- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabcy
tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már az MXIII AV kimenetét, próbálkozom vele de nincs kép.
a HDMI-vel teljesen jól működik.
Aki ilyen vagy hasonnló boxon próbálta az analóg kimenetet kérem ossza meg hogyan sikerült.Köszi:
Csaba
-
Akybron
aktív tag
Hoztak hozzám egy elég mélyen vírusossá tett mx pro-t. A menüből elérhető gyári beállítások sem törlik a lengén öltözött csajokat produkáló programokat. Próbálkoztam recovery módban a gyári beállításokkal, de azóta csak recovery módban bootol.
Valaki tud hozzá firmware-t? én nem találtam hozzá. -
törölt tag
Ettől számomra még meglepőbb a kijelentésed. Ami a boxokat illeti, az emulált tárhely és az enforced SELinux igazi merénylet volt a használhatóság ellen. Ha fejlesztő vagy, akkor tudod, hogy mikről "beszélek" (pl. a kernel és OS szintű elérési utak különválása, ami rögvest hazavágta a CIFS csatolást).
-
synar
őstag
Ha valakit érdekel:
Best Android TV Box Wireless Remote Control? -
törölt tag
Csak rudnám, hogy az Android userek miért kapják el tömegesen ezt a frissítési lázat! Jó lenne, ha kifejlesztenének már vmi orvosságot ellene!
Ember!
Arról még nem hallottál, hogy minél újabb egy Android verzió, annál több korlátozást tartalmaz, amiket egyre nehezebb kikerülni? -
sazabi
aktív tag
válasz
interstate76 #4779 üzenetére
Gearbest kína igen.
(#4777) xtend
1Gb ramos androidos eszközt már nem vennék, meg az android 5.1 is fontos. -
xtend
senior tag
válasz
interstate76 #4782 üzenetére
Probléma??? Hol?
-
xtend
senior tag
válasz
interstate76 #4779 üzenetére
Értelek én, de nem hasonlítani akartam hozzá, csak a saját gondolat menetemet írtam le
Van itthon egy Chuwi Vi10-is amin win van, meg írtam sz.gép is, 3d tv is, ezért nem volt rá szükségem, bár gondolkodtam rajta erősen, de kellett másra is a pénz ezért az győzött amit vettem
VLC-vel akadás nélkül tudok azon is belehúzni a full hd-s filmekbe, tehát teszi a dolgát....igaz a win-es tv box abból a szempontból lett volna jobb, hogy flash játékok is gond nélkül mentek volna rajta, de no para itt a gép amin tud a gyerkőc játszani...
... ha valakit érdekel akkor blogban írhatok később róla review-t is -
interstate76
addikt
Gearbest-ről, kínai raktárból, vagy máshonnan? Csak kíváncsiságból.
(#4777) xtend Értem, hogy neked jobban megérte az 1 GB RAM-mal szerelt droidos, de ha már hasonlítjuk valamihez a wineseket, akkor a 2 GB RAM-mal szerelt droidosokhoz tegyük ezt, és én meg úgy vagyok vele (és szintén nem reklámozni akarom a terméket, csak a másik nézőpontot), hogy ha már 60 USD egy olyan droidos, ami tutira nem klón, akkor számomra jobban megéri 94 USD-ért a Wintel W8, amin fut a windows is. Arról nem is beszélve, hogy szemét vagyok, és ha mókolni kell a hűtésével, akkor partial refund-ot fogok kérni. Márpedig mókolni kell vele.
-
xtend
senior tag
Ha "csak" annyi igényed van amit írtál:
"Többnyire 1080p bdripeket meg youtube-t néznék rajta." meg az ethernet akkor (és itt most nem reklámozni akarok semmit) az is bőven megfelelhet neked amit én vettem. Fele annyiba kerül és EU warehouse-ban van 1 héten belül megjön és így áfa sincs, ha megfogják [link]Nézegettem windows-os alapúakat is, de úgy láttam, hogy ami normális 100 USD felett van, aztán úgy döntöttem minek olyat venni, hisz sz.gép van itthon, 3D tv is van itthon úgyhogy nem akartam 30 ezreket költeni ilyenekre...
Na persze ez saját vélemény....
-
xtend
senior tag
válasz
interstate76 #4774 üzenetére
Oké értem, köszi...magyarul nuku játék csak ami veszi az egér kattintásokat is...mondjuk kicsit furcsállom, hogy a 21. században még csak az usereknek jutott eszébe, hogy kéne ilyen az androidos tv boxokhoz, a gyártók meg sz@rnak rá
Asszem, ha jól láttam van a MeLE-nek amit linkeltem is, de az meg a bemutató videóban írva is van, hogy csak MeLE tv box-szal működik a gyro szenzor benne....no komment... -
sazabi
aktív tag
válasz
interstate76 #4772 üzenetére
Köszi a tippeket, megrendeltem a MXIII - G -t
-
interstate76
addikt
Ezt értettem androidos távirányító progi alatt, csak félreérthetően fogalmaztam.
A lényeg viszont sajnos az, hogy ez csak RK procis eszközökhöz jó, a tiédhez nem.
-
xtend
senior tag
válasz
interstate76 #4770 üzenetére
Köszi!
Olvastam vhol hogy vki a telót párosította a tvboxal és ugye a telóval irányította a játékot. Vagy vmit én olvastam félre és ez csak sima Miracast v dlna tehát a teló képét rátükrözte a boxra... -
interstate76
addikt
El kell döntened, hogy elég-e 1 GB RAM (sztem kevés, ha valaki nem OpenELEC-et tesz a mini pécéjére, de ha csak kis memóraigényű alkalmazásokat futtatnál rajta, ill. nem böngésznél egyszerre 2-3 lapnál többön, akkor akár elég is lehet), vagy kell legalább 2 GB.
2 GB (ebből sajnos, kifogyott az EU Stock)
Vagy költesz még egy kicsivel többet és veszel dual bootosat (ez itt 93,84 USD EU-ból kiszállítva, de mókolni kell a hűtésével).
Lehet, hogy más webshopban még olcsóbban megtalálod őket, én most EU-s raktárból linkeltem mindegyiket.
-
interstate76
addikt
Volt már giroszkópos légegerem, de "döntögetős" játékokhoz nem lehetett használni, csak pl. gagyi ping-pongos programhoz. Az RK procis mini pécékhez van olyan androidos távirnyító progi, amivel lehetett irányítani pl. ezt a játékot is, de amlogic vonalon nem tudok ilyenről.
-
xtend
senior tag
Tudna valaki szaki nekem erre válaszolni? [link]
-
sazabi
aktív tag
válasz
interstate76 #4765 üzenetére
Ha az említett célokat teljesíti az bőven elég.
Androidos appokat is használnék, de nem játszok tvn.. -
eszgabor
aktív tag
Sziasztok,
Ha vennék a közeljövőben valami Amlogic S905-ös cuccot, ami HDMI 2.0-s, akkor az működne vajon az öregecske HDMI 1.3-as TV-nkkel? (nem akarok full HD-nál nagyobb felbontást beállítani)
Vagy nézzek inkább valami őskövületet TV okosításra? (merthogy egy RK3288 vagy RK 3368 is HDMI 2.0)Köszi előre is!
Szerk.: mielőtt tőlem is megkérdeznéd, hogy mire kell: youtube, böngésző, esetleg filmnézés vagy egyszerűbb játék (pl. angry birds)
-
sazabi
aktív tag
Sziasztok
Van egy Tronsmart MK908II-m.
Amióta (2éve) megvettem, zavar a vacak hűtése, ethernet hiánya(usbs adapterrel használom), használható 1080p hiánya.
Milyen androidos eszközre lenne érdemes lecserélni?
Itt pl van 16 féle szinte ugyanolyan eszköz.Többnyire 1080p bdripeket meg youtube-t néznék rajta.
-
interstate76
addikt
Olvasd vissza, hogy milyen szép nagy arcod volt, amikor minden alap nélkül ironizáltál az értő olvasás cseppet sem nehéz tudományának alkalmazása helyett, és legyen holnap egy konfliktusmentesebb napod!
(#4762) Somatom Részemről over, neked pedig jó szórakozást holnapra!
-
törölt tag
Mi van srácok? Kettős népfront hatás? Errefelé nem volt jellemző ez a stílus. Ha így folytatjátok, akkor holnap bele se nézek a topikba, hanem duzzogva bejárom Sinsheim -ben a járműtechnikai múzeumot. Ha viszont most befejezitek, .....akkor is ezt fogom tenni.
-
kezo0
addikt
válasz
interstate76 #4760 üzenetére
Nem a világ szemét, hanem rád lenne most egy idevágó jelzőm, de inkább minősítsenek téged a megnyilvánulásaid. És most tényleg lépek innen, szóval még írhatsz utánam valami sértőt, hogy tiéd legyen az utolsó szó.
-
kezo0
addikt
válasz
interstate76 #4756 üzenetére
Az, hogy ki mit köt mihez, nézőpont kérdése, de a lekezélést és kioktatást – főleg, ha alaptalan – rosszul viselem még egy ún. "őstagtól" is. Sokadszor lépnék le ebből a topikból, de amíg ilyeneket szól valaki utánam, nehéz nem reagálni. Írom ezt részemről újra csak mentesen mindenféle minősítéstől...
-
törölt tag
válasz
interstate76 #4756 üzenetére
Hamá 3D TV van, akkor legyen az a lúd jó kövér! Ne akadjunk már fenn vacak párszázezer Forintocskán! Ne pitiskedjünk mán ilyen, kínai, Androidos vackokkal! Le kell akasztani a bótból vmi Hamar-Karbon puccos-cuccost és azt bepattintani a moziszobába.
-
interstate76
addikt
Mind tjnet, mind pedig én EGYÉRTELMŰEN az M8S-re írtuk, hogy droidot futtatva nem kadenciahelyes, ugyanis coreska a linkelt hsz-ek előzményeiben e típus kapcsán érdeklődött. Ha efelett elsőre elsiklottál, az benne van a pakliban, sok a hsz., sokszor kevés az ember ideje, felületesen olvas, stb., de az, hogy utólag is kötöd az ebet a karóhoz, az siralmas.
(#4753) Somatom 20-30e Ft-ért lehet olyan használt Samu BD Playert kapni, amit én is árulok, és ami szinte mindent visz hdd-ről, lemezről és hálózatról is, kadenciahelyesen. Szóval én sem tárolok 50 GB-os filmeket sehol, de ma már relatíve olcsón is van egész jó minőségű médialejátszás, és ha van, akkor miért ne azt venné meg az ember? Szóval én inkább azt mondom, hogy aki kiad 200+e Ft-ot egy nyamvadt TV-re, az etesse már olyan anyagokkal és vegye körül olyan lejátszókkal, amikkel ki is tudja használni. Mindezt nem vitaképpen, csak úgy érzem, máshonnan nézzük ezt a dolgot - ami persze egyáltalán nem baj.
-
kezo0
addikt
válasz
coreska #4754 üzenetére
Ja, hogy te lejátszó alatt valamilyen szoftvert értesz, én viszont úgy értettem a kérdést, hogy milyen androidos eszközön ( = lejátszón) lehet BD3D ISO-t lejátszani.
Somatom: a droid többféle képfrissítést ismer, messze nem csak a 60 Hz-et, de most már tényleg hagyjuk...
-
coreska
aktív tag
Hogy lezárjam a vitát, senkinek nincs igaza, mert a kérdés igy szólt.Itt már mindenről volt szó openelec, kadencia stb. csak arról nem, ami a kérdés volt. Mégpedig melyik lejászó képes az M8S készülékkel 3DBD.ISO fájl lejátszására. És a kérdés azért merült fel, mert android rendszerrel árulják, és rábiggyesztik, hogy 3D lejátszásra is alkalmas, ami ebben a formában mint kiderült nem igaz.
-
törölt tag
Egyértelműen hitvita. Nem hiszem, hogy képes lennék 50GB -ot elpazarolni egy vacak filmre, amikor másfél gigán is elfér. Ha jól tudom, akkor 60 -as képfrissítésű a droid. Szvsz. a filmből egy 30fps verzió pont jó lesz. Ha meg nincs olyan, akkor lesz...rom a kadenciát. Számomra elég vicces, hogy valaki ennyit áldoz szabad tárhely kapacitásra, 3D TV -re, X.1-es hangrendszerre és pont a lejátszót akarja húsz Forintból "megúszni".
-
Csabcy
tag
Sziasztok!
MXIII-G-re rádugok egy USB vezetékes egeret, nem lesz kurzor, esetleg be kell valamit állítani, vagy
nem jó hozzá? Az egérkattintásokat érzi, csak kurzor nincs.
Köszi üdv:Csaba
-
kezo0
addikt
válasz
interstate76 #4735 üzenetére
Visszaolvastam, és számomra egyértelmű, mire reagáltam, szóval nem nekem van gondom a szövegértelmezéssel. És engedtessék már meg legalább némi irónia, ha már nekem van igazam.
Lifeforce: dehogyis veszem bántásnak, hiszen mondom, ez alapvetően hitvita. Megnézném, hányan tudnák itt egy vaktesztben megkülönböztetni a Q10-est egy tetszőleges OpenELEC-es lejátszótól.
-
xtend
senior tag
Helló mindenkinek!
Na szóval egy ilyenem van. Működik rendesen, szépen teszi a dolgát. Nade, ráraktam egy pc-hez való vezeték nélküli egér+bill kombót megy is szépen a ketyerével (igaz magyar ékezeteket nem veszi), de a játékokkal nem. Vagyis nem minddel, főleg ugye amelyikhez gyro szenzor is kéne, tehát döntögetni, mint a telót.
Van-e erre már valami okosság? Mondjuk pl láttam tv boxhoz való billentyűzeteket touch paddal, vagy gyro szenzoros air fly távirányítókat, mint pl
[link]
[link]
vagy ehhez ilyesmit is írnak bár nem írják, hogy androidos tv box-hoz való de mutatja egy kis kép, hogy g-sensor
[link] (bár erről egyik helyen azt olvastam, hogy csak MeLe tv boxhoz jó)
vagy ez mind kamu, mármint egyik sem használható úgy mint ha a telón játszanál és felejtsem el mind, mert nincs ilyen megoldás?
Köszönöm, ha válaszoltok! -
ftibor
csendes tag
válasz
headhunter #4748 üzenetére
Többet nem is ér.
-
headhunter
addikt
Black Friday...
Beelink Mini MX TV Box Android 5.1 Amlogic S905 (USD 44.99) ( Save: 67% )
Android 5.1 OS
Amlogic S905 Cortex-A53 64bit Quad Core
Mali-450 3+2 Core 750MHz
Bluetooth 4.0
DDR3 1GB eMMC Flash 8GB
1000M LAN
HDMI 2.0 connector
Support H.265, 4K x 2K ultra HD Video
Bluetooth 4.0 connectivity
KODI Pre-installed -
tjnet
aktív tag
Hahó mindenkinek
Tehát nem akarok senkivel vitatkozni az én M8S készülékem android alatt futó Kodi alatt nem volt kadencia helyes bármely tv-vel Samsung ES7000, D6500? EH6030 és ACER vetítő.
Openelec alatt tökéletes és viszi a BD ISO-t is, mint az MSI Hetis alapokra épített HTPC-m. -
Konyika
senior tag
Mindig csak a vita meg a veszekedés.
Lifeforce: Hogy állunk az MXIII G.vel? Lehet már rendelni? Egyre tuti vevő vagyok!
-
kymco
veterán
Mi van ma a levegőben? Akárhány topicot olvasgatok itt a fórumon, mindenhol veszekedésbe botlok...
-
Lifeforce
őstag
Az a baj, hogy bántásnak veszed, pedig nem az.
Már jó sokszor kitárgyaltuk, hogy nem a készülékekkel van a hiba.
Bármennyire is szeretnéd, hogy az android jó legyen, sosem lesz az amíg Google nem változtat az elképzelésein, vagy ki nem rúgják a projekt managert.
-
kezo0
addikt
válasz
interstate76 #4730 üzenetére
Márpedig én már egy a tiedénél pont 4 db hsz-szel korábbi állításra reagáltam, szóval mégis én emlékszem jól... Már amennyiben a #4693 kisebb szám, mint a #4697. Persze lehet, hogy egy HTPC vagy egy Málna ezt is máshogy számolja (szigorúan OpenELEC-kel)...
Elbúcsúztam már, szóval ha megint utánamszóltok, hívom a bátyámat, aki jól megver itt mindenkit! -
envagyok
veterán
válasz
interstate76 #4730 üzenetére
Ráadásul a himedia nem tudja a CEC-et, míg az amlogic és rpi igen.
-
interstate76
addikt
Nem emlékszel jól. Úgy kezdődött, hogy az M8S-ről volt szó, arra írtam, hogy OpenELEC alatt tudja csak a kadenciahelyes lejátszást és hogy állítólag vannak olyan lejátszók, amik androidot futtatva is képesek erre, ill. tjnet is az M8S-ről írt.
(#4728) envagyok Az S905 - OpenELEC kombóra én is nagyon kíváncsi vagyok!
-
tsilver
aktív tag
Na megérkezett magar forrásból a Kínai hardveres valóba angol fw-es HM Q5
Első benyomások,
nagyon gyorsan és egyszerűen be lehetett állítani.
Egyenlőre minden megy Kép, HD hang, stb. a leírásoknak megfelelően
mondjuk a távvezérlő az Kínaimég jó hohu a krix-krax-on kívül pictogrammok is vannak, de így gyorsan jól kezelhető
fém ház nem melegszik
LCD kikapcsolható!!!!
meglepődtem: elem nem volt benne viszont HDMi és eSata kábel igen. pl a Wonder-ben semmi nem volt és drágább volt.youtube előretelepített elindul de a lejátszás akadozik, leginkább állóképek, valami ötlet?
Automount-t hogyan lehet unintallálni? -
envagyok
veterán
válasz
Janaboy #4726 üzenetére
Hd audio passthrough nem megy az mxq-n.
Dts hd-nél dts core jön, dolby hd-nél sztereo pcm.
Pi2 legújabb kodi jarvis openeleccel mindkettőt ki tudja adni multichannel pcm-ben, tökéletesen használható.
S812-ről egyelőre nem tudok nyilatkozni, nemsokára jön az is, és egy s905 is, abban nagy a bizodalmam. -
Janaboy
veterán
-
kezo0
addikt
válasz
envagyok #4723 üzenetére
Ha jól emlékszem, az egész úgy kezdődött, hogy valaki megkérdezte, melyik androidos lejátszóval lehet BD3D ISO-t lejátszani, valaki pedig azt felelte, hogy kadenciahelyesen egyikkel sem. Erre hoztam fel ellenpéldakent a HiMedia Q5-öt és Q10-et... De már itt sem vagyok, nem zavarom tovább a köreiteket. (Értem én, elfogytak az igazi érvek.
)
-
-
envagyok
veterán
A himedia impressive engine-re gondoltam.
Mindenesetre ez az amlogic topic
És akárki akármit mond, a Stock android nem támogatja jelenleg az alkalmazások belüli refresh rate váltást. Tehát a himedia, bfs, stb. megoldása az mókolás. Tudom, mert nekem volt. Alapvetően nem gond, ha vki médialejátszót akar, mert azt tudja.
De nekem mind a nas eléréssel, mind a pvr kliensekkel gondom volt.Az amlogic és raspberry pi cuccom openeleccel meg csak teszi a dolgát, nincs semmi problémám.
Ps. Szerintem himediás hozzászólásokkal inkább a himedia v az android fórumokban kell jelen lenni.
-
kezo0
addikt
válasz
Lifeforce #4720 üzenetére
Valóban, az a lényeg, hogy átlagos földi halandó nem érzékeli a 24p és a 23,976 közötti különbséget (az pontosan hány másodpercenként is jelent egy röccenést...?
), szóval ez innen kezdve igazából hitvita. Szerintem sokkal többet nyom a latba a látható végeredmény tekintetében pl. az, hogy milyen megjelenítőre van dugva az a lejátszó... Az én állításom csak annyi, hogy igenis létezik használható androidos lejátszó a piacon, ami képminőségben is felveszi a versenyt egy házilag összelegózott célhardverrel. De aki jobban érzi magát, ha TUDJA, hogy az ő lejátszója 23,976-tal is tud ketyegni, az felőlem nyugodtan legózzon magának egyet, csak ne szóljon le olyan lejátszókat, amiket még soha nem próbált ki a saját szemével. Már csak azért se, mert ezzel esetleg félrevezethet pár laikust, aki most tervez magának lejátszót venni.
P.S.: ezt most neked válaszoltam, de természetesen nem rád értettem az utóbbiakat.
-
Csabcy
tag
Sziasztok!
Rendeltem egy MXIII - G TV Box Android 5.1 1000M LAN - UK (2GB+8GB) BLACK 135066203
4K x 2K H.265 Decoding 2.4G 5G WiFi Bluetooth HDMI Quad Core Amlogic S812 cuccost.
Remélem az UK csak annyit jelent, hogy a 230V-os csatlakozója UK és más különbség nincs.
Azért rendeltem ezt mert csak ez volt EU raktárba a GB-n.
Aki találkozott már MXIII-val az meg tudná mondani, hogy az SPDIF kimenet az Toslink optikai kimenet-e a kütyün,
vagy valami más? Mekkora tápegysége van a kütyünek, 5V hány Amper?Küszi:
Csaba
-
Lifeforce
őstag
Sajnos nem egészen így van, és a kadenciahelyes lejátszást is sokan félreértelmezik.
Most ne menjünk bele a számolásokba, de a lényeg az, hogy nem minden esetben pontos a frame, így az android nem tudja rendesen követni. (Az androidos hardver/szoftver részéről pedig inkább nem is írok semmit, sokan ismeritek a véleményemet.)
Erre sajnos csak a linux és a win képes.
Bár nem fogod észrevenni a 24 és a 23.xxx közötti különbséget (kizárt), ennek ellenére nem pontos.
Viszont ebből kiindulva az OpenElec igen, ám ott nincs asztalra lehetőség.
Egyrészt bosszantó, hiszen linuxnak van arm támogatása, tehát egy laza XFce simán elférne.
A Kodi asztalként (X) működik linux alatt, tehát amibe éppen bejelentkezel, azt tudod használni.
Nem értem ennek a lehetőségnek a kihagyását.
Sőt, tovább megyek.
Én az egészet nem így csináltam volna meg, hanem dual boottal, így egy linux asztal esetében magad is tudnál telepíteni programokat.
Ha egyszer nagyon lesz időm, lehet megpróbálkozok egyel.
Sajnos a kernelek forgatásában már nem vagyok profi, így számomra nehéz lesz. -
kezo0
addikt
válasz
envagyok #4716 üzenetére
"Csak a fejlesztő lejátszó szoftvere támogatja a speciális gyorsítást." --> Ezt nem tudom értelmezni. Először is, miféle gyorsítás? A kadenciahelyes lejátszás az valamiféle gyorsítás? De mindegy is, a lényeg az, hogy a box saját lejátszó szoftvere támogatja, mindenféle mókolás nélkül. Ahogy kibontod a csomagolást, bekapcsolod a boxot, és már működik is. Ha meg a Kodit akarod rajta futtatni, mert izgulsz rá, hogy a film szép színes borítójára kattintva induljon el a lejátszás, akkor tájékoztatlak, hogy a legújabb firmware előtelepítve tartalmazza a Kodi 15.2-t, ami a jelenleg elérhető legfrissebb stabil verzió, és az a bizonyos wrapper is előre telepítve van a boxra, tehát kb. annyi a "mókolás" - ha már ragaszkodunk ehhez a szóhoz -, hogy a Kodi legelső elindítása után egy kattintással "élesíteni" kell a wrappert.
"... akkor is szívás van, mert a kodi hiába látja a nas-t, a lejátszóprogram nem" --> A NAS-t a lejátszóprogram is látja, meg a Kodi is... Bár nekem Q10-esem van, amiben ugye van egy belső HDD-hely is, szóval olyan nagyon nem is szorulna rá a hálózati helyek eléréséhez, de simán tudok bármit lejátszani a router-emre dugott külső HDD-ről is, a hálózaton keresztül.
Tetszik, ahogy megpróbálsz meggyőzni engem arról, hogy mekkora szívás van az androidos lejátszómmal, csak az érveid egyszerűen nem állják meg a helyüket.
szerk.: látom, c4 gyorsabb volt.
-
c4
őstag
válasz
envagyok #4716 üzenetére
Ha a Himedia szériáról van szó, jelen pillanatban az új FW-el már simán látja a Kodi is a hálózati csatolási pontot. Nem kell már a Auto Mount Multimedia programot sem használni. A FW-be előtelepítette a gyár a wrapert is, csak be kell tallózni a Kodiban és aktiválni, ha kell. Ha valaki a Kodi szahar lejátszót szeretné használni, akkor nem is kell neki a wraper. Minek kéne hardvert gyorsítani, gond nélkül mennek nálam a BD iso-k hálózatról...
-
tjnet
aktív tag
Medialejátszóval kapcsolatban menjetek át a projektor vagy plazma tv topikba és ott kérdezzétek meg az okosokat. Mindenki aki film fan HTPC-t használ.
Az én M8S nem klón készülékem android alatt kadencia helyesen nem játszotta a filmeket, hanem csak OPENELEC alatt.
-
tjnet
aktív tag
válasz
interstate76 #4703 üzenetére
Megközelíti az m8s képi világa a mede8er-t és ezzel én nem akarom ledegradálni a mede8er-t.
-
interstate76
addikt
"Csak az a dobozka 45000Ft És nem elégíti a vájt szeműek minden igényét ahhoz több száz ezres HTPC kell.
lásd projektor topik."Ok, a videofileket nem vettem figyelembe!
, de a Medi8er-ről olyanok is jókat írnak/mondanak, akik ennél drágább készüléket is gond nélkül lesz.roznak.
"Húszezerrel nem tud többet."
Ezt én így nem jelenteném ki, mert akkor ennyi erővel mindenki vegyen MK808B Plust vagy MXQ S805-öt, mert 8-10e Ft-ba kerülnek és OpenELEC-kel olyan tudású médialejátszók, amiknél semmi nem tud annyival többet, amennyivel drágább.
Vagy azt mondod, hogy az S812-es CPU a Mali 450-nel eléri/megközelíti egy Medi8er tudását? Én nem láttam ezeket egymás után, nem is merném kijelenteni, hogy nem igaz a fenti állítás, de nagyon meglepne, ha igaz lenne. Talán azt aláírnám, hogy a legtöbb háztartásban nincs olyan megjelenítő, amin kijön a dedikált médiaplayer előnye, de ebben sem vagyok biztos.
-
tjnet
aktív tag
válasz
interstate76 #4701 üzenetére
Csak az a dobozka 45000Ft És nem elégíti a vájt szeműek minden igényét ahhoz több száz ezres HTPC kell.
lásd projektor topik.
Ez meg mondjuk 27000Ft
Húszezerrel nem tud többet. -
interstate76
addikt
válasz
envagyok #4699 üzenetére
Ha lesz időm hétvégén, akkor ránézek, de szinte kizárt. Talán a jövő hét végén. Mindenesetre kösz, hogy szóltál róla, érdekel a dolog. MXQ S805-re is feltehető, ugye? Nemsokára jön egy olyanom, ő fogja leváltani az MK808B Plus-t (amivel amúgy semmi bajom nincs, de az usb to lan és a hangkari elviszi mindkét usb bemenetet és ha nagyritkán eldobja a wifit, akkor nem tudom távirányítani semmivel, csak ha előkotorászom az igen szűk helyen lévő TV mögül és kihúzok belőle valamit, aztán beledugom egy usb-s táv vevőjét, majd újraindulás után vissza mindent a helyére, ami macerás, azt meg nem szeretjük, ahogy az usb hubokat sem
).
(#4700) coreska Én a 3D-s filmekről írtam, arról fogalmam sincs, hogy az .iso-kat mi tudja lejátszani a droidosak közül, és arról sem, hogy ezek - ha vannak ilyenek - hol vannak képminőségben pl. egy Medi8er MED600X3D-től, azaz megérik-e az árukat. Az utóbbi kis dobozka a vájtszeműek minden igényét is kielégíti, hibátlanul viszi az 50 Mb/s bitráta körüli anyagokat is, szóval én egészen biztosan nem adnék ki közel ugyanennyit egy androidos lejátszóért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tényleg a Z Flip6 lesz az FE (?)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- AMD Ryzen 5 5600X - RTX 3070Ti - 16GB DDR4 - 1 TB NVMe SSD - MINDEN GARIS
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest