Hirdetés
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Igen, tudom és ezt én is leírtam az előző kommentben:
"Nagyon fontos, hogy nem itt sorrend felállítása volt a kérdés/feladat, hanem egyszerűen a legjobbra kellett szavazni és mivel ez egy vakteszt volt, értelemszerűen az olvasók nem tudhatták, hogy melyik melyik, egyszerűen csak le lehetett adni a voksot arra, amelyik a legjobban tetszett."Szóval nem tudom miért hívod fel erre a figyelmet, amikor ezt már én is megtettem. Itt egyszerűen arról van szó, hogy a CB olvasóinál a három képminőség közül messze a DLSS 4.5 a legnépszerűbb, a legtöbb felhasználónak az tetszik a legjobban, míg az FSR 4-re szavaztak a legritkábban azok közül, akik különbséget véltek felfedezni a három mozgóképen.
"Tehát szó sincs arról, hogy a natív TAA jobb lenne az FSR4-nél"
Se én, se a CB nem állítottuk, hogy a TAA jobb lenne, mint az FSR 4, nem értem ezt honnan szeded, továbbá az is érthetetlen számomra, hogy miért feltételezed rólam egyáltalán, hogy nem olvastam el végig.
Amúgy nekem nem kell angolra lefordítanod, mert értek németül, ráadásul a németem sokkal jobb, mint az angolom, így ezt a lépést az én esetemben nyugodtan megspórolhatod, ha valamit idézni szeretnél nekem a CB-től, akkor inkább az eredeti német szöveget, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest