- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Hobby elektronika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Videós, mozgóképes topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Persze, tisztában vagyok vele. Kell hozzá egy normális szellőzésű gépház, és érdemes az erősebb hűtéssel felszerelt 290(X)-eket keresni. Kb. ennyi a történet.
Nekem úgy tűnik, a 290X Lightningod is simán meghűtötted tuningolva is: [link] [link].
Nekem sem volt semmi gondom a gagyi WF3 hűtős 290-emmel, ráadásul nekem szupercsendes kuckóban volt, nem High Air Flow csodákban.... De tény, hogy a noname és gagyin megtervezett meg "jól szellőző" 2db 12cm-es szuperhalk ventivel szerelt (LOL) gépházakba nem való.
Nézd, objektíven ha gondolkodom, akkor manapság hatalmas, felesleges pénzkidobás akár a 980, akár a Titan-X, nem hoz annyivval többet, ami a hatalmas árprémiumot indokolná. Szerintem az egyáltalán nem objekítv, hogy "téged a pénz nem érdekel". Bár biztos van az a fizetés, ahol nem érdekli az embert, de szerintem kevesen vannak itt ilyen kiváltságos helyzetben, és ez erősen szubjektív szempont. Objektíven nézve kb. másfélszeres tempóra képes a Titan-X a 290X-hez képest legjobb esetben, miközben 3X annyiba kerül, ami még a csúcskategóriában is elég erős.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5060 8GB GDDR7 GAMING OC - Gari 2027.06.26. -ig - Eladó!
- Sapphire RX 580 8GB Nitro+ videókártya - tesztelt
- AMD Radeon RX 6900 XT ASRock Phantom Gaming D 16GB OC videókártya
- Leghalkabb és legerősebb! EVGA RTX 3080 Ti FTW3 Ultra 12 GB GDDR6X Videokártya eladó
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest