- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Nézd, most is fontosnak tartom a VRM megfelelő hőfokát. Kb. 80-ig tartom okésnak, ha a kondik ott figyelnek mellette, és az ilyen speckó cuccoknál kb. 100-ig. Kicsit sok szerintem is, de nem tartom vészesnek. Tuning+fesz esetén viszont igen, gázos lehet.
Az elvárásokat a pletykaoldalak generálták. Aki azoknak bedőlt, meg is érdemli. Én nagyjából azt kaptam, amire számítottam, azaz amire józanul számítani lehetett a 4096 shader ismeretében a jelenlegi driverekkel.
Nem tudom, milyen lehet a pumpa, de ha 31dbA üresben, és 32 teljes terhelésen akkor nagyon zajos nem lehet, míg a 42dbA-s ref 980 Ti az szép kis zajterhelés már....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Konteó topic
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G502X Lightspeed gamer egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest