Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
#85552128 #30140 üzenetére
Hogy miért váltok minősíthetetlen stílusra? Mert felb*szom magam azon, amit a topikokban olvasok, elsősorban az fanbuoy vélemény nyilvánításokon. Nyilván a pasztás HEDT Intel topikra gondolsz. Na most mit ad Isten, én tudok kommentelni, a kék szemű barátunk meg ki lett tiltva a topikból.
de ugye az ilyen felfogás egyszer genyózás, máskor meg "max respekt" ha épp a neked tetsző brandről van szó ...
A maxi respekt a nyugodt viselkedésért szólt, nem az AMD-s fanbuoyságának.Lehet, hogy nem a megfelelő szó volt a g*enyózás, azért elnézést kérek, beszéljünk vérszívásról. Fokhagymát és fakarót belétek!
(#30141) Erdei88: Ennyi! Rupszi meg élvezze a Magyarországon 3 példányban fellelhető Vegáját addig is!
(#30143) Asbee: Persze, értem. Nem jegyzem, hogy ki mit irkál be a topikokba (nem csak ezt szoktam olvasni), így ha lezöldez benneteket ez a piroska, akkor megérdemli a savat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest