Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoula
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Én használtam BL2-t hybrid physx-el. Evga 550Ti+5870 és 290X-el is használtam. Physx miatt akármilyen gpu renderelt, ~30 fpsre leesett, ha zúzás volt. 5870-en jobban, hiszen ott volt amikor a render gpu is kevés volt.
A laptopon (GT750M SLI oc-zva) pont ugyanezt tapasztaltam, ~30 fps min. Laposon ha dedikáltam a physx-nek az egyiket, akkor a renderre már kevés volt az 1 gpu.
Config tweak-eléssel be lehet kapcsolni cpu-n is a physx-et ,illetve lehet a max particle számot is csökkenteni, ami alap esetben kb végtelen, de akármit csinálsz, a physx miatt esni fog a min fps 60 alá.
Pre sequel egy fokkal jobb cpu physx-el, de ha nem is annyira, de esik az fps, nincs meg a fix 60.Batman-ek jól futottak, legalábbis az Asylum és a City, de pl az Origin-nél simán elvoltam cpu physx-el is, bár az már 3.X es runtime-al fut, emiatt hybrid nem is ment.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- PlayStation 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Diablo IV
- Egy részvényes megszüntetné az Intel-USA üzletet
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- XFX RX 6700 XT 12GB GDDR6 SPEEDSTER SWFT309 Eladó!
- A LEGENDA! ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X 352bit - Brutális erő, makulátlan hűtés!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 2060 6GB GDDR6 TUF GAMING Eladó!
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Razer Iskur Gaming szék, zöld
- Asus Zephyrus G14 GAMING Notebook! R9-8945HS / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest