- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Én ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert fingom nincs az egészről, meg nem is érdekel. Én csak a kollégát javítottam, hogy nem az a memória, amire Ő gondolt, az hogy ez működő, igazi kártya, vagy valami kajli cucc, az nem érdekel különösebben. 2016 Q2-re ígérik legoptimálisabb esetben, majd akkor úgyis kiderül hogy is állnak a Pascallal.
-
Egyáltalán nem biztos...
Az Intelnek is van HMC-s demo lapkája a Xeon Phi-vel... tehát ez létező dolog.
Ami érdekes hogy az nVidia miért dobta... ezek szerint valamiért nem jött be... lassú vagy ilyesmi. Vagy a Micron késik valamivel.
Vagy a Micron az Intellel azt csinálta amit a Hynix az AMD-vel (dobta a többi partnert az első működő termékig). És akkor már a HBM2 be lett dobva hogy nemsokára jön mindenki számára.
Na mindegy érdekes dolgok lehetnek a háttérben most memória tech fronton az tuti.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3343
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest