Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kymco
veterán
-
Mittu88
senior tag
válasz
interstate76 #4078 üzenetére
Ez nagyon állat, pont ilyet kerestem.
Minden egyben
Ezer köszi!
-
Lifeforce
őstag
Látom egy kicsit fogalmi zavarban vagy
Tegyük rendbe a dolgokat...
- Androidról lévén szó, egyik gyári rom sem jó. Bármelyiket választod, az az első amit le kell cserélned.
- A kodi azt jelenti a dobozon, hogy a romba van integrálva, ami már nem jó.
Ez addig volt jó, amíg a Google Play méretkorlátozása miatt nem volt elérhető az XBMC/Kodi.
Most viszont csak feleslegesen integrálják bele, foglalja a helyet.
Tehát bármelyiket veszed, a Google Playről le tudod tölteni.- 100mbit vs 1000mbit...
Sokszor látok olyat, hogy valaki WiFin használja, de többségének a routere 100mbit/s sebességű, még is ragaszkodik a 1000-es LAN sebességhez.
Itt szintén fontos a custom rom, mert az android csak speciális puffer beállításokkal képes ilyen sebességre, ami természetesen eddig a minixet leszámítva, egyik androidos eszközön sem láttam beállítva.- Egyik gyári távirányítón sincs egér funkció, mert infrán nem képesek továbbítani ilyen széles sávú jeleket.
Amit te felfedezni véltél, egy használhatatlan funkció...
Ha bekapcsolod az egér használatát, a fel/le jobbra/balra nyilakkal tudod mozgatni az egeret, ami borzalom.Remélem segítettem a választásban.
-
kymco
veterán
Segítséget kérnék, hogy melyiket válasszam. A geekbuying oldalán elfogadható áron van M8S és MXIII PLUS is. Ami az utóbbi mellett szól, hogy alapból kodis, van márkája, és gigás az ethernet kártyája, de drágább valamivel. Az m8s mellett szól, hogy szinte ugyanaz a specifikációja és olcsóbb, de nincs márkaneve, ahogy olvasom, nem biztos, hogy fut rajta a custom rom, 100-as a hálózati kártyája.
Jelenleg még a 100 megát sem terhelném ki, de nem nagyon akarok szórakozni a romolással, ha nem muszáj, ellenben szeretném, ha teljeskörüen ki tudnám használni a hardver lehetőségeit. Nem nagyon tudom, hogy az mxIII-nál a KODI azt jelenti-e, hogy ez már egy custom rom-os eszköz. Mert ha a KODI-t megerőltetés nélkül fel tudnám rakni a m8s-re, akkor nem biztos, hogy megéri a plusz költséget.
Az m8s-nél azt láttam, hogy a távirányító alapból egér funkciókkal rendelkezik, az mxIII-nál hiányolom a távirányítón ezt a választó kapcsolót. Tényleg nincs rajta, vagy csak másképp jelzi az ikon?
Nézzétek el a láma kérdéseim, mentségemre legyen, hogy már pár hete olvasgatom a fórumot, és igyekeztem kikupálódni, amennyire tőlem tellett! -
Lifeforce
őstag
Nicsak mit raktam ki...
Erre tessék... -
silver2010
csendes tag
M8 V8_1 Életre keltés , ha kék led világít, de mást nem csinál.
Amire szükség van:
1, Apa-Apa Usb kábel
2, Usb Burning tool V2.0.4.3 (Ha Win 7-8-10) akkor mindenképp javasolt ez a verzió
3, Em9 6330 Rom file
4, SD kártya
5, Amlogic Boot card maker
6, És egy m8s FirmwareElső lépésként , fel kell telepíteni a Usb burning tool programot. Arra kell odafigyelni hogy telepítés közben , megnyit egy új ablakot , és +telepítést csinál egy libusb drivert, ha azt zöld pipával fejezi be akkor minden rendben. Ha piros x jelenik meg mellette akkor az usb driver rosszul lett telepítve, és újra kell telepíteni. Ha továbbra sem megy fel a driver a neten nézzetek utána a aláírással nem rendelkező driver telepítésének.
Ha a programot sikerült felrakni akkor ,szét kell szedni a készüléket. Négy gumitappancs leszedése, majd csavarok ki. A szétszedés után a következőt látjuk .Felül pirossal bekarikáztam a jumper pontokat . Na azok ennél az alaplapnál díszek nem vezetnek sehova, így összekötésük felesleges. A másik jelölésem fehér nyíl a nandnál . Én idáig 3 féle rövidzárási lábról hallottam.
Ennél a típusnál a 17-18 pontot kell zárni. Ez kb ott van ahova a fehér nyilat rajzoltam. Én nem felülről szoktam számolni a lábakat, hanem alulról visszafelé a 7-8 pont. Ez egyszerűbb , mert nem folyik ki az ember szeme mire eljut a 17 lábig szemmel.
Elindítjuk az Usb Burning tools-ot. A file/import image menü pont nál kiválasztjuk a korábban letöltött em9 file-t . Ha betöltődött akkor még ne foglalkozzunk mással mint a jobb oldali menüvel, mert minden szürke. Nyomjunk egy start gombot , majd egy stop-ot. ekkor a menüpontok választhatók lesznek. Az erase flasht nyissuk meg és válasszuk a force erase all-t, minden más maradjon változatlan. Na most következik a mutatvány. Dugjuk be az apa-apa usb egyik felét a pc-be. A másik felét fogjuk a kezünkbe a készülékkel együtt, hogy egy mozdulattal bele tudjuk dugni a készülékbe. A másik kezünkbe fogjunk egy kést vagy valami nagyon vékony csavarhúzót , amivel zárni tudjuk a két nand lábat. Ha közelbe van valaki érdemes ehhez segítséget kérni. Először összezárjuk a két lábat olyan biztonsággal hogy az ne tudjon megmozdulni , ha ez megvan az usb kábelt bedugjuk a HDMI csatlakozótól távolabbi Usb portba. Tehát nem abba ami a jumper mellett van. Amint bedugtuk az usb-t miközben zárva tartjuk a nand lábakat kb 3 másodperc mulva az Usb burning tools képrnyőjén megjelenik hogy milyen porton csatlakoztunk. Ekkor a rövidzárat meg kell szüntetni. Ha idáig megvagyunk szinte nyert ügyünk van. Most nyomjuk meg a Burning tools-ba a start gombot . A program elkezd dolgozni , meg kell várni amíg 100% nem lesz.Ha megvagyunk ki kell húzni az Usb-t a készülékből és el kell indítani rendesen a készüléket. A gép elindul és 3-4 perc alatt lefut a telepítés. Ekkor még nem vagyunk kész, mert nem a saját szoftvere van rajta.
Fogjuk az SD kártyát és az amlogic sd card maker-rel megformattáljuk . Leírás a következő linken
http://chinagadgetsreviews.com/how-to-unbrick-any-amlogic-devices-create-an-bootable-magic-micro-sd-card-in-minutes.html
Annyiban kell eltérni a leírástól , hogy azt az u-boot.bin-t kell használni , ami a csomagolt firmware-ban van.
Tehát nem jó akármelyik.
Ha a program végzett az sd kártya formázásával , másoljuk rá az fw tartalmát , Én az életre keltéshez ezt az fw-t használtam : M8S_0313_0602 . Ezután dugjuk az sd-kártyát a gépbe , majd táp ki , reset gomb nyomása közben táp vissza, és nyomva kell tartani 5-8 másodpercig. Ennél az eljárásnál a logo eltünik és nem jelenik meg a droid, hanem fekete marad a képernyő kb 1 percig. Majd csikok jelennek meg rajta , és úgy néz ki mintha döglött lenne. De nem szabad hozzá nyúlni, csak várni. Kb 5-6 perc múlva a készülék újra indul , és kész a készülék.
Ha nem sikerül , semmi pánik . Mert ha pl rossz fw-raktok rá akkor a legvégén nem indul újra , és táp ki-be után , a led sem világít . ilyekor újra kel kezdeni az egészet, kivéve a rövidzárat , mert ilyenkor a Burning tools felismeri a készüléket a rövidzár nélkül is.Az fontos még, hogy amíg az usb kábel a készülékbe van dugva nincs szükség a tápegységre, mert az áramot a pc-ből kapja.
Remélem tudtam segíteni, és érthető a leírás.
-
Lifeforce
őstag
válasz
silver2010 #4081 üzenetére
Bizony, itt ez sűrűn előfordul.
Szóval megköszönjük ha ide kiposztolod
Így ha valaki megüli, tudjuk linkelgetni a hozzászólásodat.
Csak arra kérünk, hogy jó szájbarágósan, hogy egy kezdő is végig tudja csinálni. -
kenand
veterán
válasz
silver2010 #4081 üzenetére
Ha van időd oszd meg, mert könnyű őket - pont a sok változat miatt - téglásítani.
-
silver2010
csendes tag
Akinek M8 V8_1 alaplappal szerelt M8S készüléke van , és sikeresen téglát csinált belőle , annak van visszaút.
Akkor is ha led nélkül indul a készülék, és akkor is ha nincs kép , de van kék led. Ha van kék led de a készülék nem indul akkor azt nehezebb visszahozni, mint ha led se lenne. Két napom ment rá egy ilyen készülékre , pedig eredeti M8S készüléket hoztam már vissza a halálból többször is. Egyébként hozzá kell tegyem , hogy néha az eredetinek mondott készülékek is klón verziók , hiába néz ki a belseje eredetinek. Volt olyan amikor klón jobb eredményt produkált mint az (eredeti) . Sajnos azt hogy melyik a jobb nem az határozza meg hogy milyen a belseje, hanem az hogy működik , vagy nem.Ha valakit érdekel a megoldás jelezze , mert akkor leírom.
-
-
Mittu88
senior tag
válasz
Lifeforce #4058 üzenetére
Annyit azért tudni kell, hogy ahogy írtam is, a wifi sok esemény hatására kikapcsol (pl. elindítod a Kodi-t), plusz a gyári távirányító nem működik.
Amúgy milyen elven működnek ezek a távirányítók? Infraporton keresztül?
A telefonhoz nincs olyan app, amivel irányítani lehetne a tv box-ot?
-
kenand
veterán
válasz
headhunter #4070 üzenetére
Igen.
OPENELEC/Geexbox egy speciális Linux disztribúció ami "csak" XBMC(új nevén KODI)-t tartalmaz.
De XBMC/Kodi-hoz rengeteg kiegészítő is van, pl torrent kliens. Jóval kisebb erőforrás igényű, mint egy Android, így ugyan azon a hardveren sokkal gördülékenyebben fut, mint egy Androidos Kodi... -
headhunter
addikt
-
Lacko60
csendes tag
Köszön szépen a segítséget.
-
Lacko60
csendes tag
4K M8S KODI Fully Loaded Android 4.4. Én egy ilyen típust találtam azon az oldalon, ahol meg szeretném vásárolni, de ez mint a nevében is szerepel, Androidos verzió. Ezt is tudnád ajánlani ?
-
Lacko60
csendes tag
Ez jól hangzik, köszönöm szépen. Még utána nézek, de több fórum is jókat olvastam róla és az ára is elég baráti. Én külföldi oldalról terveztem a vásárlást. Köszi !
-
Lacko60
csendes tag
Én most tervezem egy média lejátszó vásárlását és az M8s és egy MX3 XBMC KODI QUAD CORE jöhet esetleg szóba. Egyik készüléket sem ismerem, innen a hozzá szólásokból derül ki nagyjából nekem, hogy melyik mit is tud. Szeretnék segítséget kérni a választásban, mert egy olyan lejátszóra lenne szükségem, ami akadás mentesen játszik le full hd és blu ray filmeket. A játékok egyenlőre nem nagyon érdekelnek, inkább egy jó lejátszóra lenne szükségem. Ha ezen kívül más készülék is szóba jöhet, arra is nyitott vagyok. Előre is köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Sziasztok, érdeklődnék erről a Kodiról van valakinek tapasztalata?
Elvileg Amlogic és Rockchipre van optimalizálva. -
Pribi
senior tag
-
törölt tag
válasz
Mittu88 #4055 üzenetére
Sztem itt kéne keresgélned.
-
Mittu88
senior tag
válasz
#79335424 #4053 üzenetére
Nem tudtam, hogy a gyártó is számít. Azt hittem hasonlóan működik, mint pl. a videókártya gyártóknál. Van egy brandje pl. Asus, Asrock, stb., de a driver a kártya típusától függ.
A kérdésem, hogy az én típusomhoz van hasonló custom rom valahol?Lehet újra kéne raknom, mert most beszarattatok
tjnet: 5.1 volt rajta gyárilag, a 720p videó akadozott MX playerrel. Most a kodi akadás nélkül viszi a 10 gigás fullhd filmet 1080p 50Hz-en. És a jutyub videókat nem játszotta le, ez meg simán. Ugyanazzal az app-pal.
-
kenand
veterán
válasz
interstate76 #4048 üzenetére
Igazad van a MindigTV is fejlődhetne és ha van előfizetésed nézhetnéd azokat is amire előfizettél...
-
kenand
veterán
Sikerült elintéznem a Tarr KFT-nél, hogy frissítették az Androidos Tarr TV appot amivel kb. 20 csatornát lehet nézni (Tarr kábel TV előfizetés kell hozzá). Eddig csak WiFi kapcsolat estén működött, de a BOX-on a stabilabb kapcsolat miatt a vezetékes NET-et használtam. De TV-hez eddig át kellett váltani WiFire.
Tagnaptól -2.08-as változat- már LAN-nal is megy, nem kel kapcsolni.
Egyébként meglepően készségesek voltak.
M8S és Mygica ATV1200-al teszteltem, mindkettőn megy. -
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #4045 üzenetére
Köszi, de ezt az M8S klón-nem klón témát tényleg nem vágom, ill. a romokkal is óvatosan fogok közelíteni a kicsikéhez. Az MK908-asnál is volt többféle verzió, de - ha jól emlékszem - volt olyan Finless ROM, amit fel lehetett tenni bármelyikre. Most innen amatőriából úgy néz ki, hogy az M8S-nél nagyobbak/más jellegűek az egyes verziók közötti különbségek. Megyek Freaktabot olvasgatni, hátha kapok vízumot félprofiáliába.
Érdekesek ezek a kis kütyük! Nagy RK-s voltam (MK808, MK808B, MK908 - ebből volt jópár db, TR-42), aztán kellett a Plex, ezért rendeltem egy MK809III-ast, amire feltettem az Ubuntut, de a Plex Media Servert nem sikerült rá telepíteni, így eladtam és rendeltem egy wines wintel w8-at, de időközben az MK808B Plus 30 USD alatti ára rávett az amlogic vonal kipróbálására. Ezen megnéztem 2 vagy 3 droidos romot, végül megismerkedtem az OpenELEC-kel (amit sztem az 1 GB rammal szerelt készülékekre találtak ki) és állandó lakótárs lett nálunk a Kodi. Időközben szükségtelenné vált a Plex, így eladtam a windowsos wintelt is és most amlogic vonalon térek vissza a droidos mini pécékhez. Jó ez a játék!
Messze nem vagyok akkora szaki, mint te és Lifeforce, de azért nekem is egész sok mindent sikerült már kipróbálni ezeken a kis mütyürökön!
-
vlevi
nagyúr
válasz
zolizozo80 #4024 üzenetére
Ttorrent es a flud is nagyon jo torrent kliens. Én megvettem a ttorrent prót, igy abban nincs letöltési korlát, így a teljes netsebességemmel tudok vele tölteni. A fludban kicsit lassabb lenne. De pl. a fluddal tudom akár torrentenként szabályozni a fel/le sebességkorlátot.
Utorrentet is néztem korábban, de az említett másik kettő szerintem jobb. -
tjnet
aktív tag
válasz
interstate76 #4042 üzenetére
M8S rom-ról: [link]
,
Olvasgass vissza a fórumba. Találsz sok infót. Ha megvan a box szedd szét nézd meg mi van benne, a klónok miatt kell ez. Utána kezd csak a romolást. -
tjnet
aktív tag
válasz
interstate76 #4034 üzenetére
Tényleg nagyon óvatosan frissítsd.
-
kymco
veterán
válasz
interstate76 #4034 üzenetére
Majd írd meg, hogy sikerült!
-
Lifeforce
őstag
válasz
Mittu88 #4025 üzenetére
Telepítés:
Letöltöd a te készülékedre szánt, és neked tetszőt.
Kibontod, majd a mappából 3 fájlt, egy FAT32, 32GB-nál nem nagyobb SD kártyára másolod:
(XYZ_150213_XYZ.zip, recovery.img, factory_update_param.aml).
A készüléket áramtalanítod, az SD kártyát behelyezed a készülékbe,
majd a recovery gombot benyomva tartva fogpiszkálóval a TV kimenet alján, újra áram alá helyezed a készüléket.
A recovery gombot nyomva kell tartani még 5 másodpercig, majd felengedni.
A frissítés magától elindul, ha a csík végig fut, újra indulva használható a készülék az új firmware-val.Jó tudni:
Bizonyos esetben előfordul, hogy a készüléken nem indul el a recovery.
Nem kell aggódni, SD kártyát el kell távolítani, és úgy kell elindítani a recoveryt a fent leírtak alapján.
Ekkor nem fog automatikusan elindulni a frissítés,
hanem manuálisan kell kiválasztani a következő menüben:
apply update from EXT / Update from sdcard, miután újra behelyzetük az SD kártyát.De felraktam egy txt-be is a romok közé.
-
tjnet
aktív tag
válasz
interstate76 #4027 üzenetére
Szerintem ha romolni akarsz akkor nagyon nehéz jó M8S-t választani.
Van egy Bp+-i kolléga. Nála nem kapsz klónt, de nem is ilyen olcsó 27500 számlával garanciával.
Esetleg 220v boltból. -
Lifeforce
őstag
válasz
interstate76 #4020 üzenetére
"ez egy OEM M8S és nem támogatja a custom romok telepítését"
Ez egy baromság.
A OEM az azt jelenti, hogy nem brandelt (eny vagy acemax), hanem Tomato féle.
Viszont gyanús, hogy nem támogatja a custom romokat, ami akár azt is jelentheti, hogy klón.
Vagy éppen azt, hogy Tomato féle, ahhoz viszont csak az én romjaim jók. -
Tulku
veterán
válasz
zolizozo80 #3999 üzenetére
Én ezért vettem android box-ot...
Milyen progit használsz? Asszem Bittorrentnél alapból nem lehet állítani hová mentsen (de lehet hogy tévedek) viszont a flud nevű alkalmazásnál már igen.
-
interstate76
addikt
Segítsetek ki, légyszi, mert nem igazán ismerem az amlogic procis cuccokat, ill. hogy melyik klón, melyik nem. Van egy MK808B Plus-om OpenELEC-kel, de kellene egy S812-vel szerelt kicsike is, és természetesen custom rommal szeretném használni. Erre az M8S-re azt írta az eladó, hogy "ez egy OEM M8S és nem támogatja a custom romok telepítését". Most ő írt hülyeséget, vagy én nem tudom, mi az az OEM?
Az ezzel kapcsolatban feltett kérdésemre csak annyit válaszoltak, hogy eredeti, nem klón.
Erre pedig szintén azt írták, hogy eredeti. Az utóbbit fogom megrendelni, ha le nem beszéltek róla.
Van valami, amire nem figyelek és ami miatt rosszak lehetnek a fenti opciók?
-
géeles
aktív tag
válasz
zolizozo80 #4018 üzenetére
Igen a download location -nál a mappára kattintva megkeresed a legjobb helyet. Más fájlkezelő; egyéb programok látják? sdcard1 vagy extSd? Esetleg könyvtárfán még feljebb ugrani, csatolási pontot keresve storage vagy ilyesmi.
-
géeles
aktív tag
válasz
zolizozo80 #4015 üzenetére
Nekem minix x8H van teljesen jól torrentezik, van root, de szerintem anélkül is tud az usb re...
uTorrent jött be leginkább, de a Vuze is jó. -
zolizozo80
tag
Szóval működnie kell a torrentnek usb-re??
-
kymco
veterán
válasz
Lifeforce #4011 üzenetére
Ok, értelek, de én ezt nem én találtam ki.
M8S 802 soc 2 GB RAM
M8S 812 soc 2 GB RAM -
Lifeforce
őstag
Ajjaj...
Fogalmi zavarban vagytok.
Nincs ilyen amit írsz.
Így néz ki a dolog:Tomato , Eny, Acemax, két utóbbi csak egy brand, ugyan az a készülék, csak a távkapcsoló más.
M8: 802 soc
M8N: 802 soc (fejlesztett HDMI kapcsolattal)
M8C: 812 soc 1GB ram
M8S: 812 soc 2GB ramSem az M8 és M8N nem kompatibilis egymással, sem az M8C az M8S-el.
-
törölt tag
Lehet, hogy a Te fő célod a filmlejátszás, de ez nem mindenkinél van így. Nálam csak egy funkció és tökéletesen megfelel az SD, sztereó hanggal. Azt meg mindegyik tudja. Az Android viszont elsődleges, mert ezen tesztelek, valamint, így teljes a kompatibiltás az eszközeim között.
-
Lifeforce
őstag
válasz
zolizozo80 #4005 üzenetére
IItt vannak a ROM fájlok
Már többször leírtam, hogy mindenki figyeljen oda, hogy a készülékének megfelelőt tegye rá.
Ha neked M8S van, akkor tm8s_ nevűeket tölts csak rá. -
Lifeforce
őstag
válasz
zolizozo80 #4005 üzenetére
Óvatosan, nem ugyan az az eszköz!
-
zolizozo80
tag
-
kenand
veterán
válasz
#79335424 #4003 üzenetére
Azért a fő cél szerintem androidos TV box esetén is a film nézés...csak még tud mást is...és sokszor pont emiatt nem működik rendesen, mint filmlejátszó.
MELE A2000 G-m 1 magos Cortex A9-cel, pont azért vérzett el, mert ugyan jóval erősebb Chip mint a WD-ben van, de az Android rettentően visszafogja, a nem nyilt GPU driver miatt, meg nincs jól működő OPENELEC/GeeXBOX, android alatt használhatatlan.
-
kenand
veterán
válasz
#79335424 #3997 üzenetére
Csak a tapsztalataimat írom le, nekem eddig mindent vitt amit akartam és nem kellett semmilyen ROM-ra vadásznom. Ha csak film lejátszást akarok, még mindig az a legjobb és legegyszerűbb.
Csak az ASUS ajánlásra reagáltam, van az is, de a WD sokkal jobb.
Android mentességnek vannak előnyei is... -
vlevi
nagyúr
válasz
zolizozo80 #3999 üzenetére
Most is fut vagy 20 torrent. Igen, mukodik.
Ttorrent pro-t használok, 2TB-s külső hdd-re. A gyári ROM-al is ment, de a Lifeforce ROM-al sokkal gyorsabb a net, azzal használom.És egy kicsit más. Kezdenek előbújni az ujabb SOC-ok.
S905.
[link]
Sajnos csak 1giga RAM van benne, de remélem, lesz kesobb tobb memoriavala is.
Ugy latom a GPU-ban nincs elorelepes, tovabbra is mali450.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 5600G 3.90 GHz(6 mag 12 szál)/64GB DDR4/240GB SSD
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Eladó Gamer Pc!!! RYZEN 7 5800X, RX6700XT, 32 DDR4 3600MHZ, 512Gb SSD 1TBHDD
- GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest