Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
válasz
Casanova*
üzenetére
Eddig csak AMDs laptopom volt, nem is egy. Szerintem nincs bajuk.
Főleg nem ennyi.
Azért elvárnám, hogy egy új lapos ne a szervizben töltse a második napját. De lehet csak az én perverzióm, hogy használni szeretném a terméket. 
Daveoff: NV-vel kapcsolatos, mivel az övék a kártya. Nemrég szóltak vissza boltból (nekik meg szervizből), hogy a dedikált kártya volt a ludas, cserélik.
Erősen gondolkodom a platform cserén (4790k), mivel azok a játékok, amikkel játszok, jobban fekszenek intelen és NVn, és kipróbálnék egy 980at is. Ebből az proci biztos cserés lesz, a GPUtól meg az ilyen esetek mindig eltántorítanak.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autószerelők, autószerelés
- Iqos cigaretta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Direct One (műholdas és online TV)
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Sapphire GPRO X070 8GB GDDR6 - RX 5700 XT passzív kiadás
- Eladó GARANCIÁLIS Palit Nvidia Geforce RTX 5070ti 16gb (FUTÁR AZ ÁRBAN)!
- SAPPHIRE PURE AMD Radeon RX 9070 GAMING OC - 3 év gari
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Főleg nem ennyi.
Azért elvárnám, hogy egy új lapos ne a szervizben töltse a második napját. De lehet csak az én perverzióm, hogy használni szeretném a terméket.