- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #11675 üzenetére
Persze hogy meg, adtak a Ti-khez, van meg 2 ha kell vkinek
(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...
Fallout 4 remelem hibatlan lesz.
(#11679) Abu85:
aha, tehat ha valamit a nevemmel adok el es jo akkor az siker, ha meg nem uti meg a mercet akkor meg hulye fejlesztok? Ebben mindegyik erintett fel hibas ugy teljes mertekben, 4 honappal a megjelens utan ugy dontottek hogy ez megcsinalhatatlan... GW-rol mar regota lehet latni hogy az.
Vagy csinaljak meg rendesen a GW-t es lehessen modositani vagy egyszeruen az ipar kukazza ki mint jo par masik jol sikerult NV megoldast.
Amugy ha AMD megoldas lenne ez akkor oket utnem, mert nekem, mint felhasznalo kritikan aluli, csak a stander-jeinket az elmult evben megprobaltak lejjeb tollni, valakinel sikerult, en meg nem adom fel
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #11675 üzenetére
Persze hogy meg, adtak a Ti-khez, van meg 2 ha kell vkinek
(meg kell nezni hogy elnek-e meg a promo kodok...) Mostanaban nem neztem a jatekot, majd egyszer viszont tervezem vegigtolni, ha 32GB RAM sem lesz eleg neki akkor nem tudom... Addigra megcsinaljak, most peldaul elolrol szedne le az egeszet Steamen, gondolom ujra kellett pakolni...Ha elinditom es megyek vele 1-2 percet akkor csak mikro laggol, meg ilyenek, GW-t ugye kikapcsolom, mert ...
-
törölt tag
válasz
daveoff #11617 üzenetére
Az csak álingyenesség
egy év után nem vehetsz uj alaplapot vagy videokártyát mert leblokkol és már nem is ingyenes
Nem az a baj ezzel hogy NV kártyákra majd 5 százalékkal gyorsabb lesz
Hanem az hogy a Gameworksot ugyan kikapcsolhatod de ettol a modolás nem lesz elérheto
Ettol engem mint játékos hátrány ér meg akartam venni eredetibe Hát nem fogom
Mivel kompenzálnakhogy lehet venni 50 dollárért kiegészito bérletet 9 490 Ft
Vagyis hogy GW okozta ingyenes mod hiányábol is hasznot huznak ez határozottan nem tetszik -
válasz
daveoff #11556 üzenetére
Eddig nagyon optimista voltam DX12 vonalon ("papíron" jól hangzott)... Jelenleg vannak erős kétségeim már a sikerességét illetően. Föleg ebből a konzolport irányból nézve... Meg persze úgy általában is hogy mekkora előrelépés is lesz valójában.
De majd kiderül. Tényleg várjuk meg az első nagy játékokat ezzel kapcsolatban.
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #11537 üzenetére
oke, ez az erveles meggyozott
Azert ezt majd meg olvasd el parszor
Komoly ketelyek merulhetnek fel egyesekben az itt leirtakkal kapcsolatban...
"Ez az egész vita full értelmetlen, akár NV-s játék, akár AMD-a, akár gameworksös, akár gaming evolved, mindegyik jobban fut NV-n. Innentől kezdve kit érdekel, hogy milyen szar a gameworks. Az a lényeg, hogy aki NV-s mindig jól jár..."
-
rocket
nagyúr
válasz
daveoff #11513 üzenetére
Batman Arkham Knight-al azert melle lottek.
Marmint NV-n nem volt gond a teljesitmennyelFallout 4-el nagyot kaszal az unnepekre az NV DVGA eladasban, es jon a popcorn szezon az AMD-nek, mit hova allitsanak a userek, hogy nyerjenek 0.2FPS-t amig az AMD hetek/honapok alatt optimalizalja a vacak mikrolaggos DX11 drivereit
Pedig meglett mondva, hogy osztol minden jatek low-level API-val jon, raadasul 2016 junius 1-ig 20-25AAA címmel, konzolrol portalt verziókkal, es igy az AMD-nek eljon a kanaan, valoban csak ugy omlenek a low-level API jatekok, az AMD mar 30% feletti piaci reszt szerzett vissza -
huskydog17
addikt
válasz
daveoff #11468 üzenetére
Steam-en 7 euró, de van hozzá ingyenes demó is.
#11469 Malibutomi: Igen, látványra nem mutat semmi újat, sőt nem egy nagy durranás. Szerintem Dylan fogta az UE4 motort és ami benne volt, abból összerakott egy kis játékot.
-
Egon
nagyúr
válasz
daveoff #11462 üzenetére
Hmmm, vajon miért jut eszembe az a bizonyos, egy BMW-n olvasható felirat: "Suzuki, a ti autótok!"...
Egyébiránt lehet, hogy nem akar már venni semmit sem egy olyan cégtől, amelyik nagyon sunyi lett az elmúlt években...
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #11441 üzenetére
Nem CPU topik de az I7 termeszetesen erosebb es egyenletesebb teljesitmenyt ad amit akkor veszel eszre amikor valtasz. En hobbi jatekos vagyok, szep magyarul koca jatekos, nekem nincs idom ilyeneket figyelni, ha besziv a jatek akkor annyi. Kimerni vannak szaklapok akik kimerik ezeket.
Ami megszunik az a nagy ingadozas a minimum FPS-ekben, bar en CPU-VGA-RAM teren is ugrottam, 8350 4.8GHz-rol 4790K 4.6GHz, 16GB -> 32GB RAM, 290X ->Fury X, szoval itt erezheto a kulonbseg, a driverek is finomodtak azota. Nyers eroben orbitalis a kulonbseg (per core) ez nem vita, FHD->4K ugras gyonyoru valtozas, jatekelmenyben ez utobbi adott olyan plusszt amit en szemelyesen merek (legyen szep a jatek, grafika
). Ha nagyon rocog akkor csencselek a beallitasokkal.
Most jutott eszembe, I7 alatt egy darabig hasznaltam a 290X-et es az adott egy eleg nagy lokest FX-hez kepest amit le is irtam par helyen akkor. Mondjuk ez nem meglepo
Ugye ha tobb a keret akkor jobbat veszel, az akkori osszegbol az volt a legjobb megoldas I5 vs FX kozott vacilaltam, volt kollegam aki az I5 melett dontott, huzva nem hozott annyitt az I5-e (Haswell) mint az FX-em huzva 3DMARK-ban, de ez megint mas tortenet.
Plusz nalam szemelyes preferencia a munkara valo alkalmassaga a konfignak, ezert vettem ASRock lapot is mert a lap is tamogatja a passthrough funkciot, virtualizaciot meg par nyalanksagot ami kell...
Befejeztem az OFF-ot.
-
törölt tag
válasz
daveoff #11413 üzenetére
Az mondjuk igaz, hogy a másik gépben az 5600k+260X párossal gyorsult Mantle alatt nem is kicsit a Dragon Age: Inquisition (BF4 azon is katasztrófa volt). Viszont ebben szerintem az AMD DX11-es drivere is közre játszott.
Egy jobb procival a DX11-es mód minden tekintetben jobban fut Furyval.Majd a hétvégén berakom a 970-et az 5600k mellé (
) kíváncsi vagyok mennyivel lesz gyorsabb ugyanazzal a procival, de hatékonyabb driverrel.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #11413 üzenetére
Nekem tették bele, mert a Dragon Age-et nem akartam 10 fps-sel játszani, így ment az 40-nel is.
Nehogy azt higgyétek, hogy aki tud venni egy 40-70k-s Radeont az képes venni egy 40-70k-s processzort. A helyzet az, hogy a procira a legtöbb átlagos játékos 100 dollárt költ, hogy több maradjon a GPU-ra. -
törölt tag
válasz
daveoff #11320 üzenetére
Olyan nagy partnerek, hogy a BF4 óta egy játékot nem adtak nekik hogy rakják be a vga mellé
Pedig tavaly/év elején mehetett volna a BF:H, DA:I vagy akár a Fifa is úgysem volt új cím benne az Alienen kívül AMD fronton...
Ezért is kíváncsi vagyok lesz e Battlefront bundle vagy az is csak kitaláció mert kódot még nem adnak a kártyákhoz és a szept 15-től év végéig tartó promóban sincs benne. Nekem annyira nem tűnnek puszipajtásoknak, vagy csak az EA nem akar "ingyen" kódokat osztogatni...
Én is a Fury miatt húztam fel 4.5-re a 4790K-t, 970-nél nem számított, hogy 4 vagy 4.5 GHz. -
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #11102 üzenetére
Az nem szamit
Addig jo az NVnek amig nem a desktop/laptop uzletag a fo pillerjuk, legalabbis 5 eves tavlatban, nagyot fog fordulni a vilag hamarosan a pc vilagaban, nem (csak) gyartoi szemmel hanem foleg technologiaban, a pc nem fog eltunni persze, ez jo, de nagyon hatterbe fog szorulni a mainstream IT vilagaban, most sem az elso helyen all. Annyira megvaltozott a tomegek igenye... A nagy ipari konzorciumok, szovetsegek mar masfele jarnak amikor a jovot tervezik...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #11102 üzenetére
De a te géped nem presztizscucc.
Az NV egyébként a Google Pixeljébe eladta a Tegra X1-et szóval a mostani Bookkal kb. jól állnak. De majd vissza kell szerezni az Apple bizalmát. Mondjuk ez nehéz lesz, mert ehhez az AMD-nek úgy kell majd szopatnia az Apple-t, ahogy az NV tette az elmúlt években. -
schwartz
addikt
válasz
daveoff #11018 üzenetére
Már mondtam, az én ASUS panelom 1ms körüli input lag-al rendelkezik
Aha, persze.
(mutass mar egy tesztet ahol ezt kimertek. Hogy mit allit a PR bullshit az nem erdekel)
(#11019) gtamate2
Igaz mar nem jatszom online FPS-t de nem is a COD-on nottem fel... (ha erted mit akarok mondani)
-
schwartz
addikt
válasz
daveoff #11013 üzenetére
Gondolod az az Asus jobban all? Foleg, hogy be van iktatva meg egy plusz jelfeldolgozo a G-Sync miatt Mikor vettem a 30''-ek kozul ez a Dell volt a legjobb (bizonyos kereteken belul) HP 30ZRW-t akartam de azt nem tudtam beszerezni. (nincs OSD->megkisebb input lag stb)
(#11011) h1mpi
Lattam mar hasonlot, kosz de nem...megvagyok 144Hz nelkul is.
-
Loha
veterán
válasz
daveoff #10950 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy az emberek jelentős része nem rendelkezik annyi beleélő képességgel, hogy a monitor által megjelenített, bill/egér/kontroller által irányított virtuális valóságba bele tudja élni magát, nekik szerintem sokat fog segíteni egy VR sisak.
Akik most is (sokat) játszanak, azoknak valszeg nincs szükségük rá, és nem is fog sokat dobni az élményen.
ez aztán végképp kizökkentene mindenkit a valóságból. Tudom, hogy ez a lényege, virtuális valóság, meg minden, de nem biztos, hogy jó irány ez....
SZVSZ a legtöbb embernek pont arra lenne nagy szüksége, hogy vmi kizökkentse őket a saját kis valóságukból...
-
sayinpety
tag
válasz
daveoff #10850 üzenetére
Draw-level preemption alkalmatlan virtualis valosagra. David Kanter megallapitasa jogos.
Async timewarp queue overloadhoz vezethet. Geforce driver nagyon rosszul reagal ra. A driver tolt fel egy queuet, am ugyelni a parancsok sorrendjere. Sajnos a software sokszor hibazik. A timewarp beszorul egy batch moge es sokat varhat. A driver nem rendelkezik eleg informacioval hogy meghatarozza meddig fog futni egy batch. Sajnos nemreg derult ki hogy a grid management hardware nem valtoztathat a parancsok sorrendjen.
Ket tenyezot vettem eszre Geforceon. Kiszamithatatlan a viselkedes. Barmikor beragadhat a timewarp egy draga batch moge. A timewarp futtatasa alacsony hatekonysagu. 45bol csupan 10-15 timewarp erkezik idore, tobbi lekesi a frissitest.
AMD implementacio sokkal elonyosebb. FuryXen sosem kesik a timewarp. Valamiert a Radeonon a DXKG alig hasznal processoridot. Geforceon elvisz egy Haswell magot, nem ertem miert. Talan sok szimulaciot futtat a runtime a helyes sorrendert? Radeonon talan ez azert nem kell, mert az ACE/HWS out of order hardware.
Nagyon furcsa, hogy Oculus miert egyetemesen hatarozza meg CPUt. Core i5 valoban kell Geforce 970hez, am Radeonhoz eleg Core i3, vagy kevesebb. -
válasz
daveoff #10843 üzenetére
Szerintem ez összefügg azzal hogy AMD-n a HT sem megy jól... nvidia sokkal agresszívebben használja a CPU-t ezért folyamatosabban tudja etetni a GPU-t, AMD meg gondolom időnként kifogy a szuflából és akkor droppol egyet.
Gondolom ennek is köze van a szoftveres vs hardveres schedulerhez... vagy minek hívjam. Ami az async mizéria során derült ki az nVidiáról.
Mondjuk ebből szvsz alig érzékelünk valamit. Én sose foglalkoztam ezzel akármilyen kártyám volt.
-
-
Loha
veterán
válasz
daveoff #10824 üzenetére
Ja, nincs semmi eget rengető egyik kategóriában sem.
Amiből elérhető custom kártya,
abból azt használtak referencia helyett a Techreportnál: -
keIdor
titán
válasz
daveoff #10728 üzenetére
Egyébként kicsit túl van lihegve ez a HBM is, 512bit-el meg 8GHz-es GDDR5-el is nagy sávszélt el lehet érni.
Drága meg sokrétegű nyák kell igen, de lehet gyártani, és a HBM se olcsó ahogy elnézem a Fiji termékek árait valamiért nagyon magasra lettek belőve... meg vannak GDDR5X pletykák is, kicsit szkeptikus vagyok kell-e egyáltalán HBM2. Személy szerint nekem egy nV féle Nano méretű kártya nem kell, fogyasztás úgy se csökken, HBM-el is ugyanúgy zabálnak majd a kártyák, egyelőre drága mindkettőt gyártani, van egyáltalán előnye? Azon kívül, hogy kicsi és erős kártyát is tudnak csinálni, de engem az speciel nem érdekel. -
HSM
félisten
válasz
daveoff #10722 üzenetére
Ez annyira High-tek (szándékosan K-val) cucc, hogy még interposer sem kellett a memóriák alá. Ez így ebben a formában annyit ér kb, mint amit nemrég linkelt Loha fórumtárs: [link]
Szóval amíg a Fiji egy kapható, működő termék, ez kb. csillámporos, de gyaníthatóan teljesen működésképtelen tálalása néhány elektronikai alkatrésznek és egy Nv logónak.
-
-
válasz
daveoff #10632 üzenetére
A gta v bench nem bugos, csak tudni kell értelmezni az adatokat. Sőt, ez az egyik legjobb benchmark az összes között. A 3dmarknál mindenképpen sokkal jobb. A minimum fps-t nem a min alatt kell kiolvasni, hanem a 99%-os frametime adatokból. Tehát nem csak a felső táblázatot kell figyelni (onnan csak az átlag kell), hanem az eredményfájl összes többi adata is szükséges.
-
TTomax
félisten
-
#Morcosmedve
veterán
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #10592 üzenetére
Ne idegesits, miota legutobb arra jartam 3k hozzaszolas volt
(#10593) Szaby59: nyugi, en sem hulyeztem le senkit
Volt ott egy eszmecsere mennyire hiteles a 3D mark, ennyi ragadt meg, a tobbi a mult kodebe veszett nalam, kozben megtalaltam a kis Palit-om eredmenyeit is, ocsem hogy hulyezett akkor amikor visszakuldtem
bezzeg most ejszakankent belopakodik Batman-ezni ha mar jol megy vegre hala a patcheknek...
-
Televan74
nagyúr
válasz
daveoff #10569 üzenetére
Mekkora duma.
Amúgy ép tegnap néztem egy MSI R9 390X vs Sapphire Fury tesztet és alkalmazástól függően volt 6-11% különbség köztük.
FullHD -ra de még 1440p is elég lehet a 390X is,és abban még van oc lehetőség is.Fury rejtély egyenlőre számomra.(#10575) Szaby59 Persze időt állóbb, de mire eljönne az ideje addigra itt a Greenland és a Pascal. Mondjuk én vásárlási szempontból ignoráltam már a Fury -t,számomra drága és fullhd alatt nem nyújt annyi pluszt.
-
imi123
őstag
válasz
daveoff #10544 üzenetére
Majd az emberek szavaznak a kasszánál.
Ebből nagyon jól is ki lehet jönni,de az ellenkezője sem kizárt.
Sajnos itt nem az fog dönteni mi mit szeretnénk.Itt az számít hogy tudnak minél kevesebb pénzből minél nagyobbat kaszálni.Hardveresen minimális fejlesztéssel piacon maradni.Ez az AMD érdeke.
Minél kevesebb munkával minél több platforma fejleszteni.Ez a játék kiadók érdeke.
A DX12 pont erre lett kitalálva.Ekkora ziccert csak nem hagy ki az AMD.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #10353 üzenetére
Az E3-on is ki lehetett az NV standjánál a VR-t. De független stúdiók standjánál LiquidVR volt, még akkor is, ha NV partner volt a stúdió. Egyszerűen számottevően jobban működik az AMD megoldása. A többiek gondja ott kezdődik, hogy nincs grafikus API-juk VR-hez, az hogy hardvernek vannak hiányosságai már csak ráadás lehet. Ez a legfőbb oka, hogy az Intel és az NV nem akar VR tanácsot, mert a jelenleg előirányzott minősítési rendszerrel esélyük sem lenne arany vagy ezüst minőségre. Maximum a bronz, amit megkaphatnak, vagy az "only for multimedia" matrica.
Eleve az arany minősítés tervezett követelménye 10 ms-nál kisebb motion-to-photon latency, ami nem lehetséges Latest Data Latch nélkül. -
Dyingsoul
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz
daveoff #10336 üzenetére
Ugyan ezt érzem, tetszenek nekem is a marketing szövegeik, de már nem tudok nekik hinni sajnos. Ha kezükben is a technológia valahogy soha nem sikerült még előnyt kovácsolni belőle..
A VRnál pedig valóban mindketten Nv-t használnak, 970 ill. 760 SLI formájában. Én próbáltam már anno amikor csak egy 760 volt a gépükben és valami hihetetlen élmény. Gondolom nemhiába maradtak ők sem a jól beváltnál.
(#10335) HSM : Oké, de hány mantles játék is volt? Ahhoz képest hogy be volt harangozva.. A BF4-re is emlékszem szép kis csúszással érkezett, pedig az amd megígérte hogy már több hónappal előtte kint lesz és "up to 70%" marketingszöveggel gyönyörűen promózták. Aztán kijött bugosan, (villódzások és egyéb textúra vagy effekt anomáliákkal), persze az erős prociknál valahogy nem is volt olyan hatalmas a teljesítménykülönbség. A Thiefet jobban összerakták azt hiszem, de akkor
De a lényeg hogy nem volt valami "hatalmas" játékdömping.
(#10337) -Solt-: Az a baj hogy mi mint felhasználók jelenleg ennyit érzünk belőle. Így aki akkor emiatt vett direkt amd-t kicsit becsapva érezheti magát, mert itt még a csapból is a mantle világmegváltása ömlött.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff #10336 üzenetére
Promózni meg beszélni lehet róla. Amiről itt szó van az a technikai megvalósítás. Ebben a LiquidVR a mezőny előtt jár, elsődlegesen azért, mert nem korlátozzák a szabványos grafikus API-k a lehetőségeket. Az E3-on nem véletlenül futott minden játékbemutató LiquidVR-en. Például hiába partnere az NV az EVE: Valkyrie című játéknak, akkor sem olyan jó a GameWorks VR csomag, hogy azon mutassák be a játékot. Persze nem írták ki, hogy amin futott az a LiquidVR, mert gondolom a partnerszerződés megtiltotta, de muszáj volt azt használni.
-
-Solt-
veterán
válasz
daveoff #10336 üzenetére
Nem tudok erre mit mondani, én csak egyszer tudtam kipróbálni, azt sem játékkal, hanem valami demóval, így igazából gyakorlati tapasztalatom az OR-l nincs.
Van viszont a TrackIr-l, aminél ugye szintén fontos a pontos fejkövetés, és bizony még a fix 60 FPS ellenére is vannak gondok vele, rengeteg múlik azon, hogy a V-sync miképpen viselkedik az adott programban. Engem annyira zavart ez az akadozása, hogy garanciában visszaküldtem, de ők meg semmit nem vettek észre belőle, és ez egy általános jelenség. Van aki minden apró akadást észrevesz, van akit az sem zavar, ha 60 alá megy az FPS. Na most itt még nincs akkora gond, mert van a szemednek más fókuszpontja is a monitoron kívül, OR alatt pedig ugyebár nincs, tehát máris megvan a magyarázat arra, hogy sok youtube videóban miért panaszkodnak rosszullétre, hányásra.
Na most 90Hz esetén ez még érdekesebb lesz, de ez csak akkor fog érdemben kiderülni, amikor elterjed az OR, mert most a tesztek java része valamilyen demóval fut, vagy játék esetében is alig 10 perceket játszanak vele, ráadásul annyi még a nyűgje, hogy ezeket érdemeben észre sem veszik, csak a rosszullét jön elő azoknál aki erre érzékeny, és ezt betudják magának az OR-nek, pedig a gondot az akadozás, vagy a késő fejkövetés idézi elő.
Egy biztos, anno rengeteget teszteltem az ideális beállításokat a TrackIr-hez, és amikor nem tudtam az ALSÓ értékeket, vagy ahhoz közeli eredményeket prezentálni, akkor bizony nekem nagyon zavaró volt az akadozás. ( Az alsó érték vsync nélkül van
)
Abból messzemenő következtetéseket szerintem nem lehet levonni, hogy a youtube videókon a többség NV-vel használja, mert nyilván mindenki erős hardverrel próbálkozik, az NV pedig a 9xx szériával szépen elhúzott, nem meglepő, hogy javában 980/Ti van a bemutatókban. Ráadásul az elérhető játékoknál nincs is még LiquidVR támogatás, ergo összehasonlítási alap sincs.
Egyébként még egy ház bemutatásánál is állandóan NV kártya vigyorog vissza a képekről, az NV ezekben a promóciós dolgokban kiváló, a népszerűbb csatornák esetében nem lepne meg, ha csomagban kapnák a hardvert a bemutatókhoz.
A lényeg az, hogy a szar a víztől majd akkor válik el, amikor lesz összehasonlítási alap, de a TrackIr-ből kiindulva a vázolt 10 ms-s határ fontosságát bizony valós problémának érzékelem.
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #10257 üzenetére
Annyiból nem baromság az a kártya, hogy az ugye egy vérbeli tuning kártya, és mint írtam, főleg extrém tuningra a minél magasabb szivárgású csipek a legjobbak. Tehát ott valódi hozzáadott érték a magasabb szivárgású csip.
A VRM is adott rajta, hogy durvább tuningok alatt is etethesse aGPU-t. -
TTomax
félisten
válasz
daveoff #9762 üzenetére
Az viszont érdekes,lehet mert nem low level kevés az a vas a konzolban...
(#9765) HSM
Nem.Szóval azt mondjátok nekem,hogy kapcsoljam le a HT-t a 4790emen és akkor több lesz a min fpsem?
Valahogy nehezem hiszem el,persze mérni nem mértem eddig csak bf4ben,na ott kell a HT,ott elöny multiban ez 100%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Óra topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mini-ITX
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Nintendo Switch
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged