- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Milyen monitort vegyek?
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"Szerintem es a vilag IT mediaja szerint a 200$ es a 250$ egy kategoria"
[link]
"A polcrol fogyas mint erv es az hogy milyen GPU van a huto alatt szerintem badarsag"
Érdekes mód elég sok bosszús hozzászólást olvastam az utóbbi évben a VGA-k bolti árazását és elérhetőségét illetőleg. Csak halkan jegyzem meg, hogy ez erősen összefügg a kereslet-kínálat alakulásával, márpedig a kínálati oldalra igencsak hatással van, mekkora volumenben és mennyi pénzért gyártható egy adott termék."kb annyival dragabban a 3050 mint amivel tobbet er."
Amennyivel többet ér(ne) neked. Sajnos nem tudom érthetőbben leírni, hogy nem mindenki azért vesz VGA-t, hogy a legújabb címeket maxon nyomja vele. Ne érts félre, én is drágállom a 6500-at, de abból még könnyen lehet olcsóbb termék, esetleg XT nélküli verzió, ha kellően felfut a gyártása, a 3050 8GB-nál ezt nehezebben tudom elképzelni a jelenlegi megvalósításával. Persze, ha valaki most "jó áron" ki tud fogni egy 3050-et, a jelenlegi naponta változó piaci környezetben úgy tűnik nem vesz rossz ár/értékű kártyát, ezt aláírom, de az is kétségtelen, hogy jóval több (és nem kevés!) pénzt fog a kasszánál hagyni érte.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest