- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
coreska #7244 üzenetére
Nem csináltam mást, mint a 905-ös Tronsmart masinámnál..... (más buildet használtam az tény)
Itt a LibreELEC-MX3G.arm-7.0.1.4.img fájlt kiírtam egy SD kártyára Win 32 Disk Imagerrel.
Beetettem az SD-t.majd rezet gomb tartós nyomásával elindítottam, megjelent a LicreELEC logo majd újraindult aztán már 2-ra be is töltődött. A remote egyáltalán nem működött, teljesen más mint az MXIII távja.
A gyári Android alól kivettem a remote.conf fájlt. (Gyári alap van rajta, mivel gagyi klón M8s van nekem (Banggoodon azt árulták) nem is mertem mást belesütni, nehogy tégla legyen. ) A csere után már megy a táv, csak az a bajom, hogy a legfontosabb gomb az OK nem.ok_key_scancode = 0x13
ez van benn(valahol olvastam hogy másnak 0x5c, de az sem megy)
-
-
interstate76
addikt
válasz
coreska #6842 üzenetére
Örülök, hogy ott is megy az appok áthelyezgetése.
(#6841) tjnet Valóban jó találmány a dual boot, én is szeretem. A Wintel W8-at szoktam ajánlgatni ilyen célra, ha OE helyett megfelel a windowson futtatott Kodi. A droidos része is hibátlan: szépen vitt mindent, amit eddig próbáltam rajta.
-
-
espi38
őstag
válasz
coreska #5588 üzenetére
Oksa,tényleg másik launcher
)Hogy eznem jutott eszembe ezer köszönet.Nos ez az rc12 is usb porton működik,nem értem mi a gondja vele.Az eredeti távval ment minden míg megtörtént a baleset.Akkor ugy néz ki vehetek egy másik távot hozzá.
Igy akit érdekel van egy hibátlan garis rc12'egér és billentyűzetes távom,valakinek biztosan menni fog vele minden. -
Lifeforce
őstag
válasz
coreska #5466 üzenetére
Nem tudom hogy vagy vele, de sokan csak azt látják amit látni szeretnének.
Rengeteg hasonlat van ezen a területen, még sem akar senki tudomást venni róluk.
Ha egy miniPC-re ráírják, hogy 4K az nekem azt jelenti, hogy a készülék 4K megjelenítésre képes, és nem azt, hogy 4K szaggatásmentes film lejátszás. Mert én ilyen írással egyiknél sem találkoztam!
Ezt az egész kitörést azért nem értem részetekről, mert többségetek számítógépeken játszik, ahol pontosan ugyan ez a szituáció.
Hogy egy videokártya támogatja a FullHD vagy 4K megjelenítést, és ez rá van írva, esetleg a dobozára rá van rajzolva egy játék, nem azt jelenti, hogy egy mai igényeknek megfelelő játékot szaggatásmenetesen képes megjeleníteni. -
interstate76
addikt
válasz
coreska #5466 üzenetére
Ez igaz, de kínai termékekről beszélünk, amelyeknél tudvalévő, hogy könnyen odaírnak mindenfélét a termékleírásba/dobozra, de csak azt szabad elhinni, amit már sok felhasználó is megerősített. A hazai forgalmazás külön történet, beszéltünk/vitatkoztunk róla eleget, ezt nem szeretném újratárgyalni.
(#5465) coreska Az #5457-es hsz-edben az én #5456-osomból idéztél, amiben az #5455-re válaszoltam, ahol .mkv-król volt szó. De sztem hagyjuk.
-
interstate76
addikt
válasz
coreska #5457 üzenetére
.mkv-król volt szó, erre válaszoltam: "Blu-ray játszók pedig sajnos nem tudnak kadenciahelyes lejátszást mkv-vel."
(#5458) envagyok Direkt leírtam, hogy új is van 20e Ft-ért, ill. nem is az MK808B Plus-hoz haspnlítottam, hanem az M8S-hez, ami itthon kb. 27e Ft, azaz drágább, mint egy új Samu BD Player. Az MK808B Plus-t kiegészítőnek javasoltam a BD Player mellé, ha valakinek mini PC is kell. De tényleg nem az ár a lényeg az egészben.
Ok, neked kell a Kodi. Erre is írtam, hogy lehet venni mini PC-t a célhardver mellé, aztán azon ott a Kodi. De nem, egy dzsunkán legyártott, multifunkcionáli eszköz legyen pengébb, mint egy HTPC.
Kérlek olvassatok kicsit alaposabban, mielőtt válaszoltok.
(#5460) Janaboy Így van, 40-50e Ft környékén lehet venni használt, de még garis alkatrészekből álló HTPC-t. Csak az nem annyit fogyaszt, mint egy kínai mini pécé (bár nem óriási a különbség, de azért van), és ha azon megy a TV is, akkor mindig üzemelnie kell, ha a család egy vagy több tagja néz valamit.
-
péjé
őstag
válasz
coreska #5010 üzenetére
Szemeztem ezzel az app-al én is de ott van hogy csak a listában lévő készülékekkel működik, félő h téglásítja a nem hozzávaló eszközt.
Amúgy írtam ennek a cseh fickónak aki fejleszti ezt és megkérdeztem h rootolt, nyitott bootloaderes cuccon mint a mienk működhet-e.
Ha van fejlemény kiteszem ide..:-) -
kezo0
addikt
válasz
coreska #4754 üzenetére
Ja, hogy te lejátszó alatt valamilyen szoftvert értesz, én viszont úgy értettem a kérdést, hogy milyen androidos eszközön ( = lejátszón) lehet BD3D ISO-t lejátszani.
Somatom: a droid többféle képfrissítést ismer, messze nem csak a 60 Hz-et, de most már tényleg hagyjuk...
-
interstate76
addikt
válasz
coreska #4696 üzenetére
Le tudja játszani, csak - androidot futtatva - nem kadenciahelyesen jeleníti meg. De ez nemcsak a 3D filmekre igaz. Néhány androidos lejátszó állítólag már képes a kadenciahelyes lejátszásra, de a képminőségükről fogalmam sincs, mert nem járt még nálam egy ilyen sem. Nekem egy MK808B Plus-om van OpenELEC-kel, és királyság. A képminőség nem ér fel egy 50 ezres médialejátszóéhoz, de egyrészt nem is került annyiba (8,5e Ft volt
), másrészt pedig ha valaki nem nagyon alaposan választ megjelenítőt, akkor tök felesleges lejátszóból drágábbat venni, mert vagy semmilyen képminőségbeli javulás nem lesz látható, vagy csak alig valamennyi.
-
törölt tag
-
kymco
veterán
válasz
coreska #4544 üzenetére
Nekem is hasonlóm van, csak a típusszáma M8 V8_6, az általad klónnak nevezett alaplaphoz teljesen hasonló a kialakítása.
Ezek szerint az enyém is klón.
Érdekelne az openelec. Amit írtál, az a te verziódra igaz csupán, vagy az M8 V8_? -akra, úgy általában?
Jó lenne tudni, mert az androidon a kodi folyton fc-zik. Használhatatlan. Ugyanakkor nem szeretném építőipari alapanyaggá alakítani az M8S eszközöm. -
-
synar
őstag
válasz
coreska #4445 üzenetére
Tehát az M8 V8_1-es 20150418 kllón M8S készülékhez:
Custom rom-ból csak ez: OpenELEC-Amlogic.arm-M8S-5.95.3.3-update (android alól telepíthető), a gyári oldalról pedig ez az Android KitKat 4.4.2 stock firmware: n200-ota-20150728.zip. többet is próbáltam, de ezeken kívül minden esetben tégla lett. -
synar
őstag
válasz
coreska #4433 üzenetére
Üdv a klubban, én is tőle vettem (tomtop.valami, legalábbis gyanús, hogy ez ugyanaz a cég) ezt az M8 V8_1-es 20150418 kllón M8S-t. Ha ugyanezt kapod akkor vigyázz, mert egyik M8S custom firmware sem telepíthető, csak ez az egy működő OpenElec van rá, ne is próbálkozz mással, mert tégla lesz (!!!). Ha megérkezik szedd szét és ellenőrizd az alaplapon a verziót. A jó hír viszont, hogy ezzel stabil a rendszer, viszont hd hangok sajnos nincsenek, csak DD és DTS.
-
törölt tag
válasz
coreska #4273 üzenetére
Sztem inkább a freaktab.com -ra regelj és ott keresgélj! Esetleg még a geekbuying blogon is lehet érdekességeket találni.
-
-
válasz
coreska #4275 üzenetére
Nem mertem még, elfogadhatóan működik, de ha a táv alapján lehet identifikálni, akkor a 14-es az eredeti ACEMAX a miénk klón
Eredetinek írjákEgyébként hogy lehet szétkapni ha az alaplapot meg akarnám nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC - i5 10400f, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 250GB NVME , 500GB HDD
- Akciós!! PC , i3 9100 , RTX 2060 , 16 GB DDR4 , 250GB SSD , 500GB HDD
- Dell Precision 5820 WIN 11 kompatibilis munkaállomás, Xeon, W-2155, W2245 többféle, testre szabható
- GAMER PC - i5 12400f, RX 6800
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest