPY
őstag
Köszönöm szépen. Kiírtam pendrive-ra, memória kártyára, de semmi. Ugyanígy jártam minden más libreelec-el is sajnos. Lehet a hiba bennem van. Szóval kiírtam, majd reset gomb nyomva tartása mellett táp bedug. Elvileg vártam volna addig, amíg a libreelec felirat meg nem jelenik, de egy idő után kiírja hogy reboot, majd ez ismétlődik. Szóval tanácstalan vagyok.
-
ERPY
őstag
Sziasztok! Tudnátok nekem adni egy Libreelec linket barátom M8S 2gb 8gb S812-es készülékéhez? Próbálnék neki segíteni, de nem tudom melyik lenne számára a megfelelő. Köszönöm szépen előre is.
-
vlevi
nagyúr
Úgy tűnik, csak hagyni kellett neki egy kis időt, hogy összeszedje magát.
Második, harmadik bekapcsolásra már van magyar nyelv és DLNA is.Csak azt sajnálom, hogy a Youtube kiegészítő nem tud 720p-nél többet. De ezt egyik Kodi verzióban sem tudja, ez nem a LE problémája, hanem valahol a kiegészítő, vagy a Youtube környékén van korlátozva 720-ra.
Igazából túlságosan sokra nem fogom így sem használni, csak azokra a filmekre, amiket a TV médialejátszója esetleg nem tud lejátszani. Mert túlnyomórészt nekem az is elég.
-
vlevi
nagyúr
Találtam az M8-hoz egy jó libreelec-t. Megy a wifi, távirányító, billentyűzet, váltja a kép frekvenciát, stb...
8.0.2 verzió, Kodi 17 van rajta, 2017 júniusi, elég friss.
Két dolgot hianyolok belőle, hátha tudtok segíteni.
Magyar nyelvet hogy tudok esetleg belevarazsolni?
A másik, hogy csak smb-n tudom elérni a nas-t, dlna-n keresztül nem találja (üres a lista, nincs ott a nas).
Ezt esetleg utólagosan kell felptelepeni, vagy más oka van, hogy nincs róna? -
e90lci
senior tag
válasz
bacsika21 #7339 üzenetére
Szia
Nézd végig a videót.TWRP-vel kell felrakni rá a romot.Ahogy írtam a leírásba van a letöltés,itt a rom.Ugyan úgy csináld mint az inas.Te sd kártyáról futtatható romot tettél fel.A fórumban meg keress rá a távirányító szóra és le van írva valahol hogy kell életre kelteni. -
bacsika21
újonc
Igen így próbáltam .Usb burningal felraktam 1 ilyen nevű fájlt aml_upgrade_package.img a gépre de nem az igazi még bekapcsol a kütyü megy rendesen de a gyári távirányítója nem akar menni vele meg bekapcsoláskor memóriakártya is kell neki az induláshoz memóriakártyára 1 kis fájlt (u-boot.bin) kellet rá másolnom 1mb sincs az egész .Ha bekapcsoláskor nincs bedugva a sd kártya akor ugyan az a jelenség kék led felvillan csak és utána se kép se hang
-
bacsika21
újonc
Sziasztok segítséget szeretnék kérni nem rég kaptam 1 m8s nevű készüléket ami szinte semmi életjelet nem ad táp csatlakozásakor a kék led felvillan majd ki is alszik .Az előző tulaj elmondása szerint nem rá való roomot próbált rá tenni és utána történt ez .Valaki tudna nekem segíteni ebben hogy tudnám életre kelteni.Rá való roomot egyszerűen nem találok
-
e90lci
senior tag
válasz
Franky2Ster #7334 üzenetére
Szia
Ez a fórum meghalt szerintem.S905 ös fórumban hamarabb kapsz rá választ.Usb Burning toollal próbáltad visszaállítani a firmwaret? -
Franky2Ster
senior tag
Kedves fórumtársak nagy bajban vagyok úgy nézem ,hogy elszoftvereztem egy MXQ M10-et nem tölt be semmit.
Valaki tudna segíteni? -
morefire
tag
Köszi, srácok. Végül a gyári visszaállítás mellett döntöttem.
-
morefire
tag
válasz
interstate76 #7329 üzenetére
-
morefire
tag
Sziasztok!
Van egy klón M8S androidos boxom. Most teljesen meghülyült, az összes alkalmazásból kilép hibaüzenet nélkül. Egy ideje már tervezek rajta egy firmware frissítést 5.1.1 androidra. Keresgettem hozzá firmware-t, de nem jártam sikerrel. Tudnátok segíteni, hogy melyiket tudnám rápasszírozni? Nem akarom eltéglásítani. A box specifikációja: [link] -
e90lci
senior tag
válasz
interstate76 #7325 üzenetére
Szia
Közben megoldottam az s905 ös fórumról linkeltek egy megoldást,és teljes siker.Nagyon köszönöm!!!!Neked is a segítséget!Ezer hála!
Ui:nem gondoltam,hogy ez M8S.Igen ez volt a megoldás.Amit linkeltél. -
interstate76
addikt
-
e90lci
senior tag
válasz
interstate76 #7323 üzenetére
-
interstate76
addikt
Az a baj, hogy szerintem ebből is elég sok a klón. Szét tudod szedni? Ha igen, akkor nézd meg, milyen azonosító van az alaplapra írva, és az alapján próbálj hozzá fw-t találni! Vagy írd meg, és hátha van valakinek ugyanolyan (bár elég halott ez a topik).
Szerk.: gyakran a gumi lábak alatt vannak a csavarok.
-
e90lci
senior tag
válasz
interstate76 #7321 üzenetére
Szia
Igen pont ilyenem van csak 2gb ram 8gb rom.220 voltból vettem,már rég.Tudnál linkelni hozzá való firmvaret?Nagyon köszi! -
e90lci
senior tag
válasz
DoItYourself #7318 üzenetére
Szia
Köszi kipróbálom,pénteken. -
DoItYourself
addikt
Itt látok S802-re való LibreELEC-et: https://forum.libreelec.tv/thread-5274.html
-
e90lci
senior tag
Sziasztok
Van egy MXIII 4K s802 2Gb Ram,8Gb Rom os android boxom.Tudna valaki dobni hozzá egy libreelec linket ami SD kártyáról futtatható?És egy gyors leírást rólla hogyan is kell,mert nekem valahogy nem sikerül már próbáltam egy párat.M8 s802 simára oké,ott fut a 8.0 RC4 libreelec telepítve,S905 ösön ott is az SD kártyáról fut.De ez valamiért nem akar összejönni.
Köszi előre is. -
válasz
jhonny76 #7315 üzenetére
KODI(XMBC) Linux alapon. SD kártyáról indítható (NAND-ra is telepíthető), ha benn van az sd kártya LibreELEC indul, ha kiveszed az Android. Olvasd el a 905-ötös topik összefoglalóját. a LibreELEC részt. Ha találsz a boxodnak megfelelő librerelec buildet (elég ha a hardware ugyan az) akkor feltehető, gyorsan indul, media lejátszónak tökéletes, Youtube is fut
egy 805-ösös buildet sd kártyára rakóst meg lehet próbálni azzal nem kockáztatsz semmit
-
-
-
válasz
jhonny76 #7309 üzenetére
Ezt csekkold meg - google translate ajánlott, ha nem vagy operfect orosz
-
-
jhonny76
csendes tag
Sajnos csak utólag vettem észre a hibákat.Eredetinek feltüntetett rom volt,de nincs benne S2.
Igy nem él az összes funkció a távon.A wifi az tuti más.Ajánlottak boot img cserét.Próbálkozzam vele?Ezt nem tudom rárakni?
http://antennabolt.superwebaruhaz.hu/usb-wifi-adapter-24ghz-150mbpsu1506n-kulso-antenna-csatlakozo-t145253 -
válasz
jhonny76 #7305 üzenetére
A régi rom alól ki kellene venni a remote.conf-ot és bemásolni az újba.
Sajna csak úgy wifi drivert telepíteni nem lehet, előfordulhat, hogy működik, de kicsi az esély. Azt kellene tudni a gépben milyen wifi van és a telepített rom melyiket támogatja.
Ahol találtad a rom-ot ott nem írtak a wifi/táv gondról? -
-
jhonny76
csendes tag
Hali!
Segítséget kérnék.Van egy v8 plus hybrid oot-m.Ráraktam egy K1 frimwaret.
Nincs wifim és a távkapcsoló se jó.Hogyan orvosolhatnám?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- ZIDOO médialejátszók
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Gamer PC - I7-4470, GTX 1060 6gb és 16gb RAM + GARANCIA
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- Intel Core i7 13700KF / Nvidia GeForce RTX 4080 / 32GB DDR5 RAM / 2TB SSD konfig eladó
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- iMac 2015 27"5K/i5/8GB/1TB HDD/1 hónap gar./
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest