Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #33113 üzenetére
Mert Kyle arra gondol, hogy az Intel és az AMD örökre meghagy legalább nyolc PCI Express csatornát a dedikált GPU-knak. Az NVIDIA viszont már gondolom tudja, hogy hamarosan négy lesz összesen szabadon felhasználható a mobil fókuszú lapkákban, amiből minimum kettőt elvisz az SSD, szóval sok szerencsét ebbe bekötni egy dedikált GPU-t.
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani #32664 üzenetére
A legjobb megoldás, ha el se adják a kártyákat.
Én azt csinálnám, hogy üzembe állítanék egy szerverparkot, amire egyfelől indítanék egy virtuális játékgép szolgáltatást, vagyis gépbérlési lehetőséget, másfelől viszont amikor senki nem játszik a gépeken, akkor vidáman futhat rajta valami bánya.
Az energiaellátást meg valami naperőműből lehetne megoldani.Sőt, legyártanék egy nagy halom kártyát, amivel saját parkban bányásznék, és ha bedől a bánya, vagy versenyképes konkurencia kerül elő, akkor a kártyákat eladnám újként az ostoba vásárlóknak.
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani #32620 üzenetére
Én nem gondolnám, hogy a nagy farmok kipakolnának egy kis beeséstől. De játsszunk el a gondolattal.
Mit gondolsz, nagytételben (értsd százezrek) kipakolt rx470/480/570/580/stb megjelenhet például a magyar piacon rendes garis (új, valójában bontott) bolti termékként? (Ami máshol refurbished)
-
-
-
cskamacska
addikt
válasz
Yutani #32433 üzenetére
Magyarul van egy nVidia kártyád játszani, és két AMD kártyád spekulálni.
Azért nem kicsit szálltak el AMD-ék ezzel a bánya dologgal. Decemberben még így nézett ki a Vega Frontier Edition alap oldala, ez jön be a products fülről egyből: Wayback Machine 17.12.18
Introducing the Radeon™ Vega Frontier Edition
Empower Scientists to Explore New Frontiers
Training techniques used today on neural networks in machine intelligence and deep learning applications have become very complex and require the handling of massive amounts of data when training those networks to recognize patterns within that data. This requires lots of floating point computation spread across many cores, and traditional CPUs can’t handle this type of computation as efficiently as GPUs handle it. The Radeon™ Vega Frontier Edition, combined with our ROCm open software platform, paves the way for pioneers to continue pushing boundaries in fields like AI. Developers can now leverage the power of “Vega” architecture to do machine learning algorithm development on the Radeon Vega Frontier Edition graphics card before deploying it out to massive servers equipped with Radeon Instinct accelerators.Aztán tegnap így nézett ki: Wayback Machine 18.01.02
Introducing the Radeon™ Vega Frontier Edition for Blockchain Pioneers
High Efficiency Performance for Coin Mining, Content Creation and Gaming
Efficiently power through crypto-currency mining using the sixty-four Next-Gen Compute Units (nCUs – 4096 stream processors) at your disposal. Unleash the power of the “Vega” architecture and crunch blockchain algorithms at striking hash rates. Mine the latest cryptocurrencies, enjoy the latest AAA games or create expansive designs and models, Radeon™ Vega Frontier Edition is ready to do it all.Itt szerintem nem az van hogy új változat jön a bányába, hanem úgy ámblokk a FE a bányászoknak van felajánlva megőrzésre.. az AMD játékosok és profik körében való terjedését elősegítendő?
Ha igaz lesz a "Empowering a new generation of (blockchain) pioneers to analyze, understand and re-shape our lives, now and forever." akkor ebből a topikból is "nVidia vs nVidia driverek" lesz nem olyan sokára.Megmondom, nekem ez nagyon nem tetszik, hogy játékos AMD kártyát lassan csak képről látnak a tényleges játékosok. Környezetemben lassan már az AMD fanoktól is kikopnak az AMD kártyák, nem azért mert a nV sokkal jobb, de AMD megoldás vagy nincs, vagy olyan drága a bányászat miatt, hogy csak az nV marad mint alternatíva.
Épp most kell majd egy gépet összeraknom barátomnak, kb 60k van videokártyára. Ebből talán bele tudok nyögni egy "szemétre való"
GTX 1060 3GB-ot, vagy lassabb 1050Ti-t szinte azonos áron
, esetleg olcsóbban RX560-at ami az 570 felét hozza, talán még át is vernek és 896SP lesz 1024 helyett, de ugye RX560 már az is.
Tavaly év elején beleraktam volna 56k-ért egy 4GB-os RX470-et aztán probléma letudva, mindenki boldog, de most az RX570 utóda simán 85000 forint körül mozog, azzal meg mit kezdek. -
ÁdiBá
veterán
válasz
Yutani #31828 üzenetére
A Titan mindig is olyan célközönséget célozmeg az utobbi években, hogy eleve nincs szó semmilyen versenyről, mert a maximumot hozza.
Ha végig nézed a Titanokat, és a megjelenési dátumokat, mindig messze az AMD fölé tervezte az Nvidia, ki ha én nem stilusban, ezzel is jelezve a világ felé, hogy.:
HAHÓ, NÁLUNK VAN A VILÁG LEGGYORSABB VIDEOKÁRTYÁJA, tessék rendelni.
Kb a Titan az erre hivatott.Én szerintem az Nvidia tud valamit, hogy a Radeonnál készülnek valamire, ez miatt gyorsabban léptek.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Yutani #31453 üzenetére
Pozitiv. Utolsó elfogadható Radeonom az a 7990 volt (290X, Furyka borzalmas volt). De az az utódja úgy érzem.
Játékokban kb 1080 szint, néha picivel gyorsabb vagy lasabb. Melegszik és hangos mint bármelyik referencia model, de nem vészes használható.
Ha csiszolgatnak még rajta egy kicsit szerintem szépen beáll a 1080 és a 1080Ti közé félúton ami szerintem rendben van.
Nem kell túlhájpolni, egyszerüen el kell fogadni hogy ennyit tudtak összerakni. Ragyás Gyuri távozása után remélwm sikerül még valami ütősebben letenni az asztalra. -
Egon
nagyúr
-
cskamacska
addikt
válasz
Yutani #31413 üzenetére
Egész konkrétan ugyanennek a lehetősége merült fel itt pár hsz-el feljebb, és hirtelen rám tört a Déjà Vu-val kevert nosztalgia.
Viszont a HSA, meg az APU jövőkép nem lett volna butaság.
Anno Abu említette, hogy a Red Faction Guerilla rombolhatósága eljöhetne a mainstream-be is trükközés nélkül. Hogy sokkal jobb AI-t lehetne csinálni. Hogy úgy általában komplexebbek lehetnének a játékok.Mert ami most van az gyalázat. Legjobb FPS AI témákban még mindig egy 12 éves F.E.A.R. végez az élen, a 2017-es Battlefront II-ben pedig lófing rombolhatóság nincs egy 2010-es Bad Company 2-höz képest, a fenti videókat nem is említem. Ilyen vagy olyan okokból, akár egymástól teljesen függetlenül is, de az APU projekttel együtt bukott a játékok előrébb jutása is.
-
-
törölt tag
válasz
Yutani #30679 üzenetére
Az biztos, hogy valami visszafogja (CPU limit), de nem csak ettől van a különbség, a játék is jobban szereti a Vegát, mert sehol máshol nem gyorsabb ennyivel az 56 mint a Fury X. A 1060 is szintén furán viselkedik, mert a felbontás növelésével gyorsabb lesz mint az 580.
-
cskamacska
addikt
válasz
Yutani #30624 üzenetére
Igen, az a szomorú helyzet hogy jelenleg egy szem "next gen" API-s címünk van, a DOOM 2016, minden más játék DX12 módja kabaré és tragédia között áll valahol. DOOM nagyon szépen gyorsított minden GCN kártyán HD7870-től RX480-ig, miközben nVidia kártyákat vagy békén hagyta, vagy azokon is gyorsított csöppet.
De ez a Warhammer 2 mint első bindless DX12 cím, ez valami gyalázat.
0. lépésben nincs SLI/CF támogatás DX12 alatt, ami DX11-ben egész jó hatásfokkal működik. Aztán DX11-ben az AMD kártyák szenvednek, 970 és 1060 3GB pariban van a Fury X-el, GTX960 és 780 beelőzi a teljes 480/290 mezőnyt, Vega az 1070 alá kerül.
Na erre az AMD rettenetes bosszút forral és az válasz DX12-ben, hogy a Vega 64 szinte nem lép semmit előre(42 min 54 átlag fps-ből lesz 44 min 55 átlag), és az RX480 is fél kezén számolja(22-28-ból lesz 25-31) , de minden létező másik grafkártya, beleértve HD7870-től Fury X-ig a GCN kártyákat is, a teljesítménye jó 30-40%-át ott hagyja a zaciban.
CPU kihasználást inkább nem is említem, DX12 alatt a Skylake i3 6100 beelőz mindent és mindenkit, 20%-ot
ver a 8 magos i7 5960X-re, de még a Haswell i7 4770 is lemarad 14%-al.
-
cskamacska
addikt
válasz
Yutani #30592 üzenetére
Annak nem holnap lesz vége, mert már rég lőttek neki, és még random DX12 kavarás sem kellett hozzá.
DX12 alatt akár 72 fps-ig is felmegy az i5 6600, de az én vérnyomásom is, mert a Skylake i3 meg lenyomja ott a 4 modulos FX-et, szóval valami zavar van az erőben.
mod: Coffee Lake hatmagosaival jönni az csalás, mert amiatt 5 generációnyi i7 is beavul máról holnapra.
-
Egon
nagyúr
válasz
Yutani #30150 üzenetére
A többi játékban szépen teljesített, ígéretes a Vega.
Nyilván lehet így is értékelni. Meg úgy is, hogy az AMD nagyobbik csúcskártyája, bő egy évvel későbbi megjelenéssel kb. hozza az nV kisebbik csúcskártyájának teljesítményét, jelentősen nagyobb fogyasztás mellett (az árról inkább nem is beszélek). Ezt mindennek nevezném, csak éppen nem ígéretesnek...
Arra azért kíváncsi lennék, hogy fordított esetben (ti. ha az nV jött volna ki egy évvel lemaradva, egy ilyen paraméterekkel rendelkező kártyával), vajh' mit kapott volna a sok piros szemüvegestől - vannak elképzeléseim, de az "ígéretes" kifejezés nincs köztük... -
imi123
őstag
válasz
Yutani #30150 üzenetére
Divat "most" az AMD-t temetni.
Azért nem olyan rossz az -
törölt tag
válasz
Yutani #30142 üzenetére
Ettől még megvan, és főleg az aláírásod fényében érthetetlen.
Pár hónapja már egyszer én is szóvá tettem valamelyik cikknél, nemrég mástól is láttam, hogy feltűnt neki és felhívták rá a figyelmed, hogy ezt így nem kéne... Nem arra gondoltam, nem is láttam még, de akkor tudod te is, hogy hol léped át azt a bizonyos határt amit nem kéne...
Itt pl. teljesen felesleges volt így "bekapcsolódni" a vitába.
-
Asbee
veterán
válasz
Yutani #30138 üzenetére
Ajánlom a keresőt, általában milyen a stílus, milyen "zöld" jelzők vannak rendszeresen tőle. Mindezt ilyen érvvel. Nem kell csodálkozni, ha ez szemet szúr. Kutyát nem érdekel, ha valaki bármelyik oldal fanatikusa, de akkor ne dobálózzunk már másikra jelzőkkel. Meg én megmondom a tutit stílus, mert objektív vagyok sem túl szerencsés ez esetben. Ha így sem érted, kár vesződni.
-
törölt tag
válasz
Yutani #30138 üzenetére
Konkrétan a te hsz-ed az ami már nem először a személyeskedés határait súrolja itt is meg a másik topicban is és minősíthetetlen stílusban van írva...
Mi a genyó benne ? Megkérdezték, hogy mi a legnagyobb érve, erre ráfelelte azt, hogy "mer nem nV", mindezt úgy, hogy nem először használja a "zöld gondolokodó" "zöld fikahuszár" jelzőket arra aki a másik brandet preferálja, de ugye az ilyen felfogás egyszer genyózás, máskor meg "max respekt" ha épp a neked tetsző brandről van szó ...
-
cskamacska
addikt
válasz
Yutani #30125 üzenetére
"Maxi respekt, hogy így lepergeted magadról az NV fanok genyózását!"
Melyre semmi szükség nem lenne, ha lespórolta volna a "menthetetlen AMD fan vagyok, üssetek" coming out-ját. Millió plusz egy legit ok van egyik vagy másik oldalt preferálni, itteni hozzászólásokban is néha épp hogy csak nem lóg a számba a lóláb néhány kommentből, de megállják a "mert fan vagyok és kész" ultima ratio-t. Rupsz tovább ment, és büszke is rá.
De a pingvines matrica nagyon jól néz ki.
Meg úgy általában, GPCMR battlestation / mancave a javából.
-
törölt tag
válasz
Yutani #30125 üzenetére
Nincs itt semmi problema szerintem, kulonbozo erdeklodesu emberek kulonbozo preferenciaval rendelkeznek, ennek megfeleloen keresnek hardvert. Azt nem ertem miert kell minden korommel egy allaspontot vedeni, en megertem ha valaki NV parti mert az evek soran az valt be, ugyanigy lehet ez AMD reszrol is.
Az hogy valakinek valamiert faj hogy masoknak valamiert mas a preferenciaik arrol en nem tehetek, kivallo szakemberek vannak az okok feltarasara.
En nem voltam AMD parti vagy NV parti, egyes forumozoi csoportok hosszu evek kemeny munkajaval ertek el hogy az AMD-t preferalom, ennyi
-
Crytek
nagyúr
válasz
Yutani #30052 üzenetére
" hogy a vásárlóknak biztosítottak " Nem rohadtul nem biztosítottak. MS Store-ban NINCS pc-s vásárló fel kéne fogni a rohadék MS-nak.... Nem steam-es százerzres meg milliós számokról hanem pár ezer emberről lehet szó akik ott képes bármit vásárolni.
Nem véletlen nincs egy kósza szó sem ejtve ebből meg abból az ms cuccból mennyi fogyott a pc-s store-ba..Én sem égetném magam olyan számokkal -
Petykemano
veterán
válasz
Yutani #30010 üzenetére
szerintem egyébként az AMD nem fog már polarist gyártani. Decemberben itt a vega11.
Mármint bejelentik, hogy januárban lesz egy event, amin bemutatják, és elmondják, hogy februárban van release tesztekkel és már márciusban kapható lesz a boltokban
Erre a fennmaradó rövid időre még a bányászoknak is felesleges a korábban előirányzottnál többet gyártani.
-
pengwin
addikt
válasz
Yutani #29965 üzenetére
Azért azt ne hozzuk fel, hogy a Polaris-nál javult a teljesítmény-fogyasztás arány... amit az AMD 28-ról 14nm-re váltással ért el, azt az NVidia megoldotta az architektúrája okos butításával 28nm-en is.
A HD 7000-GTX 700 szériák még kb. azonos teljesítmény-fogyasztás mutatóval rendelkeztek, a Polaris meg kb. a Maxwell szintjére jutott el, vagyis maga a csip nem fejlődött gyakorlatilag semmit, csak a gyártástechnológiának köszönhető a kisebb fogyasztás. -
törölt tag
válasz
Yutani #29636 üzenetére
Na ezek azok a "különböző okok" amik miatt nem tudnak, de ettől még nekik is jól jött, hogy a GPU piacon emelkednek az árak (főleg úgy, hogy drágábban gyártható a termékük...), mert szépen melléáraznak a konkurenciának.
Ott a Ryzen mint példa. Szépen alávágtak az intelnek, még ha eleinte "early access" jellege volt annak is, de legalább látszott, hogy lesz (nem talán, lehet -> lesz) belőle valami, már a launch előtt is sokkal magabiztosabban beszéltek a termékről. Lett eredménye ? Lett: meglehet nézni a különböző boltok eladási listáit és, hogy "hirtelen" milyen fejlődésnek indul a konkurencia lineupja is.Szerintem senki nem gondolta volna egy évvel ezelőtt, hogy jobban hajlik majd AMD proci vételére mint VGA-ra...
Szóval ja, egy kétszereplős piacon, ha az egyik kiad egy sokkal jobb alternatívát hasonló áron vagy egy ugyanolyat olcsóbban akkor a másik sem mehet el a végletekig, előbb-utóbb lépni kényszerülnek. De nem így van, csendben szépen mindenketten "elviselik" ahogy megy feljebb a $$$ a különböző kategóriákban, főleg fent. Szóval felesleges különbséget tenni, mindkettő egyaránt felelős.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Yutani #29632 üzenetére
Az AMD szerencsére a CPU fronton megint felhelyezte magát a térképre, de a VGA-nál 1 vagy több év fejlesztés(?) után, az Nvidia-t kóstolgató marketinggel azt hitte volna az ember, hogy magabiztosan jön 1080 és 1080 Ti közé az RX Vega 64. Az 54 meg alulról fogja kóstolgatni az 1080-at.
A fogyasztás úgy ahogy megbocsátható lenne ha cserébe lelépi a velük egy szintűnek tekinthető Nvidia kártyákat, de ez így elég gyengécske mint amit sikerült kihozniuk magukból. Szerintem.
-
törölt tag
válasz
Yutani #29632 üzenetére
Ha nem is hibás, de minimum asszisztál hozzá, mert ahogy két évvel ezelőtt sem mondták azt, hogy olcsóbban adjuk a Ti-től a Fury X-et, úgy most sem áraztak a konkurens alá. Sőt, megy a trükközés a packokkal meg az MSRP-vel.
Ugyanúgy nyerészkednek a feltolt árazáson, szóval felesleges itt egyiket-másikat "kapitalistázni" - mind az, csak az AMD-nek különböző okok miatt nem sikerül annyit lehúzni mint amennyit szeretnének. -
pengwin
addikt
válasz
Yutani #29571 üzenetére
Én annyiért új GeForce-ot vettem, igaz külföldről.
Azt meg tudom, hogy mi okozza az óriási felárat, de ettől még nem lesz jobb.
Elsősorban én is RX 470-et kerestem volna ezen az áron, de nem volt, úgyhogy maradt a GTX 970.
Igaz szenvedés volt eljutni vele a működő állapotig linuxon, de így, hogy megy, már egy RX 480-nál jobb vagy vele megegyező teljesítményt nyújt. -
Raymond
titán
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #29377 üzenetére
Attól, hogy UE4 a motor neve, a Microsoft verziója igen jelentősen eltér. Ugye az MS igazából még az elején vett egy teljes licencet, és azóta azt saját maguk fejlesztik. Kis túlzással ez már egy saját motor, nem sok köze van ahhoz, amit az Epic csinál.
A HB grafikai részletességben meg sem közelíti a GoW4-et, mármint a számok tekintetében. Lényegesen kevesebbet dolgoznak a hardverek alatta. Ha kicserélnék a motort, és átdolgoznák rá a játékot, akkor a Microsoft UE verziójával futna vagy 100 fps-sel a legtöbb hardver.
Ez a különbség nagyrészt azért van, mert a Microsoft iszonyatosan komoly erőforrást tud a saját motorjára ráállítani, megvan hozzá a pénzcsapjuk.
-
PuMbA
titán
válasz
Yutani #29277 üzenetére
De ha jól tudom, akkor az AMD jobb késleltetéseket tud a Chill miatt meg a kevesebb előre kiszámolt képkockáktól, tehát nem kéne lefizetniük őket, hogy AMD legyen az eSport gépekben? Így tudnák reklámozni a kisebb késleltetést, mint versenyelőnyt, tehát a Chill technológiát és nőnének valamennyire a Radeon eladások, mert sokat nézik az eSportokat. Na de nem vagyok marketinges, lehet hogy nem éri meg nekik
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Yutani #29232 üzenetére
Neked akkor is elmondtam, hogy ezek a videókártyák az adott időben kiadott játékokban teljesitettek jól-rosszabban. Ezt akkor kifejtettem a HD3850 és az RX 470 köztes időkre. Játékra veszünk videókártyákat. Az elmúlt években nálam az R9 380 kivételével nem jött át, hogy az AMD videókártyák ezekben az időkben kiadott játékokban olyan jók lettek volna. GTX 1070 megint felemelt egy jó szintre amit a HD 6850 óta nem tapasztaltam. Megint érdemes jó beállitásokkal, szép látványszinten játszani. A két kártya között nem kis időeltérés volt.
-
törölt tag
válasz
Yutani #29175 üzenetére
Azert mert paran ugy gondoljak hogy szerintuk a Vega vagy akarmi nem jo attol meg nem feltetlen van igazuk. Te tudod neked mire van szukseged es mi arra a legmegfelelobb eszkoz. Innentol kezdve hogy ki mit gondol az olyan mint a szelbe szort lepkefing
Szoval igenyek osszevetese a kiszemelt termekkel es meg lehet hozni a dontest.
-
válasz
Yutani #29170 üzenetére
Jah mindig a következő lesz majd az igazi... 2 éve is ez volt, meg azelőtt is, muhhahahaaa...
Szerintem kár reménykedni. A konkurencia jelenleg kb 2x gyorsabban dolgozik, így nem tudják utolérni őket.
Ettől független tényleg jó lenne magukra találnának, de valamiért ezt a fogyasztás problémát nem tudják megoldani, valószínűleg valami erős gyártás-tervezés filozófiai váltás kéne náluk... az tisztán látszik ami vonalon most mozognak nem működik.
-
jacint78
addikt
válasz
Yutani #29170 üzenetére
Bírom, hogy mindíg a verseny miatt számítanak egyesek jó árakra, de ahogy ez szinte mindíg bebizonyosodott, a gyártók kartelleznek, senki sem akar lemondani az extra profitről, persze az ilyen ügyek akár évtizedekkel is később derülnek ki, de mindíg kiderül, hogy szépen fel van osztva a piac és nincs semmiféle verseny.
Biztos vagyok abban, hogy hiába van az NV-nek, vagy az Intel-nek versenytársa, az árak sokat nem fognak változni, ha egyáltalán változnak.
-
Asbee
veterán
válasz
Yutani #29170 üzenetére
Abu elmondása alapján, jelenlegi kártyákhoz mérten, mostani játékokban nem lesz előrelépés. Hogy ez a szint melyik lesz az jó kérdés. Valószínű kb 1080. Elvileg a Volta is ilyen lesz. Sajnos ez megint egy kockázatos lépés az amd-től. Lehet más lehetőségük nem volt. Kérdés mikor következik be, amikor olyan játékok jönnek, hogy a sok újdonságot amit a hardver tud kihasználnak. R9 290 óta várjuk a nagy áttörést, de elég lassan halad.
NV-nek pedig valószínű nem is kell siettetnie a Voltát. Nincs konkurencia a felsőházban, egy fél évre legalább még simán ott lesz az 1080ti az élen. Nehogy megint az legyen, hogy vegával kitapossák az ösvényt, elhúzódnak a nagy újítások a Volta pedig berobban.
Nem beszélve arról, a startnál szeretik elkönyvelni azért a tapasztalatokat. Ha túl magas lesz az ár, nem lesz elég a teljesítmény, kezdeti problémák lesznek, a szokásost fogják elkönyvelni az amd-vel szemben. -
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Yutani #29002 üzenetére
A terveket felesleges nézni. Nem mindegyik memóriát gyártják. Egy csomó minden változott azóta, és a gyártás is az igényekhez igazodott. Például "2 core" HBM2-t senki sem gyárt. Senki sem rendelt eddig. A jövőben persze ez változhat, mert eléggé egyszerű a dolog, elvégre csak konfiguráció kérdése, de akkor is gyártósort kell kialakítani hozzá.
-
törölt tag
-
nubreed
veterán
válasz
Yutani #28574 üzenetére
Ez csak az egyik fele, a másik, az árak drasztikus csökkenése kell, hogy legyen. Senki nem akar egy 1000-2000 $ -os PC mellé még egy 600 dolláros sisakot venni, főleg itt kelet európában. Majd ha nem lesz drágább mint egy ips panelos monitor, majd akkor elterjed. Addig ne is álmodjanak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest