- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
herdsman12
őstag
válasz
herdsman12 #7407 üzenetére
Pár hét alatt 15.8.23 lett a Play Áruház, ez már jól működik.
-
vlevi
nagyúr
válasz
herdsman12 #7108 üzenetére
Persze, az M8 ki van rakva a TV-re, de mostanság nem kodizok rajta.
Aszthiszem a YT kiegészítő sincs alá telepítve, mert eddig jó volt az androidos.
De egyszer majd megpróbálom azt is. -
vlevi
nagyúr
válasz
herdsman12 #7106 üzenetére
Nem lettem boldogabb
Megnéztem a táblagépemen is ugyanaz az élő közvetítést (és persze asztali, windowsos gépről is), azokon tökéletesen ment.
De pont az lett volna a jó az M8-asban, hogy rögtön ki van rakva TV-re, és közben csinálhatok mást is. -
törölt tag
válasz
herdsman12 #7075 üzenetére
Finless ROM. De, legalább igazoltad, hogy nem én bénáztam. Ha tudsz angolul, akkor megkérdezhetnéd Bob -tól, hogy mitől megy az Ő ROM -jaival. Anno ezt javasoltam Lifeforce -nak is, mert az Ő ROM -jaival sem volt kép, de nem kérdezte meg. Nekem meg kevés az angolom egy ilyen diskurzushoz.
-
Talab88
újonc
válasz
herdsman12 #6904 üzenetére
Köszönöm! Akkor most kezdhetek a rommal mókolni...
-
Beni2360
félisten
válasz
herdsman12 #6894 üzenetére
Nem nálam van a gond: K1 plus-m van ott simán lehet választani, igaz nem frissül semmi.
-
Rico45
őstag
válasz
herdsman12 #6883 üzenetére
Akkor régebbi verzsönt fogok kipróbálni!
Beni2350 : pl amit én is feltöltötten azt is csak 360p-be tolja! Linket feleslegesen tenném ,ha tudom hogy fullon kéne mennie :-)
Na de itt egy pl. : Saját videó
Nem nagy gond ez ,mert a smart tv-n tökéletes a YT.
Csak ha már megvan ez a kütyü,akkor miért ne mehetne rendesenKöszi a válasz mindkettőtöknek
-
vlevi
nagyúr
válasz
herdsman12 #6515 üzenetére
Köszi, akkor visszarakom a régebbit.
-
kymco
veterán
válasz
herdsman12 #5211 üzenetére
Feltettem, és működik..
még egyszer köszi!
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #5214 üzenetére
Ha tudnám, segítenék.
De nem tudom.
Azt sem milyen rom van fent neki. -
kymco
veterán
válasz
herdsman12 #5211 üzenetére
Köszi
-
kymco
veterán
válasz
herdsman12 #5206 üzenetére
Megköszönném
-
kymco
veterán
válasz
herdsman12 #5203 üzenetére
Kérhetek egy linket?
-
Janaboy
veterán
válasz
herdsman12 #4338 üzenetére
Htpc topicbol:
"Opensubtitles megoldása
http://blog.opensubtitles.eu/programs/opensubtitles-add-on-kodi-installation" -
törölt tag
válasz
herdsman12 #3628 üzenetére
kihúzod a konnektorból?
Nem írtam ilyet.Lifeforce köszi a választ.
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #3628 üzenetére
Bizony.
Az 5 voltos részt szabad csak kihúzni és visszadugni.
A fogaskerekek pedig az én animációm.
Ha jobban megnézitek a fogaskereket, akkor benne van az LF logó.
L, és az F fejjel lefelé bele van fordítva... -
nismoka
addikt
válasz
herdsman12 #3580 üzenetére
Nálam ha egy filmbe "beletekerek" utánna eltünik a kép ezzel az újabb kodi-val (TM10-es cucc). Viszont a tabletemen meg jó (Xperia Z2).
-
Bendo
tag
válasz
herdsman12 #3226 üzenetére
Láttam képeket Tomato termékről, ott a dobozon épp rajta volt, azért gondoltam, de akkor ez sem biztosíték
Köszönöm, akkor igazából nem zártam ki semmit
-
otoaak
tag
válasz
herdsman12 #3192 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek de ezekből nem igazán tudom melyik kell nekem mert mindegyik tm rom és nekem sima m8 van nem tronsmart.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
herdsman12 #2700 üzenetére
-
Milka 78
nagyúr
válasz
herdsman12 #2695 üzenetére
CPU Tuner-el állítom az órajel tartományát és a CpuTemp-el tudom osd-n monitorozni a hőfokokat.Rootolt Lifeforce room-mal halsználom az egészet.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
herdsman12 #2695 üzenetére
Megnézem otthon...2 app kell hozzá (amivel állítod és amivel monitorozod).
-
zolizozo80
tag
válasz
herdsman12 #2497 üzenetére
THX.
-
zolizozo80
tag
válasz
herdsman12 #2495 üzenetére
Köszi! Esetleg az a ROM megvan neked?
Én nem is inkább a tekeréssel, hanem hogy léptetni a filmben,vagy alul húzni az idősávot...
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #2473 üzenetére
Nálam ez több sebből vérzik. RK3066 -on használtam WIMO -t és az ment etherneten is. Áthoztam, de ezen nem tudom beüzemelni. A miniPC csak wait for connection, a teló meg connection failed. A Miracast meg csak vár a kijelzőre és képtelen vagyok megértetni vele, hogy ő a kijelző. Az M8 képét símán megjelenítem a telón, de fordítva nem akar összejönni. Ez most egy Finless rom, ami Nexus10 -ként mutatja magát. Lehet, hogy ettől van nála identitászavar?
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #2469 üzenetére
Megtaláltam ezt a Miracastot, de nekem úgy tűnik, hogy ez nem megy routeren keresztül úgy, hogy teló wifin miniPC meg Lanon.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #2469 üzenetére
Már csak be kell valahogy üzemelnem (miután megcsináltam az n+1. rom újraflashelést a telón). -
Milka 78
nagyúr
válasz
herdsman12 #2427 üzenetére
Érdekes.Nálam wifi/miracst bekapcs a boxon,majd Tab miracast be és csatlakozik is.Mondjuk ez egy Lg Gpad 10.1-és azt vettem észre ennek az ui-nak más a bejelentkezési procedúrája.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #2429 üzenetére
Ha zseni lennék, akkor most működne a mikrofonom. De a mikrofon kalibráláson már valóban túl vagyok. Egyébként maga a művelet nem a Mobileuncle Toolsal történik, hanem a telóban levő Engineer mode nevű tool -lal. Ennek előhívásához szokták használni a Mobileuncle -t. Mellesleg tök fölöslegesen, mert a teló tárcsázójával is behívható. Sőt, értelmes launcher -rel (pl. Apex) parancsikon is rendelhető az Engineer menühöz (én is így lépek be).
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #2427 üzenetére
Még nem jutottam odáig, pedig nagyon égetővé kezd válni a kérdés. Jövő hét végén kell csinálnom egy olyan produkciót, hogy a telóm kamerájának képét, wifin, realtime kell streamelnem egy kivetítőre. Csak az a baj, hogy a telómmal ettől is sokkal égetőbb bajok vannak. Kb. negyedszer flashelem a romot teljes gyaluval és lakom be újra, de hívás közben nem megy a mikrofon. Ez egy telónál elég kritikus hiba.
-
Guseppe
tag
válasz
herdsman12 #2415 üzenetére
Az áramos boltból vettem pont ezt.
A "megismerkedésünk" egyáltalán nem volt zökkenőmentes. A bekapcsolás után 2percel szétfagyott a menüben, ez ment egy egész napig, gyakorlatilag használhatatlan volt a készülék állandóan szétfagyott, internet nem ment stb. Sógorom felvetette, hogy nyomjak le rajta egy gyári adatok visszaállítása lehetőséget. Értetlenül mondtam neki, hogy vadonat új a cucc, most vettem semmi nincs rajta, de végül rányomtam a gyári adatok visszaállítására.
És lám most már működik, egérrel hibátlan is, de a távirányítójával még nagyon nem vagyok kibékülve. Akadozik, hol megy jobbra-balra hol nem, szóval ez még kicsit zavar. No mind1, még csak 1 napos a kicsike, még nem mondok le róla, de a távirányító eléggé zavar. A filmeket remekül viszi, egérrel villámgyors. Szép a képe, már megy a net is, csak az appok nem. Mind1, most megpróbálkozom a firmware frissítéssel, legalább a megvásárolt app-jaimat fel tudjam telepíteni.
Jut eszembe ez melyik tm8s lehet? Az ENY vagy a TOMATO töltsem le? -
spiritex
veterán
válasz
herdsman12 #2307 üzenetére
Mert míg ennek az egere a leírás szerint pár hónapot bír 2 elemmel, addig az M185 egere több mint 1 évet 1 elemmel, és mivel most már tényleg sajnos megválok a TM8C-től, aki használja majd nem fogja tudni cserélni az elemeket, mert nem ért hozzá.
-
törölt tag
válasz
herdsman12 #2308 üzenetére
Root
Elixír2
Elixír2 Widgets
Elixír2 system addon (rendszeralkalmazássá konvertálva)
Secure SettingsElixír2 állapotsori widget -> új parancssori widget (mondjuk 1x5 widget), majd a widgetben 2db. parancsikon kapcsoló -> Secure Settings -> System Actions => Input Method (beviteli mód kiválaszt).
Aztán ugyanez a másik parancsikonnál, a másik beviteli mód kiválasztásával.
Nálam nem pont így van, mert egy E-Robot parancsot indít a parancsikon és a Robot parancs tartalmazza a beviteli mód váltás műveleteit. Azért így, mert ki tudom iratni az aktuális állapotot az értesítési sávra. De az előbb kipróbáltam a Robot nélküli módszert és a váltás ugyanúgy megtörténik. A telómon pedig úgy oldottam meg, hogy a Robot automatikusan átváltja a beviteli módot, ha a teló kapcsolódik a bluetooth bill. -hez. Ha megszakad a kapcsolat, vagy kikapcsolom a kékfogat, akkor pedig visszavált Anysoft -ra. -
törölt tag
válasz
herdsman12 #2304 üzenetére
Én a notibárra raktam két parancsikont, amikkel beviteli módot tudok váltani. A virtuálist bill. -t meg lecseréltem Anysoft -ra. Telón is azt használom.
-
spiritex
veterán
válasz
herdsman12 #2302 üzenetére
A fizikai billentyűzeten (szerettem volna), amikor gépelek akár egy chat programban, akár a Chrome-ben. Nekem most a virtuális billentyűzet már fel sem jön. De talán nem is baj, mert nem foglalja el a fél képernyőt feleslegesen, amikor úgyis a fizikai van használva.
-
Rota
tag
válasz
herdsman12 #2204 üzenetére
Független a film formátumától. Nekem egyik sem megy csak a gombbal beletekerés.
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #2155 üzenetére
Ma nem, holnap.
Ma megcsináltam a végleges X8H Plust, meg a TM8C-t.
De a hétfőm sajna nagyon havas, így az M8S ma nem fért bele.
De holnap az is meg lesz, meg még a többi. -
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #2132 üzenetére
Mert nem végleges rom
Azok majd hétfőn kikerülnek.
Találtam benne 1-2 hibát, de gyűrjétek azért ti is. -
zolizozo80
tag
válasz
herdsman12 #2116 üzenetére
Köszi!! Már nálam is minden ok!! Egy kérdés lenne még a kodival! Mit kell beállítani ahoz hogy filmekhez kesessen borítot, feliratot stb..
-
zolizozo80
tag
válasz
herdsman12 #2113 üzenetére
Kodi is elindul?
-
Rota
tag
válasz
herdsman12 #2013 üzenetére
A terminálból akármilyen parancs --nem is értem.
Persze nem a logo érdekel látom -e vagy sem csak a jelenség miatt írtam, de az jobban zavar, hogy bár bekapcsol nem adja ki a képet és kikapcsolni sem tudom csak a táp kihúzásával. Ja és a rakétát olvastad 2004 - hsz ben? -
spiritex
veterán
válasz
herdsman12 #1945 üzenetére
Köszi, felrakom akkor majd neki azt.
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1926 üzenetére
Nah, lehet makker van...
Még titok, mert nem akarom elszólni magam, remélem megoldódik mindenkinek a problémája -
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1926 üzenetére
Nem olyan távoli az
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1916 üzenetére
Hogy jártál?
Én nem szoktam csak úgy feladni
Főleg nem egy szoftveres problémát, amit lehet javítani.
Addig pedig ennyi alternatív google market mellett, simán tudjátok használni.
1mobile, AppBrain ...stb
Soroljam? -
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1879 üzenetére
Szerintem az lesz, hogy megnézem az m8s-t is holnap, aztán összevetem.
Mert ha azzal is ugyan ez a baj, akkor egységesen kell valamit kitalálnom rá. -
spiritex
veterán
válasz
herdsman12 #1879 üzenetére
Nem csak a TVGO, hanem az összes Play szerint inkompatibilis applikáció.
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1766 üzenetére
Nem hiszem, mivel az is egy futó alkalmazás, én pedig kiszedtem mindent ami felesleges.
Ha Te használod, tölts le a playről egyet. -
szabochris
aktív tag
válasz
herdsman12 #1766 üzenetére
Nem tud valaki egy eladó M8 at?
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1725 üzenetére
Ennyire gyors nem vagyok, az szerintem kedden lesz meg.
De szeretném ha minden rom péntekre elkészülne. -
interstate76
addikt
válasz
herdsman12 #1711 üzenetére
Ne haragudj, de te nem vagy normális.
Kiemelt fenyegetés meg büntetőjogi kategória?
Jelents fel!
Komolyra fordítva: ha te most nem trollkodsz, hanem valóban Lifeforce-szal szembeni személyes támadást látsz a véleményeimben, akkor a hiba nem az én készülékemben van.
Szerintem fuss neki még egyszer az olvasásnak, ill, téged is megkérlek, hogy ha mondandód van az ügyben, akkor azt privátban tedd, ne a topikot szemeteljük tele. Ha itt szólsz bele a dologba, akkor viszont itt is fogok válaszolni.
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1657 üzenetére
Nem is kicsit, leírom majd mivel szívtam a hetet.
VámMal szenvedtem, cserébe lenyúltak a vámon pár terméket, azzal foglalatoskodtam.
Ha minden jól megy, szombattól a családi gondjaim is helyreállnak, akkor odalépek a romoknak.
Viszont az M8-ra készen vannak a romok, hétvégén kiteszem őket.
Hááát szerintem ultra jók lettek, kijavítottam a bugokat (ez minden készüléknél jelen volt).
Szóval már tényleg nincs sok hátra.
Sorry a lassúságért. -
spiritex
veterán
válasz
herdsman12 #1657 üzenetére
Én is nagyon várom már a TM8C-t.
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1646 üzenetére
Igen, de mindig beleütközök valami apró hibába, ami órákba telik mire rájövök hol a hiba.
Már csak egy bug van, szóval remélhetőleg tényleg készen leszek a fejlesztéssel ma, és szórhatom a romokat. -
spiritex
veterán
válasz
herdsman12 #1646 üzenetére
...és TM8C?
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1600 üzenetére
Azt csak simán ráteszed, nem kell kibontani, és nem kell mellé semmi.
Nah most fejeztem be a fejlesztést, úgy nézem minden stabil, és jól megy -
interstate76
addikt
válasz
herdsman12 #1569 üzenetére
A linkelt hsz-em nem arról szólt, hogy te vagy más érdeklődő mennyire h.lye, hanem Mike88 írta nekem, hogy mki tisztában van vele, hogy a mini pc nem médialejátszó, én meg leírtam, hogy nagyon de nagyon nincs vele tisztában mki. Ez nem az érdeklődők leh.lyézése, csak arra próbáltam felhívni a figyelmet, hogy aki médiaplayert keres, annak érdemes leírni, hogy a mini pc nem az - ez egyébként minden mini pécés topikban megtörtént oly sokszor, hogy már unjuk is.
-
SharpSA
veterán
válasz
herdsman12 #1577 üzenetére
Na igen, ezeket az eszközöket úgy kellene hirdetni, hogy film lejátszási lehetőség kompromisszumokkal... Így lenne "fair" a hozzáállás. Csak ugyebár így sokan nem vennék meg, én sem vettem volna meg (bár nálam még a Tronsmart S89-H a néhai darabos lejátszáson kívül egész jól üzemel a mások által leírtakhoz képest a Finless rommal). Üzlet ez is, a reklámoknak meg tudjuk mennyire (nem) szabad hinni...
Kicsit olyan ez, mintha vennék egy autót, de ahhoz, hogy normálisabban működjön (mert teljesen jó ugyebár nem lesz), azonnal vezérlő szoftver módosítás kell, mert állandóan leáll, darabosan jár, stb.
-
spiritex
veterán
válasz
A válasz adja magát: ahogy minőségi zenehallgatásra nem egy 5.1-es házimozi rendszert vesz az ember, hanem egy profi sztereo erősítőt 2 hangfallal, ugyanúgy igényes médialejátszásra sem egy tv okosítót vesz az ember némi médilejétszó képességgel, hanem egy erre a célra kifejlesztett, ún. "dedikált" médialejátszót. Persze a 70 éves Pista bácsinak ezt nem kell feltétlenül tudnia, de műszaki vénával rendelkező emberek között ez egy alapvetés.
-
törölt tag
válasz
Ez még nem olyan múlttal rendelkező topik, mint a 808, vagy a 908. De próbaképpen pötyögd be a keresőbe azt, hogy "médialejátszó" és olvasd el a találatokat! Ha egy érdeklődő ezek után is úgy gondolja, hogy médialejátszó célhardverként ez a jó választás, akkor meg is érdremli. Ha pedig vásárlás előtt nem keresgél a neten véleményeket a leendő kütyüről, az sztem szintén az Ő sara.
wum:
Igen, a Clipper+ nagy okosság. Mindíg kéznél van. Bármit mentek, automatikusan odakerül. Szerepel a megosztás menüben is, így olyan helyről is tudok linket menteni, ahonnan egyébként nem (pl. Android Play kliens). Mindíg ott az ikonja a "rolón" , így bármilyen alkalmazás használata közben előhívhatom. Az egyik legtöbbet használt és leghasznosabb alkalmazásom. Már szinte minden nem titkos dolgot ebben tárolok. -
wum
csendes tag
válasz
herdsman12 #1522 üzenetére
A play-en elérhető az alkalmazásom, csak az M8*-on lévő play-en nem.
-
wum
csendes tag
válasz
herdsman12 #1514 üzenetére
Igen, tudom, hogy nem a javasolt úton haladtam, de nem fogom úgy használni hosszú távon, ez biztos, emiatt kerestem olyan megoldást, ami számomra is elfogadható. Már az sokat segített, hogy megértettem, mi a baj, hogy nem a géppel van gond, csak az eszközazonosítással.
Megpróbáltam egyébként szerezni egy antutu apk fájlt, sikerült is, mégsem telepítette. Azt mondta, szintaktikai hiba. Ha egy működő antutu apk linket tudna valaki adni, azt azért megpróbálnám lefuttatni így is.
Ez a ROM teljesen ugyanaz, mint ami rajta volt. Még az a billentyűzethiba is benne van, hogy a képernyőre beúszó billentyűzet első használatakor kötelezően kínai módban működik.
XBMC továbbra sem vezérelhető távolról, bár most a YAST már legalább detektálta, a host-ot, igaz, kapcsolódni még mindig nem bír.
Az OTA Update oka is kiderült: a system/build.prop fájlban egyszerűen nincs benne az update url.
Ha valaki meg tudná mondani, honnan lehet ilyen url-t szerezni, csak be kéne tenni, és talán mehetne a frissítés is. -
wum
csendes tag
válasz
herdsman12 #1503 üzenetére
A legegyszerűbbnek az tűnt, ha átírom a készülékazonosítót, és így a play majd engedi letölteni az antutu-t (is). A Market Helper app ezt meg is tette, és biztosított róla, hogy vissza is tudja állítani.
Az antutu elkezdett települni, de 942 (asszem) hibával leállt.
Reboot.
Azóta nem indul a dobozka.
Valakinek valahol egy gyári M8S image-e? Találtam egyet, de az úgy tűnik, S802-es processzorra van, mert fagy a recovery.Vagy gáz, ha az SD kártyán más is van a két fájlon kívül? (A talált zip-ben 2 fájl volt, nem 3.)
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1471 üzenetére
Nem elírás, csak nem értem mitől sztomato, amikor tomato a cég neve.
Tehát amit itthon vásároltok tőlünk, az biztosan tőlük van, tehát Tomato féle M8 (övék az oem licensz jog), és ők eladák pár gyárnak.
Ilyen például az Eny és az Acemax, ám mindkét cég végez bizonyos változtatásokat, és ez okozhat kompatibilitást.
Például én pont ezt jártam meg, mert mindkét cég más távirányítóval adja a készüléket, ezért nem ment a home gomb. -
vlevi
nagyúr
válasz
herdsman12 #1463 üzenetére
Én is használok bill+egeret. Nekem egy Hama valami izém van.
Időnként teljesen jól működik, de van, amikor rátör a rosszkedv, és olyankor 5 centiről sem működik rendesen. Természetesen főleg az egéren lehet érszrevenni, mert van, amikor képtelenség arrébbzavarni a képernőn az egérkurzort.
Ez szerintem nem a billentyűzet, vagy az egér problémája, én inkább azt gyanítom, hogy a droid (vagy inkább a kínaiak) USB kezelése lehet olyan, ami miatt nem stabil a kapcsolat. Nemtudom, ez csak feltételezés, nem jártam utána. De annyi biztos, hogy nem a vezetéknélküli billentyűzet hatótávján múlik a dolog, mert amikor nem akar menni, akkor az ágy végéből is ugyanolyan vacak, mintha mellette állok.
Amúgy Bluetoth egérrel milyen lenne? Nézegetem a rapoo touchpaddal egybeépített izéjét, és ha a bluetooth sokkal stabilabb lenne, mint a normál 2.4Ghz-es wireless USB, akkor lehet, rászánnám a pénzt. De csak azért, hogy kipróbáljam, nem jön be, és visszavigyem, azért nem veszek. -
törölt tag
válasz
herdsman12 #1457 üzenetére
Ott volt a kérdéseid között, én meg csak erre tudtam válaszolni.
Elég szűk a "lakosztályom". Kb. olyan széles, mint amilyen hosszú az ágy. A monitor az ágy végében, egy fali állványon, félúton meg a miniPC. Szóval, ha akarnám, akkor sem tudnám egy méternél messzebbről használni. -
illesistvan1
újonc
válasz
herdsman12 #1460 üzenetére
OK, köszönöm, megnézem az új romot és a beállításokat is. Üdv.
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1454 üzenetére
Az egyikre megvan a hiba, erre a konfigra nincs beállítva a képernyőmentés.
Ezt a véglegesben megoldom.
Az SD kártyára egyszerű a válasz, nem rootolt a készülék, és valószínűleg rendszergazdival másoltad fel rá a dolgokat. -
törölt tag
válasz
herdsman12 #1454 üzenetére
Nem mondom, hogy napi szinten használom, de amikor teszteltem, akkor ment szépen a Youtube Kodi alatt.
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1446 üzenetére
Anyira nincs, akkor jól működik minden.
Csinálom a többi romot is. -
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1424 üzenetére
Az azért kell, mert hamisított a készülék ID, tehát a gyári romot nem tudod rárakni, mert ugye ellenőrzi az ID-t.
Ha rá akarsz tenni egy gyári romot, előtte azt az origibuild.zip fájt bele kell frissítened, mivel a rom nem rootolt, ezért az vissza rakja az eredeti build.prop fájlt. -
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1417 üzenetére
Akkor segíts tesztelni ha már ennyire benne vagy, mert én nem tudom tesztelni a TM8C-t.
Ez a TM8C firmware
Töltsd le, bontsd ki, és járj el az olvassel.txt alapján.
Várom az észrevételeket.Ez csak a TM8C készülékekre tehető, TV & HBO GO edition nem rootolt verzió!
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1415 üzenetére
Most jött le az utolsó gyári rom is.
Most hétvégén nem értem rá vele foglalkozni, majd hétköznap.
Mondjuk ebben a formában nem teljesen igaz, mert tegnap az m8 xbmc editionhoz sikerült végre megcsinálnom az XBMC-t.
Így most már az M8-at is lehet majd időzíteni. -
törölt tag
válasz
herdsman12 #1385 üzenetére
Persze. Ahhoz kell egy T-Home TV előfizetés ID -je. Azzal két droidon lehet egyszerre használni. Én nagynénémét nyúltam le. Az öreglány úgysem használná.
-
spiritex
veterán
válasz
herdsman12 #1380 üzenetére
Küldöm: TVGO 1.0.12.
Tesztelni sajnos nem tudok, mert elutazom pár napra és az idő is fogy, amikor is át kéne adnom a megrendelőnek, mert hogy nem magamnak vettem. -
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1370 üzenetére
Nincs problémád a felirattal, egyszerűen arról van szó, hogy van egy külön beépített feliratozó (SubTitle.apk).
Ha azt eltávolítod, meggyógyul.
Én ezért szoktam kikapni a romjaimból a beépített vackokat, és azokat is amiket telepíthetsz külön a playról. (pl: google map ...stb).
A böngészős youtube annyira nem aggaszt, mert böngésző függő.
A romjaimból minden esetben eltávolítom a gyári böngészőt, és a Chrome megy bele (erről biztosan olvastatok, hogy probléma van a beépítettel).
Most legalább kiderült, hogy a nyomorult CPU-Z nem a hardvert olvassa ki, hanem a build.prop fájl alapján a saját adatbázisából(ez nagyon gáz)
Ha a vissza gombod működik, akkor a home gombnak is mennie kell, a statusbar viszont aggaszt.
Tehát ha a beállításokban aktíválod, hogy látszódjon, akkor nem jön elő?
Ahhoz nem nyúltam, így ha tényleg nem jön elő, akkor jobban bele kell nyúlnom.
Megtennéd, hogy a playról leszeded a TV go-t, és megnézed müxik-e?
Köszönöm.
Találtam még hibát benne, azt javítom ma. -
spiritex
veterán
válasz
herdsman12 #1370 üzenetére
Neked is ugyanolyan készüléked van, mint nekem? AML TM8C az áramos boltból? Mert nekem nincs felirat problémám XBMC-vel.
A rom-mal meg akkor várok, mert a MinDig TV alkalmazás nekem legalább jól megy. -
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1365 üzenetére
Az a rom amit ma feltöltöttem nem jó?
Vagy rootos kell?
Holnap megcsinálom rootos verzióban.
Egyébként abba is integrálva vannak a játékvezérlők, és ha már elkezdtem, ebből lesz a végleges.
Annak is örülnék ha felteszed ezt, legalább látjuk, hogy működik.
Eddig szenvedtem a cifs meg az ext4 mountolással, de feladnom látszik, mert nagyon időigényes.
Szóval ha ezt leteszteled, ls nálad működik, akkor holnap lesz végleges ;-) -
törölt tag
válasz
herdsman12 #1295 üzenetére
Sztem a 808 topikban és a 908 topikban is.
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1116 üzenetére
Így van, egy első szériás TM8C rom volt, és nem figyeltem oda...
A két ünnep között, rendbe teszem mindegyik romot.
X8H, X8H plus, TM8, TM8N, TM8C, TM8S
Addig is kellene egy apró segítség, aki jó a google keresésben, vagy ért hozzá mint Somatom...
Egy olyan parancssort keresek, amivel standby-be lehet tenni a készüléket.
Ilyen a reboot (újraíndítás), reboot -p (kikapcsolja a készüléket, és kellene egy olyan parancs amivel standy-be megy a készülék.
Ez utóbbi az M8-hoz kell... -
Fixmiki
tag
válasz
herdsman12 #1116 üzenetére
Köszi a választ
-
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1041 üzenetére
-3000 a kifutó ár.
A bejelntés mindegy, az a lényeg mikor gurul le a gyártó sorról. -
Lifeforce
őstag
válasz
herdsman12 #1036 üzenetére
Már be áraztam a kifutó árra
A Következő a TM8s.
Már van belőle a piacon, de még nem hoztam belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest