Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
2007ath
üzenetére
Félre ne értsd, nem piszkálni akartalak.
Csak azt írtam le én is hogy ezek a HD/4k cuccok nem nyújtják ugyan azt az élményt/képminőséget egy TV SCART/componens bemenetén, mivel az még a 200 soros VHS korszakban lett kitalálva, ráadásul a kép amellett hogy 200 soros még nem is progresszív, hanem váltott soros villogó is.
Szóval ha nem nagyon gyatra a a box analóg kimenete akkor egy régi CRT TV-n is ad képet, de jó minőséget nem lehet várni. (S-video már 400 sor volt de az sincs a CRT TV-k többségén és a TV boxokon sem)
Utolsó 82 cm-est CRT-k egy részén volt analóg, de progresszív componens bemenet is (piros, kék, zöld). Na az már egy fokkal jobb, HD ready szintet produkál. Kontraszt és a fényerő nagyon jó, de a CRT-ből adódóan a kép torzul egy kicsit. (Újabban azonban a boxokról lehagyják a HDMI miatt a componens kimenetet)
Korábban is helyspórolás miatt 3.5 jack aljlazból jött a componens jel a boxból- míg a TV-ken RCA piros/kék/zöld aljzat szokott lenni... -
törölt tag
válasz
2007ath
üzenetére
Köszi akkor ez lesz az új boot animáció, azért hittem, hogy ez a root miatt van (és kényszerűen frissíti magát minden bekapcsoláskor), mert amikor frissítettem a Lifeforce féle fw-vel akkor egyszer újraindult és akkor kiírta kis türelmet és frissíti magát, akkor jelent meg először ez a fogaskerekes animáció.
Gondoltam ez a frissítés miatt van (mármint az animáció), de ezek szerint nem
Köszönöm a választ akkor megnyugodtam

-
nismoka
addikt
-
törölt tag
-
2007ath
aktív tag
válasz
2007ath
üzenetére
Az AV kimenet problémával kapcsolatban az alábbiakat pontosítom.
A hangot már sikerült kivarázsolni, de nem azokon az RCA dugókon (piros és fehér), amiken elvileg a jobb, illetve a bal csatormának meg kéne szólalni. A bal csatorna jele a fehér, a jobbé a sárga RCA dugón jelenik meg. Ez utóbbin elvileg a videó jelnek kéne megjelenni. (Minimális brumm észlelhető a hangon, elképzelhető, hogy a föld pont sem ott van, ahol lennie kéne.
Ezt a kábelt ( [link] ) használom. Kimértem, a jack bekötése a következő (1-es a jack "hegye"): 1 - videó (sárga), 2 - audió L csatorna (fehér), 3 - audió R csatorna (piros), 4 - föld.
Az AV kimenet használata továbbra is reménytelennek tűnik. Megköszönném, ha valakinek lenne ötlete.
-
xboxfreak
tag
válasz
2007ath
üzenetére
Nincs. Talán kínából a Tronfy MXIV-est is megveszem ... nemtom.
A TM10 nagyon jó 30k-ért csak én vagyok totálisan maximalista.
A zidoo-nál nekem a proci meg a benchmark eredmények miatt valami nem kerek de az sem lehet rossz a felvétel opcióval és a tesztekben dícsérik meg a menüje egészen érdekes ... bár az nem 30k lesz szerintem.
Ha igen akkor veszek egyet.
Na mindegy ... sok összetevős a story, semmi baj a wifivel a TM10esen sem csak nekem nagyok az igényeim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6900 XT és 32gb RAM + GARANCIA
- i5 9600k RX 6800 16GB DDR4 500GB SSD
- GAMER INTEL I5 8500/16GB DDR4/GTX 1660Ti/256GB NVME SSD/500GB HDD
- Erős gamer / munka PC AORUS X570. Ryzen 7 5800X - 32GB DDR4 + RTX 5070 AEOR OC
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Watch Series 8 Silver aluminum 45mm / e-Sim / 6Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi